Budgettrainer en AliExpress, de gelijkenissen

Budgettrainer

Voor wie mij al langer volgt, op AlexandervanDijl.nl lees je over mij als budgettrainer. In deze blog leg ik uit wat dat met AliExpress te maken heeft.

Meer weten over de budgettrainer? Klik hier!

Feitelijk is AliExpress Nederland een project om te laten zien dat het mogelijk is om een inkomen te genereren vanuit huis. Bekijk gerust ook mijn statistieken zodat jij kunt zien hoe ik ben gegroeid. Voor mij is het belangrijk dat jij begrijpt waarom ik deze site beheer naast de site over de budgettrainer. Mijn doel is de inwoners van Nederland onafhankelijk te maken van een overheid en andere vormen van suppressie.

Leer van de budgettrainer! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Mijn doel is jou een compleet beeld te geven van wat ik van dag tot dag doe. Na AliExpress Nederland zullen er nog nieuwe projecten volgen.

Meer over de budgettrainer

Om te beginnen wil ik jou graag wijzen op mijn gratis boek. Daarin kan jij de stappen lezen die ik heb gevolgd om van 30.000 euro schuld naar een schuldenvrij leven te gaan. Het complete traject heeft mij ongeveer een jaar gekost. Zo kan ik mijzelf met recht een budgettrainer noemen. Ik leer jou om blijvend slimmer met geld om te gaan.

Direct het gratis boek downloaden? Klik hier!

Natuurlijk ben jij ook nog altijd welkom om een afspraak in te plannen. Dan ga ik graag met jou in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn om jou slimmer met geld om te leren gaan. De eerste stap is wel altijd het boek te lezen. Via het boek leer jij het meest van de budgettrainer.

Download het gratis boek van de budgettrainer! Klik hier!

Alle vragen, reacties en opmerkingen zijn absoluut meer dan welkom.

Originally posted 2019-10-19 21:17:36.

Geef een reactie