Hoe zou jij contact willen hebben met AliExpress?

Wij krijgen veel klachten binnen over de klantenservice van AliExpress. Daarom zijn wij hier met AliExpress Nederland ingestapt om jou te helpen.

Mijn vraag aan jou, hoe zou jij contact willen hebben? Laat jouw reactie hieronder achter om dat te laten weten!

Originally posted 2019-06-19 07:34:28.

37 gedachten over “Hoe zou jij contact willen hebben met AliExpress?

 1. Joy virginia Beantwoorden

  Telefonisch contact zodat je makkelijker beter en sneller geholpen kan worden! De app is namelijk niet fijn.

  • Angelique Beantwoorden

   Telefonische bereikbaarheid zou heel fijn zijn want soms loop je vast heb je een dringende vraag en je kan nergens antwoord vinden of er voor zorgen dat de hele ali app in het Nederlands is als ik hulp centrum aan klik sta alles in het Engels en voor je dan kan chatten moet je eerst alles vertalen

 2. Chris Beantwoorden

  He Alexander, lastig is dat veel links naar leveranciers niet correct werken daardoor is het vaak lastig in contact te komen met de verkoper bij problemen.
  Het zou een hele verbetering zijn als deze links goed zou werken..
  Een telefoonverbinding met China lijkt me niet handig. Misschien een (Nederlandse) helpdesk.

  Groet Chris

 3. modestino spagnuolo Beantwoorden

  hallo alexander van dijl ik heb u diverse keren benadert maar u neemt tot nu toe geen contact met mij op u kunt contact opnemen met mij via mijn email adres [email protected] of via mijn 06 nummer o641456752 ik heb nog steeds mijn 6 usb sticks niet ontvangen ik heb er voor betaald dan wil ik ze ook ontvangen kunt u mij hierbij helpen uitzoeken en als nog naar mij opsturen ik hoop u voldoende te hebben geinformeerd met vriendelijke groet m.g.spagnuolo

  • Alexander van Dijl Bericht auteurBeantwoorden

   We hebben sinds vandaag een nieuw nummer, 010 200 6666, staat nu nog op dat we niet telefonisch bereikbaar zijn, maar binnenkort ga ik een telefonisch spreekuur inlassen.

 4. Gregor Beantwoorden

  Goedemorgen. €200 net afrekenen van mijn creditcard maar ik niet iets gekocht van Aliexpress.Oplichters?

 5. Robert Beantwoorden

  Whatsapp service is prima en werkt goed. Paar keer gebruik van gemaakt en ben zeer goed geholpen. Telefonisch vindt ik niet zo handig omdat ik dan alles weer moet opschrijven en onthouden. Via Whatsapp is het makkelijker teruglezen. Ga zo door!

 6. Geke Beantwoorden

  Telefonisch en chat of mail. Ik vind zoals het nu is niets omdat ik zo geen contact kan krijgen in het Nederlands

 7. Recla Beantwoorden

  Huh? Hoeveel geld willen wij betalen voor het oplossen van problemen die door een slecht georganiseerde AliXpress zijn veroorzaakt? 0,00 natuurlijk. Laat AliXpress dit betalen!

 8. kalkidan mehamed Beantwoorden

  hallo, ik heb niks gekocht.maar Ik heb per ongeluk geld gestuurd,naar dit BE44 7350 4571 2145, 500 euro
  hoe kan mijn geld terug ?? Alstublieft,help mij.

 9. Y. IJperlaan Beantwoorden

  chat of whatsapp, (daar reageer je niet op, ook niet op sm)
  Deze problemen zou ik ook graag opgelost willen hebben.
  1 pakket van me is in Gorinchem afgeleverd, 1 pakket van me is in Den Haag afgeleverd, is helemaal uitgezocht door post.nl terwijl ik in beide plaatsen niet woon, maar krijg me geld niet terug.
  Van een ander verkoper product bevalt niet, kwaliteit is niet goed (ben niet de enige met deze mening) op de site staat gratis retourneren maar verkoper weigert me een verzendlabel te sturen om me geld terug te geven.

Geef een reactie