Online geld verdienen met AliExpress!

online geld verdienen met AliExpressBen jij klaar voor het nieuwe project van AliExpress Nederland? Online geld verdienen met AliExpress is de werktitel, het blogspel is het eerste deel.

Doel van het blogspel is meer mensen naar AliExpress Nederland te krijgen, de omzet op die manier te verhogen en de winsten te delen! Meer informatie? Klik hier!

De basis is super simpel! 50% van de omzet van deze website is beschikbaar voor het team. Het team bestaat uit:

  • Bloggers
  • Support medewerkers
  • Technische mensen

Iedereen heeft een eigen verantwoordelijkheid wat het voor iedere specialiteit mogelijk maakt om tot online geld verdienen met AliExpress te komen. Jij hoeft geen top SEO specialist te zijn, jij hoeft niet fulltime te werken. Jij krijgt beloond aan de hand van het verbeteren van jouw persoonlijke statistieken. Daarover meer in deze blog.

Het inkomenspotentieel is daarmee oneindig, hoe beter de site presteert, hoe meer jij kunt verdienen. Bonussen komen beschikbaar naarmate de verschillende teams beter gaan produceren, daar zijn we nu nog niet, nu eerst het blog spel.

Hoe werkt online geld verdienen met AliExpress middels het blog spel?

Het blog spel werkt eenvoudig. Wij produceren gezamenlijk minimaal 240 blogs per maand. Deze blogs zorgen ervoor dat mensen AliExpress Nederland gaan leren kennen en hopelijk contact opnemen met support of direct bestellen.

Jij krijgt punten aan de hand van een aantal factoren, bijvoorbeeld het aantal blogs wat je schrijft, het aantal woorden wat jij gebruikt per blog enĀ online geld verdienen met AliExpress werkt doordat jij ook gebruikmaakt van de optimalisatietools, die eenvoudig uit te leggen zijn. Hoe meer punten jij in een maand verzameld, hoe groter het aandeel wat jij krijgt in de eerste 3% van de omzet.

Dan zijn er bonuspunten te verdienen, waarmee jij nog eens extra kunt verdienen. Heb jij meer punten behaald dan een maand eerder? Dan deel jij mee in nog eens 1% van de omzet. Meer blogs? Dat levert opnieuw een deling in 1% op. Heb jij meer comments (reacties van lezers) uit weten te lokken, ook daarmee deel jij mee in nog eens 1%.

Dan is er nog de teambonus, welke zal worden verdeeld aan de hand van de punten uit het eerste onderdeel. Zijn er in het geheel meer blogs geschreven dan een maand eerder, dan stijgt de 3% uit het eerste deel naar 4%, meer woorden? Dan komt er nog 1% bij. Hebben we meer bezoekers weten te trekken? Dan gaat het weer met 1% omhoog. Tot slot, meer reacties leveren opnieuw 1% extra op.

Zo komen we tot de 10%. Deze blog heeft tussen de 401 en 700 woorden en levert daarmee 10 punten op voor de blog zelf en 5 extra punten voor het aantal woorden. Bij 701 tot 1000 woorden zouden daar nog 5 extra punten bijkomen. Na 1000 woorden worden de blogs te lang en krijg je enkel de 10 punten voor de basis van de blog. Mijn tip is dan de blog te splitsen.

Dit is veel informatie, dat weet ik. Wil jij meer weten over het blog spel? Neem gerust contact op of lees verder over de regels van het blog spel.

Geen zin om te bloggen, maar wel bestellen? Klik hier!