Mannequin hoofd met echt haar te koop bij AliExpress!

mannequin hoofd met echt haarHoewel een mannequin hoofd met echt haar wellicht in een kapperssalon thuishoort of bij een opleiding verkoopt AliExpress ook dit product.

Direct lezen over dit mannequin hoofd met echt heer? Klik hier!

Natuurlijk is dit product ook gewoon in Nederland te koop, de prijs is echter wel een reden om zeker ook in China te kijken. Vergelijkbare producten kosten in Nederland al snel 2 tot 3 keer meer dan in China.

Zien wat de prijs op dit moment is? Klik hier!

En zoals altijd help ik jou natuurlijk ook graag verder. Ben jij op zoek naar een specifiek haartype, een soort hoofd of heb jij een andere vraag. Jij bent altijd vrij om contact met mij op te nemen zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen.

Kopers over het mannequin hoofd met echt haar

Het specifieke product waar deze blog over gaat is nog niet beoordeeld. Daarom ben ik verder gaan kijken naar varianten die wel daadwerkelijk beoordeeld zijn. Gelukkig zijn daar voldoende voorbeelden van. Ik neem een kleine greep uit de reacties.

Voor het complete overzicht van hoog beoordeelde producten, klik hier!

Het eerste mannequin hoofd met echt haar wat ik tegen kwam is 50 keer gekocht en heeft in totaal 17 beoordelingen. Slechts 2 kopers gaven een oordeel van 4 uit 5 sterren, de rest allemaal 5 uit 5. Een paar reacties: “Super snelle levering” en “Goed haar” laten zien hoe hoog de kwaliteit van dit product uit China is.

Alle reacties zelf lezen? Klik hier!

Als kappersopleiding kan ik mij ook voorstellen dat het goed is om op de kosten te letten. Mede ook om die reden adviseer ik zowel studenten als opleiders om te blijven kijken naar de mogelijkheden om te kopen vanuit China. Het kan gewoon heel erg veel geld schelen, wat iedereen toch goed kan gebruiken.

Heb jij vragen over dit product of een ander product? Neem gerust contact met mij op.

Geef een reactie