Mondkapjes binnen 48 uur geleverd!

mondkapjes

Op zoek naar mondkapjes? Een collega van mij heeft er duizenden liggen en kan die binnen 48 uur bij jou krijgen. Geen AliExpress, wel voordelig!

Direct 50 mondkapjes kopen voor 34,95? Klik hier!

Deze mondkapjes zijn geschikt voor in het openbaar vervoer en zijn goedgekeurd voor algemeen gebruik. Ze worden uiterlijk de volgende dag op de post gedaan en er zijn zo’n 10.000 dozen beschikbaar. Heb jij vragen over de aankoop van deze producten? Neem even contact met mij op via email, chat of door een WhatsApp te sturen. De prijzen zijn ongeveer 10 euro lager dan vergelijkbare producten via de bekende websites.

Bestel jouw 50 mondkapjes via deze site! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier ook om jou te helpen om vragen beantwoord te krijgen. Daarom nodig ik jou van harte uit om contact met mij op te nemen, zodat ik jou uit kan leggen hoe dit werkt en hoe jij daar optimaal van kunt profiteren.

Waarom mondkapjes?

Voor de oplettende lezer ben ik volledig tegen de lockdown. Ik sta dus ook absoluut niet achter het idee van mondkapjes dragen in het openbaar vervoer en overweeg sterk om het gewoon te weigeren. Toch zijn er wel heel wat mensen die zich wel veilig voelen met deze producten. Daarom wil ik ze ook voor een normale prijs aanbieden.

Direct bestellen? Klik hier!

Wanneer jij een doos van deze mondkapjes koopt help jij mij natuurlijk ook om deze site in de lucht te houden. De crisis treft ons allemaal en heeft mij ook absoluut geraakt. Daarom wil ik nu snel dit soort producten kunnen leveren.

Bestel jouw mondkapjes direct! Klik hier!

Vragen over de producten en de manier van leveren? Neem gerust contact met mij op zodat ik jou ook optimaal verder kan helpen. Vanzelfsprekend doe ik er alles aan om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Originally posted 2020-05-23 20:10:04.

Geef een reactie