Feliceshop is een dropshipping bedrijf, koop daar niet!

Feliceshop

Even een tip voor mensen die denken goedkoop te kopen bij Feliceshop, denk even goed na. Het bedrijf koopt gewoon in vanuit China.

Beter alternatief voor Feliceshop? Klik hier!

Mijn doel is dit jij gewoon weet bij welke webshops jij beter niet kunt bestellen. Feliceshop is er een van, maar er zijn er nog heel veel meer. De komende weken wil ik er in ieder geval 1 onder de aandacht brengen, zodat jij ook volledig op de hoogte bent. Mocht jij nu zelf een website hebben gevonden waar AliExpress producten worden verkocht tegen woekerprijzen, laat het mij vooral weten. Ik zal uitleg geven hoe je dat eenvoudig kunt doen.

Stop met Feliceshop! Klik hier!

Waar het vooral om gaat is dat jij mij weet te bereiken. Je kunt mij via de contact pagina eenvoudig bereiken. Geef mij de naam van een webwinkel die jij tegenkomt, dan zal ik daar persoonlijk aandacht aan geven.

Waarom doet Feliceshop dit?

Mensen hebben geld nodig. Helaas kiezen sommigen ervoor om middels advertenties op websites als Facebook en andere sociale media de dropshopping bedrijven te adverteren. Schandalig, maar waar. Prijzen gaan veelal 5 tot 10 keer over de kop en worden nog altijd gewoon vanuit China geleverd.

Goedkoper bestellen? Klik hier!

Uiteindelijk wil ik dit soort websites zien te sluiten. Hoe minder van dit soort websites, hoe beter. Daar wil ik graag aan toevoegen dat het hier helaas niet om oplichting gaat. Wat Feliceshop en andere ondernemers doen is helaas volledig legaal. Bekijk zelf natuurlijk altijd eerst het aanbod op AliExpress zelf.

Bekijk het alternatief voor Feliceshop! Klik hier!

Zijn er vragen die jij hebt, dan nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Mijn doel is tijdens deze crisis een compleet overzicht op te bouwen van al dit soort webwinkels.

Waarom doet Feliceshop dit?

Geld! Een ander antwoord kan ik echt niet geven. Het bedrijf heeft geen telefonische klantenservice en ook geen goede retourprocedure. Er wordt geen afhandeling gedaan van klachten of problemen.

De eenvoudige oplossing, koop er gewoon niet!

Is de werkwijze van Feliceshop legaal?

Dropshippen en doorverkopen mag. Echter, wat dit bedrijf niet goed doet is pakketjes op tijd leveren. Wat het ook niet doet is duidelijk maken wat je moet doen om iets te retourneren. Logisch, want het bedrijf krijgt de pakketjes zelf niet in handen.

Hoeveel mensen kopen bij Feliceshop?

Ik heb daar geen cijfers over. Wel krijg ik in toenemende maten klachten over deze firma. Waarschijnlijk een eenmansbedrijf die tijdens de corona crisis het idee heeft opgepakt om even snel geld te verdienen.

Originally posted 2020-05-23 23:03:05.

Geef een reactie