De VVD probeert een einde te maken aan AliExpress!

De VVD

Wist jij dat de VVD angst probeert te zaaien? Waar het op neer komt is dat de partij die er voor de mensen zou moeten zijn ons bang maakt voor China!

Tegen de VVD ingaan en bij AliExpress bestellen? Klik hier!

Het doel van de VVD is meer geld te stelen van de Nederlandse bevolking. Dat is natuurlijk niet netjes en daar moet iets aan gedaan worden. Mijn doel met deze blog is ervoor te zorgen dat jij een eerlijk plaatje krijgt van wat er allemaal gebeurt in deze wereld. Denk daarbij ook aan de exorbitant hoge kosten die berekend worden voor de ‘zorg’ premie.

Ga tegen de VVD in en bestel gewoon bij AliExpress! Klik hier!

Belangrijk voor mij is dat ik weet wie vragen stellen en wie informatie zoekt. Vind jij het leuk om een compleet en eerlijk beeld te geven van hoe deze wereld in elkaar zit? Neem contact met mij op!

Is de VVD niet goed voor mensen?

Nee, geen enkele politieke partij is goed voor de mensheid. De VVD dus ook niet. Alles is er op gericht om mensen in een steeds dieper dal te drukken. Geld wordt steeds minder waard (dingen worden dus duurder), salarissen kunnen niet omhoog door de enorme belastingen en de overheid viert feest.

Gewoon iets kopen? Klik hier!

Wanneer jij een duidelijk beeld krijgt van hoe de politiek in werkelijkheid met jou omgaat leer jij ook waarom het zo belangrijk is om slim om te gaan met geld. Niet alleen euro, maar ook cryptovaluta, waar de VVD natuurlijk ook een graantje van mee wil pikken.

Doe niet wat de VVD wil en bestel! Klik hier!

Het grootste doel is duidelijkheid. Wil jij weten hoe jij tegen de politiek in beweging kunt gaan? Neem even contact met mij op. Dan help ik jou om de juiste stappen te zetten en de VVD helemaal buiten spel te zetten.

Originally posted 2019-11-28 19:24:00.

Geef een reactie