Corona beheer en hulp om uit de crisis te komen!

corona beheer

Ik kwam vandaag de website corona beheer tegen die organisaties helpt om in de nieuwe maatschappij te blijven ondernemen. Deze blog gaat daarover.

Direct gratis advies van corona beheer? Klik hier!

Mijn doel is altijd te helpen. Daarom heb ik ook al geschreven over voordelige mondkapjes, handgel en maskers die verkocht worden via internet. Daarmee zeg ik overigens niet dat ik het eens ben met de manier waarop de overheid het virus aanpakt. Werken aan de weerstand moet altijd een hoogste prioriteit zijn. Dat geldt voor ieder mens. Laten we daar, ongeacht wat er gaat gebeuren, wel de focus op houden.

Krijg gratis advies van corona beheer! Klik hier!

Ben jij nou ondernemer en ben jij getroffen door de huidige situatie? Is jouw omzet ingestort? Lees dan ook de blog ‘baan zonder salaris‘ om te zien hoe jij in deze tijd geholpen kunt worden als ondernemer. Het tweede deel van deze blog legt uit wat grote organisaties doen om uit de crisis te komen.

Waarom is corona beheer nodig?

Ik ben geen complot denker, maar ik geloof niet dat het virus zo ernstig is als wat er wordt geschreven. Ook ben ik niet iemand die snel ziek wordt. Helaas worden we gedwongen om dingen anders te doen. Anderhalve meter is voor sommige organisaties nagenoeg onmogelijk, en toch moet het gebeuren.

Maak een afspraak voor corona beheer! Klik hier!

Sinds de ‘uitbraak’ volg ik Walt Disney World, die ruim 50 dagen gesloten zijn geweest. Inmiddels wordt er weer langzaam gewerkt aan heropening met een lagere capaciteit. Voor een bedrijf als deze is de impact enorm! Corona beheer helpt ook dat soort bedrijven om er bovenop te komen.

Meer weten over de aanpak van corona beheer? Klik hier!

Natuurlijk blijf ik altijd zoeken naar oplossingen. Ik heb niet het idee dat de anderhalve meter samenleving dat is. Wel weet ik dat bedrijven en organisaties nu alle hulp nodig hebben die te krijgen is. Neem juist daarom contact met mij op als jij hulp kunt gebruiken.

Originally posted 2020-05-14 05:30:22.

Geef een reactie