Cashback bij AliExpress! Tot 50%!

CashbackStel je voor, jij bestelt voor 50 euro en krijgt 10 tot wel 25 euro cashback op jouw bestelling! Dat is waar deze blog over gaat. Het nieuwe cashback programma van AliExpress!

Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via vraagalex.com/cashback (klik hier). Gebruik jouw speciale link iedere keer dat jij een bestelling plaatst en jij spaart tegoed op. Dat tegoed kan jij dan weer laten uitbetalen. Om toegelaten te worden tot het cashback programma heb je een website nodig waar jij AliExpress op gaat promoten. Een website maken doe je eenvoudig via bijvoorbeeld WordPress.com.

Meer weten over het programma? Ga naar https://s.click.aliexpress.com/e/bJatL9kc of klik hier.

Waarom een cashback programma?

Het cashback programma is bedacht omdat het de manier is waarop AliExpress zorgt voor meer klanten. Het systeem werkt super eenvoudig en jij moet met een paar dingen rekening houden.

Om te beginnen, het opnemen van geld kost 15 dollar. Dus heb jij 16 dollar cashback gespaard, dan betaal jij 15 dollar en houd jij dus maar 1 dollar over. Het is dan ook erg gunstig om door te blijven sparen. Persoonlijk zou ik pas opnemen bij zo’n 150 dollar.

Heb jij vragen over dit programma? Neem gerust contact op.

Heeft het cashback programma ook nadelen?

Het grootste nadeel van het programma is de 15 dollar. Natuurlijk krijg jij dat wel gewoon in euro’s op jouw bankrekening, jouw bank rekent het automatisch om.

Verder kan het best wel even duren voordat jij voldoende tegoed hebt opgespaard om daadwerkelijk te kunnen laten uitbetalen. Heb jij met beide van deze dingen rekening gehouden, dan zijn er geen verdere nadelen gebonden aan dit programma.

Zijn er nog andere dingen om rekening mee te houden?

Wat mij betreft niet. Het is een mooi programma en het kan jou zomaar een paar procent schelen op jouw (toch al voordelige) AliExpress aankopen. vraagalex.com/cashback is de link die jij nodig hebt om je aan te melden voor het programma. Het programma is verder helemaal gratis en kan jou dus alleen maar geld gaan opleveren.

Heb jij verder nog vragen? Voel je vrij om contact op te nemen.

Originally posted 2018-10-08 18:23:16.

Geef een reactie