Incasso Partners vordert zonder bewijs!

Incasso partners

Wie van Incasso Partners een rekening ontvangt over een Klarna factuur die via AliExpress is verstuurt hoeft niet te betalen als er niets is gekocht.

Zien wat de regels zijn die voor Incasso Partners gelden? Klik hier!

De basisregel is echt super simpel. Ieder incassobureau moet bewijzen dat een vordering terecht is. Dat betekend dat wanneer jij niets hebt gekocht er ook helemaal niets betaalt hoeft te worden. Zo eenvoudig is het. Wanneer er wel iets is gekocht moet er een bewijs geleverd kunnen worden vanuit het incassobureau. Helaas komt het wel voor. Dit incassobureau krijgt een cijfer van 1 uit 5 sterren in Google.

Bekijk hoe incasso partners te werk gaat! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen wanneer dit soort onethische bedrijven jou te grazen willen nemen. Laat gewoon een bericht achter onder de blog zodat jij precies weet hoeveel jij kunt kopen zonder problemen.

Meer over incasso partners

Omdat ik meerdere klanten heb gesproken kan ik hier ook vrij uitgebreid over schrijven. Natuurlijk mag jij het mij ook laten weten wanneer incasso partners jou achterna zit. Hoe meer jij wilt weten over deze organisatie, hoe belangrijker het is om een bericht achter te laten.

Vragen over dit onderwerp? Klik hier!

Het is natuurlijk zo dat er vast ook terechte vorderingen zijn die Klarna doorspeelt naar incasso partners. Ik zal zowel Klarna als het incassobureau om een reactie vragen. Zo kunnen ze zich daar ook verantwoorden voor alles wat ze in mijn ogen volledig verkeerd doen.

Stel jouw vragen gewoon direct! Klik hier!

Natuurlijk mag jij al jouw vragen gewoon stellen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het belangrijkste doel is dat jij uiteindelijk gewoon weet wat er kan gebeuren wanneer jij via Klarna een betaling gaat doen

Originally posted 2020-01-12 21:40:56.

Geef een reactie