Duurste product op AliExpress!

Duurste product op AliExpress

Ik kreeg een fantastisch idee om eens te schrijven over het duurste product op AliExpress. Vindt jij een duurder product, laat het mij weten in een reactie!

Direct het duurste product op AliExpress bekijken? Klik hier!

Het gaat hier om een compleet opblaasbaar waterpark. Met een oppervlakte van 80 meter bij 120 meter heb je een aardige tuin of een aardig oppervlakte nodig. Het is het duurste product, met verzendkosten alleen van bijna 260 euro! De prijs van het product is op het moment van schrijven hoger dan de prijs van het appartement waar ik woon, waarvan de oppervlakte overigens flink kleiner is.

Bekijk de prijs van het duurste product op AliExpress! Klik hier!

Heb jij een duurder product gevonden? Laat het mij weten door een reactie achter te laten onder deze blog. Heb jij dit product zelf gekocht? Laat het mij ook weten! Ik kom graag wat foto’s maken met jouw verhaal. Neem contact met mij op om een afspraak te maken.

Wie koopt het duurste product op AliExpress?

Iemand die een compleet waterpark kan betalen en vooral kwijt kan moet wel wat geld over hebben. Overigens een achtertuin of ruimte van 9600 vierkante meter vind je ook niet overal. Tot op heden is het waterpark overigens nog niet verkocht.

Zelf het waterpark kopen? Klik hier!

Wat ik merk aan deze website is dat de kans best bestaat dat het duurste product op AliExpress nog een keer verkocht gaat worden. Er komen mensen met heel veel geld en ook mensen met heel weinig geld. Voor de mensen die overigens heel weinig geld hebben adviseer ik om de website AlexandervanDijl.nl een keer te bezoeken.

Koop het waterpark nu online! Klik hier!

Vragen, reacties en opmerkingen zijn natuurlijk meer dan welkom. Ik ben ook zeer benieuwd naar wie de eerste koper gaat zijn van dit product.

Geef een reactie