Doel van AliExpress Nederland: Mensen helpen!

doel

In deze blog schrijf ik over het doel van deze website. Dat is eenvoudig gezegd: Mensen helpen. Dat doe ik onder andere met AliExpress problemen.

Weten hoe ik mijn doel verder bereik? Klik hier!

Uiteindelijk wil ik tot een wereld komen met goed management. Dus niet de overheid zoals we die nu hebben. Want of jij nu aan de kant van VVD staat of de SP of iets daar tussenin. Of jij nu een PVV-stemmer bent of liever verder kijkt dan huidskleur alleen, het systeem houd ons allemaal klein. Mijn grotere doel is ervoor te zorgen dat het land op een eerlijke en juiste manier geleid zal worden.

Bekijk hoe jij mij kunt helpen om mijn doel te bereiken! Klik hier!

Op dit moment ben ik zelf op zoek naar een werkgever die mensen met schulden in dienst heeft. Onderzoek wijst namelijk uit dat iemand die problemen heeft met geld al snel loonbeslag kan krijgen en zo zorg voor ruim 10.000 euro aan kosten.

Waarom zo’n groot doel?

Simpel! Het leven is een spel. Dat spel wil ik blijven spelen. Uiteindelijk wil ik persoonlijk leven in een eerlijke wereld, om dat te bereiken moet ik ook gaan kijken naar wie ik daarin mee kan nemen.

Help jij mij om het doel te bereiken? Klik hier!

Om ervoor te zorgen dat ik kan blijven doen wat ik al doe heb ik deze website. Deze website levert mij een klein beetje geld op wat er weer voor gaat zorgen dat ik verder kan om mijn doel te bereiken. Het gaat natuurlijk ook de levens van de 30.000 mensen die ik dit jaar wil bereiken aanzienlijk verbeteren.

Kijk wat jij kunt doen om mij te helpen mijn doel te bereiken! Klik hier!

Daarmee wil ik deze blog graag afsluiten. Heb jij vragen, reacties of opmerkingen, laat die vooral ook achter onder deze blog. Neem ook gerust contact op met vragen die jij hebt.

Originally posted 2020-01-28 16:01:33.

Geef een reactie