Geld verdienen met Ali Express

Geld verdienen met Ali Express

Wil jij geld verdienen met Ali Express? In deze blog leg ik uit hoe jij dat doet. Ik heb de volledige instructie ook online staan als gratis download.

Geld verdienen met Ali Express? Download de Engelse instructie!

Om te beginnen, als jij een inkomen nodig hebt is het goed om ook te kijken naar de video serie om in 72 uur een baan te vinden. Wat jij nodig hebt is een WordPress website. Als jij die hebt installeer je de volgende plugins:

 • Akismet Anti Spam
 • Async javascript
 • Auto-optimize
 • Click to chat
 • Footer putter
 • Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
 • Jetpack door WordPress.com
 • Mega Menu Plugin for WordPress
 • Tawk.to Live Chat
 • Ultimate PopUnder
 • WP Sticky Sidebar
 • WP to Buffer
 • Yoast SEO
 • Publish to Schedule

In deze blog leg ik uit hoe je beslist waar jij over schrijft. Daarvoor heb je ook een account nodig bij Google Analytics. Dat installeer je via de Google Analytics plugin. Bij Tawk.to heb je ook een account nodig. Met deze blog wil ik ontdekken waar de informatiebehoefte ligt.

Lees hoe jij geld met Ali Express kunt verdienen! Klik hier!

Voor dit nieuwe onderdeel van de website heb ik vragen nodig. Neem daarom contact met mij op via chat, email of WhatsApp. Dit is het deel van de website waarbij ik anderen wil helpen om ook online een inkomen op te bouwen.

Waarom kan je geld met Ali Express verdienen?

Uiteindelijk heeft iedere website bezoekers nodig. Dat is de essentie van de inkomstenbron. Als jij kopers naar een website stuurt krijg jij daar een commissie voor. Dat is uiteindelijk precies wat ik met deze website doe.

Meer informatie over een online inkomen? Neem contact op!

Voor geld verdienen met Ali Express help ik jou natuurlijk graag verder. Andere bronnen waar ik gebruik van maak zijn bijvoorbeeld:

 • NordVPN om veilig internet te promoten.

Het mooie van deze manier van werken is dat vrijwel ieder bedrijf wel een partnerprogramma wil opzetten.

Meldt je aan voor het partnerprogramma van AliExpress! Klik hier!

Daarmee komt deze blog tot een einde. Maar er zal meer volgen. Laat jouw reactie achter onder deze blog met daarin jouw vragen. Wanneer er behoefte is aan meer informatie zal ik die natuurlijk delen.

Is online geld verdienen makkelijk?

Mijn eerste website heb ik in 12 jaar opgebouwd voordat ik daar goed aan ging verdienen. Deze website heb ik in 6 maanden opgebouwd. Het is belangrijk om je te realiseren dat een inkomen genereren enkel mogelijk is wanneer jij een probleem voor iemand oplost.

Hoe meer problemen jij oplost, hoe beter jij ook een inkomen kunt gaan opbouwen. Wees niet bang voor problemen, zoek ze op en los ze op.

Waarom niet gewoon een baan vinden?

Mijn eerste website bouwde ik op naast mijn vaste baan. Toen mijn inkomen van de website hoger werd dan het inkomen van de vaste baan besloot ik echt voor mijzelf aan de slag te gaan.

Inmiddels ben ik stromen van inkomsten aan het opbouwen, wat jij ook kunt doen. Er zijn er meerdere nodig om tot een stabiel resultaat te komen.

Kan ik verschillende producten aanbieden?

Het antwoord is ja. Maar of het handig is weet ik niet. Tot nu toe heeft de focus op 1 product mij het meest opgeleverd.

Als voorbeeld, aan AliExpress is mijn recordmaand zo’n 3500 euro. Dat is door focus. Alle andere dingen bij elkaar levert veel minder op.

Hoe meer jij weet, hoe beter jij ook online geld kunt verdienen. Blijf altijd kijken en zoeken.

Originally posted 2020-05-23 06:45:36.

Geef een reactie