Klarna AliExpress werkt niet! Dat is GOED nieuws!

Klarna AliExpress werkt niet

In deze blog leg ik uit waarom als Klarna AliExpress werkt niet dat goed nieuws is. Het heeft alles te maken met de verwachtingen.

Klarna AliExpress werkt niet? Klik hier!

Uiteindelijk is het gewoon goed nieuws. Dat heeft ermee te maken dat een afterpay bedrijf enkel gaat over de betaling. Dat heeft hier puur te maken met het bedrag wat je overmaakt. De afzender gaat alleen over het feitelijke product. Niemand is dus verantwoordelijk voor het daadwerkelijk leveren van een product. Dan blijft slechts 1 iemand over. Dat ben jij. Jij blijft dus verantwoordelijk voor de betaling, ook als het product niet goed is.

Klarna AliExpress werkt niet! Klik hier!

Als budgettrainer wil ik mensen bewust maken van de problemen die spelen waar het gaat om geld. Ieder probleem met incassobureaus heeft ook weer met dezelfde basis te maken. Natuurlijk ben je welkom om contact op te nemen om hier verder over te praten.

Klarna AliExpress werkt niet, waarom?

Er zijn zelfs mensen die nu iets willen kopen en pas over 1 of 2 weken een salaris krijgen. Door die mensen is het extra belangrijk om te weten waarom betalen via een afterpay bedrijf echt geen goed idee is. De uitleg is eenvoudiger dan je denkt!

Meer weten over een echte oplossing? Klik hier!

In de onderstaande video geef ik wat meer uitleg over wat er zoal mis gaat met dit soort betaaldiensten:

Natuurlijk kan ik daar heel erg lang op doorgaan, toch wil ik nogmaals duidelijk zijn. Klarna AliExpress werkt niet is iets positiefs. Niet iets om over te klagen.

Bekijk de oplossing! Klik hier!

Ondanks de verwarring die ook na het lezen van deze blog gaat ontstaan wil ik jou een stuk duidelijkheid geven. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Ik wil dat jij slimmer met geld om leert gaan!

Geef een reactie