AH Bonuskaart aanvragen, is dat nodig?

AH bonuskaart aanvragen

Het doel van de AH Bonuskaart aanvragen is dat je bepaalde persoonlijke voordelen krijgt als AirMiles, Spaarzegels of extra kortingen.

Liever geen AH Bonuskaart aanvragen en toch voordeel? Klik hier!

Om jou nog verder te helpen deel ik ook graag de zegels die ik van Albert Heijn krijg met je. Ik heb op dit moment bijvoorbeeld 3 spaarkaarten, maar dat kunnen er veel meer zijn als meer mensen deze kaart gaan gebruiken. Bij Jumbo bijvoorbeeld krijg ik 1 volle spaarkaart per week binnen, waardoor ik al bijna een volle messenset bij elkaar heb gespaard voor slechts 1 euro per mes.

Bekijk hoe de AH Bonuskaart aanvragen niet nodig is! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom en je kunt gewoon contact met mij opnemen. Ik kijk er naar uit om jou te helpen en optimaal te besparen. Hier gaat het voornamelijk om AliExpress, maar iedere aankoop is iets waar ik jou graag mee help.

Meer over de AH Bonuskaart aanvragen

Ik zie hoeveel ongevraagde reclame je krijgt als je direct bij Albert Heijn de kaart aanvraagt. Het is aan jou om te bepalen wat je wilt kopen en welke kortingen je kunt krijgen. Letterlijk iedere vraag kan je stellen en ik help jou heel erg graag.

Wil jij ook geen AH Bonuskaart aanvragen? Klik hier!

Uiteindelijk wil ik het ook voor elkaar krijgen om iedereen die via mij een kaart via mij download ook de maximale extra kortingen krijgt en dus ook het Premium voordeel krijgt. Dit zijn extra kortingen die ik dan weer voor je kan aanvragen. Dat gaat allemaal automatisch.

Ga kijken hoe de AH Bonuskaart aanvragen niet nodig is! Klik hier!

Hier laat ik het graag bij. Mocht je echter toch nog iets kwijt willen, onder iedere blog kan je gewoon een reactie plaatsen, zodat je ook zelf de informatie krijgt die je nodig hebt. Ik wil dat je optimaal bespaart voor alles wat je kunt kopen en wilt kopen. Hoe meer je uiteindelijk weet, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen. Ik kijk er naar uit om jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te hebben.

Originally posted 2022-04-29 06:25:38.

MyBalance Card tegen straling kopen?

MyBalance Card

In deze blog schrijf ik over de MyBalance Card tegen straling. Het doel is jou te beschermen tegen schadelijke straling, van WIFI tot alle andere soorten.

Direct jouw MyBalance Card kopen? Klik hier!

Wat ik met deze blog hoop te bereiken is dat mensen dit product gaan kopen. Dat mensen minder last gaan hebben van straling en vooral dat mensen zich gaan beseffen hoe schadelijk straling is voor ons allemaal. Wat ik daarmee hoop te bereiken is dat we ons allemaal bewuster gaan voelen van de schadelijke gevolgen van straling op lichaam en geest. Wanneer je daar bewust van bent is de kans erg groot dat je deze kaart wilt kopen.

Bestel de MyBalance Card direct online! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij vraagt, hoe makkelijker ik jou ook kan helpen. Voel je daarom ook altijd vrij om contact met mij op te nemen.

Wat is de MyBalance Card precies?

Voor hoe het eruit ziet is het een stukje plastic. Voor wat het doet staat er een uitgebreide uitleg op de website. Ook hoe de wetenschap achter de MyBalance Card werkt. Stap voor stap krijg jij dan de uitleg voor hoe jij dit kunt gaan gebruiken.

Direct bestellen? Klik hier!

Mijn grootste doel is jou complete duidelijkheid te geven. Meer weten betekend ook slimmere keuzes. Ik beveel de MyBalance Card aan omdat ik de eigenaar van het bedrijf ken. Ik weet dat ik daar over een integer, betrouwbaar persoon praat.

Bestel direct! Klik hier!

Natuurlijk blijven vragen mogelijk. Mijn advies hier is om een reactie achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie en iedere opmerking is welkom. Laat jouw reactie gewoon achter onder deze blog.

Originally posted 2020-06-04 12:49:13.

Airmiles koppelen aan bonuskaart hoeft niet!

Airmiles koppelen aan bonuskaart

Wist je dat airmiles koppelen aan bonuskaart niet perse nodig is? Je kunt namelijk ook direct een goed doel steunen door deze te downloaden.

Voor jezelf airmiles koppelen aan bonuskaart? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou uitleg te geven en te helpen om problemen in het leven op te lossen. Dat doe ik onder andere door duidelijkheid te geven over problemen waarvan ik weet dat mensen er tegenaan lopen. Heb jij ergens problemen mee in het leven? Neem dan ook even contact op, zodat ik jou kan voorstellen aan mijn collega’s die de hele dag niets anders doen dan problemen oplossen.

Ga airmiles koppelen aan bonuskaart! Klik hier!

Uiteindelijk wil ik gewoon dat jij slim omgaat met alles wat je doet. Het sparen bij bepaalde winkels is natuurlijk heel erg slim en wil ik jou ook absoluut blijven aanraden. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan blijven helpen in de toekomst.

Waarom airmiles koppelen aan bonuskaart?

Er zijn eigenlijk 2 grote voordelen. Om te beginnen is het zo dat je automatisch spaart iedere keer dat jij jouw kaar scant tijdens de boodschappen. Het tweede voordeel is dat jij het gespaarde saldo ook direct uit kunt geven voor korting op verschillende producten.

Eenvoudig downloaden? Klik hier!

Doel uiteindelijk is om iedereen slimmer boodschappen te laten doen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Vragen blijven ook gewoon welkom en kom jij het niet uit met airmiles koppelen aan bonuskaart, ik help jou graag verder.

Download direct! Klik hier!

Voor mij is het grootste doel jou te blijven helpen. Dat kan eenvoudig omdat jij ook gewoon zelf jouw pas kunt downloaden. Hoe meer je koopt, hoe meer ik ook voor je kan doen. Vragen blijven natuurlijk ook welkom onder deze blog.

Originally posted 2020-10-29 07:32:28.

MyBalanceCard tegen straling!

MyBalanceCard

Even iets heel anders dan AliExpres. In deze blog schrijf ik over straling en hoe de MyBalanceCard deze tegen kan gaan. De kaart is nu online te koop!

Direct de MyBalanceCard kopen? Klik hier!

Het doel voor deze website is dat jij weet dat ik persoonlijk achter de MyBalanceCard sta. Natuurlijk help jij mij ook door de MyBalanceCard via deze website te bestellen. Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Dit is een product waar ik in ieder geval 100% achter sta.

Bestel de MyBalanceCard online! Klik hier!

Voor mij is het belangrijk om ook de reacties en ervaringen te horen. Laat het mij daarom vooral weten zodra jij dit product hebt gekocht en er tevreden mee bent. Mocht je er niet tevreden over zijn, stuur het terug, dan krijg je zonder vragen de betaling binnen 30 dagen terug op jouw rekening.

Waarom MyBalanceCard?

Hoewel het lijkt op een stukje plastic is het veel meer dan dat. Of je nu ook in complotten denkt of gewoon wat beter wilt slapen, dit product is er voor jou. Het houd zelfs 5G straling tegen! Gewoon door de MyBalanceCard bij je te dragen.

Direct bestellen? Klik hier!

Ik help jou graag om de juiste spullen te vinden. Dat zijn dus ook producten die niet van AliExpress afkomstig zijn. De MyBalanceCard is daar een mooi voorbeeld van.

Bestel direct! Klik hier!

Heb jij hier een mening over, laat het weten! Ik lees alle reacties onder deze blog ook persoonlijk en reageer waar nodig en waar mogelijk. Mijn idee is jou op ieder moment te helpen om verder te komen in het leven. Dat is ook wat dit product doet.

Is straling gevaarlijk?

Hoewel ik daar niet direct een uitspraak over mag doen weet ik wel dat mensen er de gevolgen van merken.

Omdat jij het toch echt zelf moet ervaren krijg jij de MyBalanceCard nu 30 dagen op proef.

Pas wanneer jij 100% overtuigt bent van de functionaliteit hoef je de kaart te houden. Anders stuur je het gewoon terug en krijg je het geld terug.

Wat kost de MyBalanceCard?

WIFI versterker

79 euro voor 1, koop je er meer dan 1 tegelijk, dan krijg je nog een mooie korting ook. Zo weet jij altijd zeker dat jij een kaar op de juiste plek hebt.

Als je meer wil weten, kijk op de website.

Kan ik de kaart proberen?

Zeker! In Nederland heb je altijd al 14 dagen de tijd om een product te proberen, bij de MyBalanceCard krijg je daar nog 16 dagen extra bovenop. Probeer de kaart dus 1 maand uit, bevalt het niet, stuur het terug en je krijgt je geld terug.

Originally posted 2020-06-04 12:12:59.

Dropshipping cursus Nederlands nu ook online!

dropshipping cursus Nederlands

Voordat ik begin, ik geef absoluut een dropshipping cursus Nederlands. Dat wil zeggen, de complete cursus, begrijpelijke cursus!

Direct de dropshipping cursus Nederlands volgen? Klik hier!

Mijn doel is eerlijke handel. Dat wil zeggen, als jij wilt inkopen bij AliExpress om vervolgens tegen een hoge opslag te verkopen moet dat eerlijk gedaan worden. De regels in Nederland zijn ook duidelijk. Iemand die van een Nederlandse handelaar koopt heeft het recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Daarom ben ik geen fan van deze manier van verkopen. Wel geef ik er een cursus over aan wie er meer over wil weten.

Meldt je aan voor de dropshipping cursus Nederlands! Klik hier!

Alles wat je wilt weten over deze training, neem gerust contact met mij op. Ik ga jou hoe dan ook helpen om op de juiste manier zaken te doen. Persoonlijk heb ik mijn bedrijf al heel anders ingericht dan standaard volgens de Nederlandse normen.

Over de dropshipping cursus Nederlands

Wat ik uit ga leggen is hoe je een verstandige keus kunt maken. Mogelijk is deze manier van handel wel echt voor jou. Persoonlijk ben ik meer van affiliate marketing, wat wil zeggen, producten van anderen verkopen en daar een commissie voor krijgen.

Direct inschrijven? Klik hier!

Alles wat jij verder wilt weten mag je natuurlijk gewoon vragen. Je kunt snel een reactie achterlaten onder de blog. Verder mag je ook altijd contact met mij opnemen. Hoe meer jij over de dropshipping cursus Nederlands weet, hoe beter jij ook kunt bepalen of dit voor jou is.

Schrijf je direct in! Klik hier!

Als jij deze cursus echt wilt volgen, de kosten zijn 1795 euro voor een 1-daagse cursus. Het is wegens het virus nu 1-op-1 bij mij in de woonkamer in Utrecht. Parkeren voor de deur is gratis en lunch is inbegrepen.

Originally posted 2020-10-25 15:21:02.

SEO cursus Utrecht nu te volgen!

SEO cursus Utrecht

Toen ik met deze website begon had ik niet verwacht dat ik vanuit huis een SEO cursus Utrecht zou gaan aanbieden! Toch doe ik het nu wel.

Direct aanmelden voor de SEO cursus Utrecht? Klik hier!

Mijn doel is ondernemers succesvoller te maken. Ik heb dat ooit gedaan voor de grootste buitensportwinkel van Nederland en ook voor de grootste Nederlandse webcam website. Nu help ik ondernemers klein en groot om het maximale uit een website te halen en zo ook uit een bedrijf. In het tweede deel van deze blog leg ik uit wat ik doe en hoe ik te werk ga. Natuurlijk vertel ik ook over de prijs.

Meldt je aan voor de SEO cursus Utrecht! Klik hier!

Wil jij vragen stellen over de inhoud van de training? Laat het mij dan weten. Je mag altijd contact opnemen, ook voordat je met de cursus start. Uiteindelijk, hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan blijven helpen.

Wat houdt de SEO cursus Utrecht in?

Om te beginnen, de cursus maakt gebruik van de volgende tools:

  • WordPress!
  • SEO by Yoast!
  • Google Analytics!

Het is dan ook noodzakelijk dat je een WordPress website hebt of bereidt bent naar WordPress over te stappen. Je kunt ook voorafgaand aan de cursus via onze partner webhosting aanschaffen. Dat kan al vanaf nog geen euro per maand!

Deelnemen aan de training? Klik hier!

Wat we gaan doen is kijken hoe mensen jouw website vinden en waar bezoekers naar op zoek zijn. Zo kunnen we de content van de website verbeteren om ook meer bezoekers aan te trekken.

Meldt je aan voor de SEO cursus Utrecht! Klik hier!

Deze cursus wordt in Utrecht gegeven en neemt een complete zaterdag in beslag. Wegens de corona geef ik deze cursus 1-op-1. De kosten zijn 795 euro, te betalen in Bitcoin of vooraf via een bankoverschrijving.

Originally posted 2020-10-25 14:52:28.

Goedkoop website nodig? Wij hebben het gedaan!

goedkoop website

Heb jij een goedkoop website nodig? AliExpress Nederland heeft het gedaan! Meer bezoekers en ook een hogere snelheid om jou beter te helpen!

Direct goedkoop website starten? Klik hier!

Mijn doel voor deze site is jou te helpen. Die hulp kan ik jou enkel bieden door meer duidelijkheid te geven. De provider waar ik klant ben maakt het mogelijk om servers te blijven upgraden. Zo kan een server (of serie servers) dus ook veel meer bezoekers aan dan een standaard site. De reden dat ik hierover schrijf is dat ik lang heb gezocht naar de juiste organisatie om mijn online content te plaatsen.

Bekijk een goedkoop website mogelijkheid! Klik hier!

Alles wat jij wilt bereiken help ik jou heel graag mee. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie en ook iedere opmerking is absoluut van harte welkom. Als budgettrainer host ik mijn site overigens ook hier.

Mijn ervaring met goedkoop website

Ik heb echt alles gehad wat dat betreft. Van super goedkope hosting tot hosting waar ik maandelijks echt honderden euro’s extra voor betaalde. Inmiddels heb ik een fantastische prijs voor de site die ik heb. Ik geef nu zo’n 20 euro per maand uit en krijg daar zo’n 2000 euro per maand voor terug.

Direct een goedkoop website starten? Klik hier!

Mocht je nou vragen hebben die je aan mij wilt vragen? Neem gerust even contact met mij op. Ik help jou natuurlijk ook graag om een compleet en duidelijk beeld te geven.

Bekijk een goedkoop website! Klik hier!

Als jij vragen hebt verder, dan nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Alle vragen, alle opmerkingen, alles is absoluut van harte welkom. Vraag het gerust!

Originally posted 2020-10-24 19:56:05.

Radar TV en waarom ik daar gezien wil worden?

radar tv

Wist jij dat Radar TV veel onderwerpen behandeld die niet relevant zijn voor de meeste mensen? AliExpress mag daar wel besproken worden!

Help jij mij om op Radar TV te komen? Klik hier!

In het tweede deel van de blog help ik jou door je te vertellen wat je kunt schrijven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Door op televisie te komen kan ik meer mensen helpen om daadwerkelijk de service te krijgen die ze zouden moeten krijgen. Het is daarbij wel zo dat ik alleen kan helpen door te weten waar klachten vandaan komen.

Kijk hoe ik op Radar TV kan komen! Klik hier!

Uiteindelijk ben ik hier om jou te helpen. Door eindelijk eens uitleg te kunnen geven over de problemen en oplossingen kan ik jou ook heel erg goed helpen. Neem contact met mij op voor vragen die je direct wilt stellen.

Hoe kan je mij op Radar TV krijgen?

Om te beginnen, zorg dat je met een concrete klacht komt over AliExpress. Neem contact op met de redactie en zorg dat je de website VraagAlex.com noemt in jouw bericht. Zo weet de redactie ook van het bestaan van mijn website af en kunnen ze mij benaderen.

Zelf de Radar TV redactie bereiken? Klik hier!

Je kunt bijvoorbeeld iets schrijven als:

“Ik wacht nog altijd op geld terug van AliExpress en hoor dat veel mensen dit soort klachten hebben. Alexander van VraagAlex.com heeft mij geholpen om een geschil (dispute) te openen, waardoor er nu gelukkig wel beweging richting een oplossing zit.

Wellicht kunnen jullie mij ook helpen?”

Neem contact op met Radar TV! Klik hier!

Alles wat je wilt weten en vragen mag je ook vragen. Ik ben hier natuurlijk ook om jou te helpen. Laten we samenwerken en AliExpress klantvriendelijk krijgen. Ik kijk er naar uit om van je te horen.

Originally posted 2021-02-27 19:44:17.

Bonuskaart anoniem en gratis te downloaden!

bonuskaart anoniem

Wil jij een bonuskaart anoniem gebruiken en toch van de voordelen genieten? Lees dan even verder of print de afbeelding uit.

Direct de bonuskaart anoniem downloaden? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om eerlijk en zonder bemoeienis van de overheid zaken te doen. Mijn doel is jou gewoon optimaal te helpen met alles wat je wilt zien, doen en weten. Ik help jou natuurlijk ook graag omdat ik er zelf ook iets aan overhoud. Hoe meer mensen namelijk de kaart scannen bij het doen van boodschappen, hoe meer airmiles ik krijg. Die kan ik dan weer omzetten in meer boodschappen.

Bekijk de bonuskaart anoniem! Klik hier!

Heb jij vragen over mijn manier van werken? Neem dan gerust even contact met mij op. Ik wil jou natuurlijk ook vooruit helpen in het leven. Bekijk daarom ook de “Be More” video. Ik ben hier om jou te helpen om alles in het leven beter te laten gaan.

Waarom de bonuskaart anoniem

Waar het hier om gaat is de mogelijkheid om zonder registratie wel de voordelen van de persoonlijke kaart te kunnen gebruiken. Jij krijgt dus wel de korting maar niet de registratie. Gelukkig gaat dit op een manier waarom jij er wel beter van wordt.

Wil jij de bonuskaart anoniem downloaden? Klik hier!

Natuurlijk wil heb ik er zelf ook iets aan als je deze kaart gebruikt. Deze kaart is namelijk gekoppeld aan mijn persoonlijke airmiles pas. Zo spaar ik dus punten als jij boodschappen doet. Die kan ik dan weer gebruiken om korting te krijgen op mijn eigen boodschappen.

Kijk naar de bonuskaart anoniem! Klik hier!

Laat ik het daar dan maar bij laten. Ik wil jou de duidelijkheid geven die je nodig hebt om te weten wat je wilt doen. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2021-02-27 17:24:23.

Bonuskaart online aanvragen kan nu hier!

bonuskaart online aanvragen

Wil jij een bonuskaart online aanvragen? Weet dan dat je dat hier gewoon kunt doen. Ik help jou op meer vlakken dan alleen met AliExpress!

Direct jouw bonuskaart online aanvragen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om slimmer boodschappen te doen. Daarom wil ik heel graag dat jij gebruikmaakt van de mogelijkheden. Inmiddels maken gemiddeld zo’n 60 mensen per dag gebruik van deze kaart. Daarmee bouwen we samen naar een persoonlijke bonus die zorgt voor extra kortingen. Hoe meer extra korting, hoe voordeliger jij dan ook weer door het leven kunt gaan. Ik werk ook als budgettrainer om je verder te helpen.

Ga jouw bonuskaart online aanvragen! Klik hier!

Nu wil ik jou natuurlijk ook helpen om slim door het leven te gaan. Neem dus gewoon contact op als je vragen hebt. Ik ben hier om jou te helpen en wil ook echt dat jij het maximale uit het leven haalt. Bekijk daarom ook de “Be More” commercial.

Waarom een bonuskaart online aanvragen?

Het voordeel van de computer is dat je de kaart ook direct kunt gebruiken. Zo kan jij de afbeelding zelfs op jouw telefoon zetten en het zo direct digitaal gebruiken. Dat is natuurlijk een enorm voordeel.

Zelf anoniem regelen? Klik hier!

Ik ben hier om jou vooruit te helpen. Het laatste wat ik wil is jou in de problemen helpen. Juist daarom heb ik ook liever dat jij deze pas anoniem gebruikt. Dat kan via het plaatje wat je hier kunt downloaden. Ik vraag jou niet om gegevens.

Ga jouw bonuskaart online aanvragen! Klik hier!

Ik wil jou verder helpen. Heb jij daarom iets nodig, laat het mij weten. Heb jij tips voor korting bij de Albert Heijn, laat het mij ook weten. Alleen samen komen we echt verder. Ik kijk er hoe dan ook naar uit om van je te horen.

Originally posted 2021-02-27 17:02:36.

Gratis bonuskaart en AH Premium? Wij doen het!

gratis bonuskaart

Als jij graag gebruikmaakt van de gratis bonuskaart en daarbij zonder koste AH Premium wilt gebruiken voor extra korting, lees verder!

Direct jouw gratis bonuskaart downloaden? Klik hier!

Het voordeel van AH Premium is dat je ook gebruik kunt maken van 10% korting op de biologische producten. Daarnaast krijg je extra kortingen op 10 producten per week. Deze activeer ik iedere maandagochtend en maak ik via mijn YouTube kanaal kenbaar. Daar bekijk je ook wekelijks meerdere video´s over de acties en aanbiedingen van AliExpress en mijn budgettrainer website. Jij bepaalt natuurlijk wat je kunt kopen en hoe je optimaal wilt besparen.

Bekijk de gratis bonuskaart online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk welkom, dus neem gewoon contact met mij op. Als je zelf iets hebt wat je wilt promoten, laat het mij ook weten. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan ondersteunen. Letterlijk iedere vraag mag natuurlijk gewoon worden gesteld.

Wat is het voordeel van de gratis bonuskaart?

Ik kijk er naar uit om jou de voordelen uit te leggen. Zo kan jij met deze manier van besparen extra korting krijgen. Wat je niet krijgt (en wel kunt krijgen tegen betaling bij AH zelf) zijn dubbele koopzegels (ook tegen betaling), dubbele airmiles en dubbele digitale spaarzegels.

Ook de gratis bonuskaart downloaden? Klik hier!

Natuurlijk kijk ik naar de concrete betalingen. Het blijft goedkoper om de niet-biologische producten te kopen. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Letterlijk iedere vraag kan worden gesteld en help ik jou natuurlijk ook graag mee.

Ga kijken naar de gratis bonuskaart! Klik hier!

Hier wil ik het dan bij laten. Als je toch nog vragen hebt, stel ze dan gewoon onder deze blog. Ik kijk er naar uit om jou een compleet, eerlijk en vooral duidelijk beeld te geven van wat je kunt kopen.

Originally posted 2022-04-13 05:30:53.

Ziggo telefoonnummer geen 0900!

Ziggo telefoonnummer geen 0900

Wil jij een Ziggo telefoonnummer geen 0900? VraagAlex was altijd de website die je daarvoor kunt gebruiken. Nu werkt het anders.

Direct het Ziggo telefoonnummer geen 0900? Klik hier!

Mijn doel is jou wel de duidelijkheid te geven die je nodig hebt. Ik help jou door de beste producten te vinden. Internet heb ik zelf via een andere (goedkopere) provider, simpelweg omdat ik ook geen televisie wil gebruiken. Ik heb al jaren niet gekeken en merk dat mijn leven alleen maar vooruit blijft gaan. Het ‘nieuws’ wat de Nederlandse Propaganda Omroep (NPO) uitzend is altijd negatief en om angst te creëren.

Kijk naar het Ziggo telefoonnummer geen 0900! Klik hier!

Graag geef ik jou ook de mogelijkheid om contact met mij op te nemen. Alles wat je weet mag je mij ook vragen. Hoe meer je weet, hoe meer ik ook voor je kan doen. Vraag alles wat je wilt vragen.

Waarom een Ziggo telefoonnummer geen 0900?

Hoewel enkele telecomaanbieders dit type nummer niet accepteren zie ik geen reden om een ander nummer te zoeken. Het telefoonnummer kost exact hetzelfde als bellen naar een ander vast telefoonnummer. Ik schrijf deze blog overigens op de AliExpress website omdat er veel mensen deze vraag stellen.

Kijk naar het Ziggo telefoonnummer geen 0900! Klik hier!

Nu is het zo dat jij de duidelijkheid moet krijgen die je wilt hebben. Ik wil dat jij weet wat je doet, ziet en koopt. Wanneer je gaat kijken naar de mogelijkheden voor betere deals, weet dat je goedkoper diensten kunt afnemen.

Meer weten? Klik hier!

Mocht je nu iets willen weten over hoe ik dingen doe, stel de vragen! Ik kijk er natuurlijk naar uit om van jou te horen. Laat jouw vragen, opmerkingen en reacties gewoon achter onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen.

Originally posted 2021-02-19 05:10:02.

Pixaby gratis afbeeldingen nu nog beter!

pixaby

Ik gebruik voor deze website onder andere de gratis afbeeldingen van Pixaby. Dat doe ik omdat ik ooit ben opgelicht met een afbeelding.

Zelf veilig gratis afbeeldingen via Pixaby downloaden? Klik hier!

Graag help ik jou ook door te weten wat er mis kan gaan. Wat er gebeurde is dat een stagiair van mij een blog schreef en een plaatje googlede. Het plaatje was van een verkeersbord zelfs met het logo van ANWB erop. Toch vond de fotograaf dat ik daarvoor moest betalen. Mijn doel is jou duidelijkheid te geven voor alles wat je wilt weten. Een afbeelding kan je altijd gebruiken, helaas zit het systeem van copyright nog vreemd in elkaar.

Bekijk de Pixaby mogelijkheden! Klik hier!

Als je wilt weten wat er mis kan gaan, neem even contact met mij op. Ik kijk er naar uit om jou te helpen en de duidelijkheid te hebben die je nodig hebt.

Waarom Pixaby?

Natuurlijk geef ik jou de duidelijkheid over waarom ik bepaalde diensten gebruik. Letterlijk alles wat je wilt weten kan je vragen. Mijn doel blijft jou de duidelijkheid te geven over wat je wilt gebruiken voor jouw website. Ik wil dat je alles weet over de mogelijkheden en over veilig websites maken.

Kijken naar Pixaby? Klik hier!

Dan wil ik jou graag even duidelijkheid geven over alle mogelijkheden die je hebt. Letterlijk alles wat je wilt weten en wilt horen, laat het weten. Plaats een reactie onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe makkelijker ik meer onderwerpen kan verzinnen.

Ga de Pixaby mogelijkheid bekijken! Klik hier!

Ik laat het hierbij. Als je meer tips nodig hebt voor jouw website, laat het mij natuurlijk ook weten. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Ik kijk er naar uit om jou alles te vertellen wat je moet weten.

Originally posted 2021-02-19 04:59:35.

PPRO payment services en veilig betalen!

PPRO payment services

Als jij via iDEAL met PPRO payment services gaat betalen weet je dat het geld over is gemaakt. Jouw bestelling is echter niet zeker.

Liever veilig zonder PPRO payment services betalen? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou alle duidelijkheid geven die jij nodig hebt. Betalen via creditcard is de enige veilige manier om te kopen en blijven helpen. Voor alles wat je wilt weten mag je gewoon vragen stellen. Ik kijk er naar uit om van je te horen. Weet dat je absoluut weet wat je kunt kopen. Mijn belangrijkste doel is jou de complete duidelijkheid te geven. Letterlijk alles wat je wilt weten mag je ook vragen.

Kijk naar het alternatief voor PPRO payment services! Klik hier!

Mijn doel is jou veilig te laten betalen. Dat doe je via creditcard. Als je daar vragen over hebt, neem contact met mij op. Voel je natuurlijk vrij om al jouw vragen te stellen.

Over PPRO payment services

Ik weet dat ik reacties ga krijgen op deze website. Letterlijk alles wat je wilt weten mag je mij ook vragen. Ik wil dat jij op de hoogte bent van alles wat je weet en kunt vragen. Je mag hier ook vragen stellen over andere onderwerpen, ik ben hier om jou te helpen.

Zelf kijken naar het alternatief? Klik hier!

Waar ik jou mee wil helpen is veilig te betalen. Dat doe je niet via iDEAL. De reden is heel eenvoudig. Betalen via iDEAL is definitief. Via PPRO payment services doe je betalingen via iDEAL, daarom ben ik er zo op tegen.

Ga het alternatief bekijken! Klik hier!

Daar wil ik het bij laten. Maar als je zelf wel vragen hebt, laat jouw reacties en berichten achter onder deze website. Ik kijk er heel erg naar uit om jou de absolute duidelijkheid te geven die je wilt hebben.

Originally posted 2021-02-19 04:47:52.

Bonus AH en de besparingen via deze website!

Bonus AH

Ik ga jou vertellen hoe jij via de Bonus AH extra korting kunt krijgen. Om te beginnen is het erg handig om onze kaart te downloaden.

Direct jouw Bonus AH kaart aanvragen? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou heel erg graag duidelijkheid geven over hoe dit systeem werkt. Het is eigenlijk heel erg eenvoudig. Als we met meer mensen dezelfde kaart blijven gebruiken gaan we samen meer korting krijgen. Daarbij help je mij ook omdat de kaart gekoppeld is aan mijn persoonlijke Airmiles kaart, zodat ik persoonlijk ook korting krijg op mijn boodschappen. Met 2000 AirMiles krijg ik 10 euro korting op mijn boodschappen.

Ga de Bonus AH bekijken! Klik hier!

Laat ik jou even helpen door duidelijkheid te krijgen. Neem gewoon contact met mij op zodat ik jou optimaal kan helpen. Naast mijn werk voor deze website help ik mensen ook via Scientology om duidelijkheid te hebben.

Waarom de Bonus AH via AliExpress?

Kijk, als jij mij helpt door mijn kaart te gebruiken maak je mij blij. Verder kan jij op deze manier de kaart ook weer anoniem gebruiken. Hoe meer mensen dat doen, hoe anoniemer het wordt. Momenteel gebruiken gemiddeld 20 mensen per dag de kaart, dus dat is al aardig richting anoniem.

Nu de Bonus AH kaart downloaden? Klik hier!

Het is natuurlijk zo dat je complete duidelijkheid kunt gaan krijgen. Help mij om samen met jou de beste deals te vinden. Niet alleen de hoogste kortingen, maar ook de beste deals. Ik kijk er naar uit om jou te blijven helpen.

Kijk eens naar de Bonus AH! Klik hier!

Ik wil het daarbij laten. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Letterlijk alles wat je weet helpt mij om jou duidelijkheid te krijgen. Zowel in het leven als met al jouw aankopen.

Originally posted 2021-02-19 04:35:45.

Bonuskaart Jumbo, hoeveel besparen?

bonuskaart jumbo

Wist je dat je met de Bonuskaart Jumbo heel veel gratis boodschappen kunt krijgen? Zo heb ik zelf bijvoorbeeld pindakaas gekregen!

Jouw Bonuskaart Jumbo downloaden? Klik hier!

Ik help jou in een blog als deze om te besparen. Dat doe ik ook via mijn werk als budgettrainer. Ik help jou om een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te krijgen van wat je wilt kopen. Deze blog is niet gesponsord, maar wordt geschreven als promotie voor een bedrijf wat ik waardeer. Dat is deels mijn eigen bedrijf en deels de supermarkt waar ik af en toe boodschappen doe. Kijk dus goed naar de deals!

Bekijk de Bonuskaart Jumbo online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Neem dus ook contact met mij op als je iets wilt vragen. Ik heb vergelijkbare kaarten voor de Lidl en Albert Heijn supermarkt. Ik kijk er altijd naar uit om jou een eerlijk beeld te geven.

Helpt deze Bonuskaart Jumbo jou?

Er is een groot voordeel van deze kaart. Het is namelijk zo dat je geen app meer nodig hebt op deze manier. Daarbij kan je soms gratis boodschappen krijgen omdat er door heel veel mensen wordt gespaard. Zie jij iets wat je gratis kunt krijgen, maak gewoon gebruik van de punten!

Ook de Bonuskaart Jumbo gebruiken? Klik hier!

Het blijft dan wel mijn doel om jou complete duidelijkheid te geven over wat je kunt besparen en krijgen. Dat doe ik over het algemeen via mijn YouTube kanaal omdat ik daar af en toe video’s kan plaatsen met de gratis producten die jij dus kunt krijgen.

Bekijk de Bonuskaart Jumbo! Klik hier!

Daar wil ik het dan bij laten. Als je toch nog vragen hebt, laat dan een reactie achter onder deze blog. Ik kijk er natuurlijk naar uit om heel veel van je te horen. Hoe meer reacties, hoe makkelijker het voor mij is om nog veel meer blogs te maken.

Contact Shein nodig? Lees verder!

contact Shein

Sinds de laatste maanden krijg ik steeds vaker de vraag, hoe kan ik contact Shein krijgen? In deze blog vertel ik wat ik weet.

Direct contact Shein krijgen? Klik hier!

Ik krijg niet betaald door dit bedrijf. Het enige wat ik tot nu toe weet is dat je via een contactformulier op de website het bedrijf kunt bereiken. In het tweede deel van deze blog leg ik de stappen uit voor het vinden van het contactformulier zodat jij weet hoe het bedrijf voor jou beschikbaar zou kunnen zijn. Letterlijk alles wat je weet mag je ook vragen. Ik kijk er naar uit om jou te helpen.

Bekijk de contact Shein mogelijkheden! Klik hier!

Als je een vraag hebt, ik help jou graag. Voel je dus ook vrij om mij een bericht te sturen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Weet ook dat ik jou graag help om slimmer te kopen. Bekijk dan ook mijn website over mijn werk als budgettrainer.

Meer over contact Shein

Om het bedrijf te bereiken ga je eerst naar de website. Daar klik je op het klantenservice icoontje rechtsboven. Vervolgens moet je inloggen via jouw account en kan je de servicedesk bereiken.

Ook contact Shein krijgen? Klik hier!

Nu is het natuurlijk wel zo dat ik jou graag help om slimmere keuzes te maken. Wat zou jij het liefst willen? Wat wil jij bereiken? Waarom wil jij bij een bedrijf als deze bestellen? Laat het mij weten zodat ik jou ook zo goed als mogelijk kan helpen.

Ga kijken naar de contact Shein mogelijkheid! Klik hier!

Daar laat ik het dan wel bij. Als je nog vragen hebt, reageer onder deze blog. Ik kijk er naar uit om zo goed als mogelijk te ondersteunen. Letterlijk alles wat je wilt weten of vragen mag je mij ook laten weten en natuurlijk ook vragen.

Bonuskaart online bekijken en downloaden?

bonuskaart online

Ben jij op zoek naar een manier voor een bonuskaart online? In deze blog deel ik heel erg graag de manieren om dat slim te doen.

Direct jouw bonuskaart online aanvragen? Klik hier!

Uiteindelijk wil ik jou echt vooruit helpen in het leven. Het is mijn doel om jou uiteindelijk zo goed te helpen dat jij slimmer kunt kopen. Letterlijk alles wat je wilt weten mag je ook vragen. Ik kijk er naar uit om jou de beste deals te geven. Daarom schrijf ik over AliExpress en over producten die jij kunt kopen. Hoe meer je weet, hoe slimmer jij kunt gaan kopen.

Kijk naar de bonuskaart online! Klik hier!

Graag help ik jou ook wanneer je contact met mij opneemt. Mijn doel is jou zo goed te helpen dat jij alleen maar via deze website jouw vragen wilt stellen. Natuurlijk help ik jou ook verder met vragen uit het leven via mijn werk bij Scientology.

Over de bonuskaart online

Door samen dezelfde pas te gebruiken kan jij serieus besparen. Inmiddels wordt er zo’n 200 euro per dag uitgegeven via kopers die deze kaart gebruiken. Dat betekend dat ook de persoonlijke bonuskaart en aanbiedingen blijft groeien. Letterlijk alles wat je weet helpt jou met de aanbiedingen.

Zelf de bonuskaart online bekijken? Klik hier!

Natuurlijk is het goed om zelf ook te weten welke aanbiedingen je hebt. Maar juist omdat er zoveel mensen zijn die kopen zullen er ook alleen maar meer aanbiedingen bijkomen. Soms heb je dus ook gewoon geluk.

Bekijk de bonuskaart online! Klik hier!

Daar wil ik het bij laten. Als je toch nog vragen hebt, laat het mij weten. Ik kijk er naar uit om van je te horen. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat ook kan blijven doen. Stel daarom al jouw vragen onder deze blog.

Originally posted 2021-02-13 06:02:07.

IPTV VPN kopen? Lees deze blog!

IPTV VPN

Heb jij een illegaal zenderpakket gekocht, kijk dan naar een goedkope IPTV VPN om in ieder geval niet gepakt te worden door instanties.

Zelf een IPTV VPN kopen? Klik hier!

Mijn doel is duidelijkheid. Ik wil dat je zelf goed gaat kijken naar wat je kunt kopen en wat jouw redenen zijn om een aankoop te doen. Het is van groot belang dat je weet dat de boetes voor illegaal televisie kijken flink op kunnen lopen. Houd er daarbij ook rekening mee dat de media uiteindelijk de reden is dat we nog in deze corona gekte zitten. Persoonlijk verwacht ik ook dat het nog wel even zal duren.

Bestel jouw IPTV VPN online! Klik hier!

Natuurlijk ben je ook altijd welkom om jouw vragen aan mij te stellen. Bekijk daarom ook de mogelijkheid om tot een antwoord te komen. Neem dus gewoon contact op als je vragen hebt. Alles wat je wilt weten wil ik jou ook graag antwoord op geven.

Waarom IPTV VPN?

Illegaal televisie kijken mag niet. Daar kan je dus flinke boetes voor krijgen en kan ik jou dus ook niet verder mee helpen. Letterlijk alles wat je wilt zien, weten en vragen mag je ook vragen over stellen. Ik wil dat je zelf ook op de hoogte bent en weet wat je veilig kunt kopen.

Wil jij de IPTV VPN bekijken? Klik hier!

Het is natuurlijk aan jou om te bepalen of je van deze deal gebruik gaat maken. Zelf gebruik ik deze dienst al jaren naar volle tevredenheid.

Ga ook jouw IPTV VPN kopen! Klik hier!

Letterlijk alle vragen kan ik jou ook gewoon mee helpen. Weet dat er altijd mogelijkheden zijn om nog veel meer vragen te gaan stellen. Ik kijk er natuurlijk ook naar uit om jou verder op weg te helpen. Mocht je nog iets willen weten, reageer onder deze blog.

Originally posted 2021-07-20 07:59:04.

IPTV pakkans verlagen? NordVPN!

iptv pakkans

Wil jij de IPTV pakkans verlagen? De oplossing is een VPN. De VPN die ik al jaren gebruik is NordVPN. Via de links krijg je extra korting!

De hoogste korting op NordVPN om de IPTV pakkans te verlagen? Klik hier!

Natuurlijk leg ik je even uit wat NordVPN is en waarom een VPN zo belangrijk is. De kans dat je betrapt wordt met een illegale download of stream is relatief klein. Toch raad ik jou aan om voorzichtig te zijn. Een VPN kost slechts een paar euro per maand wanneer je voor een langere tijd vooruit betaald. Ik kijk er natuurlijk naar uit om jou duidelijkheid te geven voor alles wat je kunt kopen.

Zorg dat de IPTV pakkans verlagen mogelijk is! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk altijd welkom. Voel je dan ook vrij om gewoon contact met mij op te nemen. Weet dat er ook televisiekanalen zijn die je wel gratis en online kunt bekijken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Scientology.tv.

Waarom de IPTV pakkans verlagen?

Het is natuurlijk goed om geen problemen te krijgen. Nog beter is geen illegale producten of diensten te kopen waar je problemen mee kunt krijgen. Een VPN gebruiken is wel echt een manier om problemen te voorkomen.

Ook de IPTV pakkans verlagen? Klik hier!

Ik vind het hoe dan ook goed dat mensen gaan kijken naar mogelijkheden. Media zoals veel mensen het nu gebruiken is gewoon niet goed. De enige manier waarop mensen hebben kunnen zien dat er een pandemie was in de laatste jaren was ook de media.

Krijg de IPTV pakkans omlaag! Klik hier!

Je mag altijd vragen blijven stellen als je iets wilt weten. Ik kan jou helpen om minder risico te lopen. Wel wil ik daarbij blijven zetten dat ik geen illegale producten ga aanraden. Het is wel belangrijk om mensen te betalen als er werk voor jou wordt gedaan.