Draadloos alarmsysteem, nu te koop bij AliExpress!

draadloos alarmsysteemEen draadloos alarmsysteem kan veel geld kosten. Maar niet als je het koopt bij AliExpress. Dit systeem is tijdelijk zelfs NOG goedkoper!

Meer weten over een draadloos alarmsysteem? Klik hier!

Dit draadloos alarmsysteem bestaat uit verschillende onderdelen en kan stukje voor stukje worden opgebouwd. Zo kan je bijvoorbeeld een bewegingssensor koppelen, maar ook een webcam, automatische deursluiter en nog veel meer.

Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier!

Het mooiste van dit systeem is dat jij zonder abonnement direct draadloos jouw apparatuur kunt bedienen. Jij kunt dit draadloos alarm ook op afstand activeren of deactiveren. Ideaal voor als jij bijvoorbeeld een airBNB hebt en daar meer op afstand wilt kunnen regelen.

Voordelen van een draadloos alarmsysteem

Het eerste voordeel kan ook een nadeel zijn. Iets wat zonder draad werkt moet op batterijen of een accu werken. Hierdoor kan het leeg raken. Als het leeg is werkt het systeem direct niet meer.

Het grote voordeel is natuurlijk dat er geen kabels getrokken hoeven te worden door de hele woning. Er was een tijd dat alles via draad aangesloten moest worden. Ik weet nog goed dat ik internetkabels heb moeten trekken door heel de woning omdat WIFI simpelweg nog niet beschikbaar was. De tijd van het “inbellen” die wij inmiddels gelukkig achter ons hebben gelaten.

Meer weten over het draadloos alarmsysteem? Klik hier!

Enorm handig is ook dat het draadloos alarmsysteem op afstand kan worden bedient. Zo kunnen beelden ook snel worden bekeken en kan er veel sneller actie worden ondernomen. Het systeem zou zelfs aan een alarmcentrale kunnen worden gekoppeld, zodat ook daar de beelden direct opgevraagd kunnen worden.

Wat kost een draadloos alarmsysteem?

Feitelijk kan je het zo gek maken als jij zelf wil. Je kunt om te beginnen kiezen welke onderdelen jij wel en niet wilt gebruiken. Een camera bijvoorbeeld. Kan leuk zijn, maar heb je het echt nodig?

Klik hier voor de basisonderdelen en klik hier voor alle extra’s die het systeem ook kan bieden! 

Kom jij er zelf niet uit? Geen probleem! Neem gerust contact met mij op.

Geef een reactie