Nep Adidas te koop bij AliExpress!

Nep Adidas

Wist jij dat AliExpress geen echte merkkleding verkoopt? De nep Adidas kan jij daar wel kopen, met de woorden: “Authentiek” en “Origineel”.

Direct de nep Adidas schoenen bekijken? Klik hier!

Het mooie van de nep Adidas is natuurlijk de prijs. Het nadeel is de kwaliteit. In het tweede deel van deze blog geef ik daar verdere uitleg over. Daarbij zal ik ook de nodige reacties van kopers delen. In dit geval niet van dit product, maar van andere producten van deze verkoper. De verkoper krijgt slechts in 91,9% van de gevallen positieve beoordelingen. Dat is vrij laag en waarschijnlijk omdat er namaak wordt verkocht.

Wil jij ook nep Adidas kopen? Klik hier!

Ik zal in het tweede deel van de blog uitleggen waarom het product waar ik over schrijf alsnog 4,4 uit 5 sterren krijgt. Heb jij vragen over het product of wil jij weten hoe jij kunt zien of een product echt of namaak is? Neem gewoon even contact met mij op.

Kopers over de nep Adidas

Laat ik dan even gaan kijken naar de reacties van kopers van andere schoenen van deze verkoper. De kopers schrijven dat de kwaliteit van de lijm slecht is, dat het totaal niet lijkt op het origineel en dat de nep Adidas schoenen gewoon zeer duidelijk namaak zijn. Positievere kopers schrijven vanzelfsprekend wat positievere dingen. Het belangrijkste wat ik mee wil geven is dat deze schoenen niet van het merk zelf zijn.

Zelf ook de nep Adidas reacties bekijken? Klik hier!

Dan kijk ik ook even naar een vergelijkbare schoen van weer een ander merk. Deze schoen is simpeler dan de nep Adidas en ook dan de schoen die ik net omschreef. Daarom krijgt deze mogelijk ook een wat hoger cijfer. De enige klachten gaan eigenlijk over een kleurverschil tussen de verwachting en het werkelijke product.

Jouw schoenen kopen? Klik hier!

Dan tot slot en ter afsluiting. Heb jij nog vragen of opmerkingen? Reageer dan gerust onder dit artikel. Ik help jou dan persoonlijk verder.

Geef een reactie