Investeren? Er zijn slimme methodes!

Investeren

Een van de slimme methodes die ik gebruik om te investeren is Mintos. In deze blog leg ik jou uit hoe je dat kunt doen op mijn methode.

Direct investeren? Klik hier!

Wat ik zelf doe is 2 strategie├źn bepalen en 1 doel. Mijn doel is 150.000 euro. Zoals het er nu uitziet ga ik dat halen in 2041 met een investering van 50 euro per maand. Ik zal in die tijd dus ongeveer 12.000 investeren. Het rendement wat ik op dit moment haal uit deze manier van geld verdienen is ongeveer 10% per jaar. Tot nu toe heb ik iets meer dan 1000 euro in dit platform gestoken.

Zorg dat jij ook gaat investeren! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Vanuit mijn werk als budgettrainer kan ik jou optimaal ondersteunen. Neem gerust ook contact op via deze website als je slimmer met geld om wilt leren gaan.

Hoe werkt investeren?

Er zijn heel veel methodes. Op deze manier verstrek ik micro leningen aan mensen die het nodig hebben. Deze mensen betalen vrij veel voor de leningen om vooruit te komen in het leven. Met het inkomen wat ik genereer ga ik nog veel meer mensen helpen aan betaalbare woningen.

Starten met investeren? Klik hier!

Door het hoge rendement en de kleine bedragen is het voor mij wel heel erg makkelijk om een geldbedrag op te bouwen. Natuurlijk ken ik ook de risico’s, zelfs het risico om de volledige investering kwijt te raken, mocht het bedrijf het niet overleven.

Ga direct investeren! Klik hier!

Het is natuurlijk goed om zelf ook te kijken naar manieren om jouw geld slim in te zetten. Ik gebruik meerdere methodes en ga binnenkort zelfs de nodige huizen kopen in het buitenland. Dat doe ik via het geld wat ik heb opgebouwd door een appartement in Utrecht te verkopen.

Originally posted 2022-01-01 07:41:07.

Geef een reactie