Namaak Nike schoenen verkocht bij AliExpress!

Namaak Nike schoenen

Inmiddels schrijf ik zeker wekelijks over de namaak Nike schoenen. Deze producten zijn van lage kwaliteit en kunnen zelfs gevaarlijk zijn voor jouw voeten.

Zien om welke namaak Nike schoenen het hier gaat? Klik hier!

Er zijn meer risico’s dan alleen het dragen van lage kwaliteit schoenen. Zo heeft een koper uit BelgiĆ« inmiddels al een boete van 300 euro ontvangen voor het kopen van namaak merkproducten. Het gaat hier overigens niet om namaak Nike schoenen maar om producten van een ander merk. Ik blijf hier waarschuwen omdat ik het van essentieel belang vind dat jij alleen spullen koopt van hoge kwaliteit.

Weten om welke namaak Nike schoenen het gaat? Klik hier!

Mocht jij dit, of ander namaak hebben gekocht? Laat het mij dan weten. Plaats jouw reactie onder deze blog, zodat ook andere kopers gewaarschuwd kunnen worden. Vanzelfsprekend informeren wij de merkhouder ook van dit probleem, om namaak op termijn van de AliExpress website af te krijgen.

Kopers over de namaak Nike schoenen

In dit deel van de blog ga jij merken dat het belangrijk is om ook goed te kijken naar de negatieve reacties. Er zijn namelijk, wonderbaarlijk genoeg, kopers die zeer positief reageren op deze producten. Met reacties als: “Perfect”, “Weinig geld” en “Ziet er echt uit”. Dankzij het lezen van deze blog weet jij gelukkig beter. Ik deel zo ook even wat minder positieve reacties.

Zelf alle reacties lezen? Klik hier!

Laten we dan snel even kijken naar de belangrijke negatieve reacties. Helaas laten de negatieve kopers in dit geval weinig tot geen inhoudelijke reactie achter. Mijn advies blijft echter, koop deze producten gewoon niet. Een boete is vervelend, maar wanneer jij de namaak Nike schoenen dan ook niet ontvangt ben jij dus dubbel geld kwijt.

Kijk goed naar de reacties! Klik hier!

Voor alle verdere reacties, vragen en opmerkingen nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Jouw reactie maakt het voor iedereen makkelijker om tot een aankoopbeslissing te komen. Hoe meer reacties, hoe beter het oordeel wat toekomstige kopers kunnen geven.

Geef een reactie