Jas kopen bij AliExpress? Lees altijd de reviews!

Jas kopenJas kopen bij AliExpress? Gister was er een gekocht. Dit ondanks dat deze met slechts 2 uit 5 sterren werd beoordeeld. Kijk altijd erg uit naar de kwaliteit!

Direct zien wat voor reacties op dit product wordt gegeven? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te waarschuwen voor lage kwaliteit producten. Ik krijg vandaag mijn kraan binnen, een kraan waarbij ik heb gekeken naar de beoordelingen en natuurlijk ook naar de prijs. Voor het eerst ga ik binnenkort een persoonlijke blog schrijven over een product wat ik in huis heb. Mogelijk maak ik daar zelfs een video over!

Terug naar een jas kopen, waar deze blog over gaat. Meer daarover? Klik hier!

Heb jij hier vragen over? Neem contact met mij op, zodat ik jou verder kan helpen en ervoor kan zorgen dat jij wel kwaliteit koopt.

Jas kopen? Hoe reageren kopers?

Laat mij even duidelijk zijn, deze blog gaat over 1 specifiek product gekocht die ik tegen kwam. De reactie is geschreven door iemand uit een ander land en is vertaald. Ik begrijp eruit dat het product van slechte kwaliteit is en dat er iets is met de knoop. Wat dat precies is weet ik niet.

Wil jij de reactie zelf lezen? Klik hier!

Graag ga ik over naar hoge kwaliteit producten, want die zijn absoluut te vinden. Voor het eerst ga ik over naar een deel 2 van deze blog, zodat jij ook iets van hoge kwaliteit kunt kopen. Als deze blog goed wordt ontvangen ga ik vaker blogs in deze stijl schrijven.

Jas kopen met hoge beoordelingen? Klik hier!

Lees altijd de beoordelingen voordat jij overgaat op een aankoop. Hoe meer beoordelingen, hoe groter de kans dat het om eerlijke beoordelingen gaat. Dat is natuurlijk ook zo bij het eerder omschreven product (waar maar 1 beoordeling bij staat), er moet goed worden gekeken. Ruilen is bij AliExpress niet mogelijk.

Hoe garandeer ik hoge kwaliteit bij AliExpress?

Wil jij een jas kopen en er zeker van zijn dat de kwaliteit hoog is? Volg dan een paar eenvoudige stappen. Om te beginnen, bij iedere zoekopdracht op de AliExpress website heb jij de mogelijkheid om aan te geven dat jij alleen resultaten wilt van producten beoordeeld met 4 uit 5 sterren of meer.

Door op de onderstaande afbeelding te klikken krijg jij direct een overzicht van producten die beoordeeld zijn met 4 uit 5 sterren of hoger.

Jas kopen

Direct een jas kopen beoordeeld met 4 uit 5 sterren of meer? Klik hier!

Om een zo goed mogelijk voorbeeld te geven ben ik gaan zoeken naar een jas die lijkt op de jas uit het eerdere voorbeeld. En die heb ik gevonden. Het verschil, deze is beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren en wordt dus heel goed ontvangen.

Meer informatie en deze jas kopen? Klik hier!

Een Nederlandse koper schrijft “Awesome quality” of wel “uitstekende kwaliteit”. Zoals alles bij AliExpress vallen de maten iets aan de kleine kant. Dat is wel goed om rekening mee te houden, zodat jij altijd iets groter koopt dan wat jij normaal draagt. Houd er ook rekening mee dat wanneer een kledingstuk niet past jij het niet gratis kunt ruilen. De enige manier om echt zeker te zijn dat jouw product gaat passen is het in een Nederlandse fysieke winkel te kopen, dat kost natuurlijk wel meer geld.

Jas kopen en zeker zijn van de maat? Klik hier!

Een jas kopen waar jij de maat niet van weet?

Er zijn natuurlijk altijd mogelijkheden. Wanneer jij toch iets hebt gekocht wat niet past kan jij het product natuurlijk ook zelf opnieuw verkopen. Bijvoorbeeld via marktplaats. Ik heb letterlijk al eens een product gekocht bij AliExpress voor 10 euro en verkocht voor 30 euro. Jij kunt er dus zelfs gewoon winst op maken!

Jas kopen met als doel door te verkopen? Klik hier!

Ook met het doel van doorverbinden is de kwaliteit belangrijk. Wanneer jij iets verkoopt ben jij namelijk verantwoordelijk. Als een product dan van slechte kwaliteit is moet jij zorgen dat het goed gaat lopen, verwacht daarbij geen assistentie van AliExpress.

Zeker zijn van de hoge kwaliteit? Klik hier!

Natuurlijk zijn er ook andere manieren om te zorgen voor iets wat jij kunt kopen, verkopen of doorverkopen. Feitelijk is dat ook wat ik hier met AliExpress Nederland doe. Mijn doel is uiteindelijk een enorm team van bloggers te verzamelen om naar de 240 of meer blogs per maand te gaan. Daarmee komen meer mensen naar de site en kan de Nederlandstalige ondersteuning verder worden verbeterd.

Wil jij meewerken en ook extra inkomen genereren? Klik hier!

Heb jij vragen die jij direct aan mij wilt stellen? Dat kan natuurlijk altijd. Via WhatsApp, email en chat ben ik eigenlijk altijd bereikbaar. Vooral WhatsApp is een kanaal wat heel erg goed werkt. Ook daar ben ik op dit moment mee bezig. Mijn doel is 24-uur per dag antwoord te kunnen geven op jouw vragen en altijd binnen 30 minuten met een antwoord te komen.

Ben jij supportmedewerker of zou jij dat willen worden? Klik hier!

Nederlandstalig advies geven over AliExpress

Als afsluiting voor deze blog, een manier om mensen snel antwoord te geven via de nieuwe WhatsApp en chat dienst. Het doel, in 2019 het voor elkaar te krijgen om 24-uur per dat bereikbaar te zijn. Altijd binnen 30 minuten (uiteindelijk sneller) via WhatsApp en chat bereikbaar te zijn. Mogelijk zal Facebook daar ook aan toegevoegd worden.

Heb jij daar een idee over? Praat met mij! Laat jouw reactie onder dit bericht. Jij mag natuurlijk ook direct contact met mij opnemen.

Originally posted 2018-11-23 07:22:40.

Geef een reactie