Brede waterdichte buitenlamp op zonne energie!

Brede waterdichte buitenlamp op zonne energieToen ik deze brede waterdichte buitenlamp op zonne energie zag wist ik dat daar een blog over moest komen. Geen kabels en goedkoop in de aanschaf!

Direct zien wat deze lamp kost? Klik hier!

Deze brede waterdichte buitenlamp op zonne energie werkt dankzij 118 LED lampen. Deze gebruiken op zich al weinig stroom, dankzij de accu die overdag wordt opgeladen door de zon heb jij de hele nacht verlichting. Het apparaat heeft ook een bewegingssensor en kan dus ook enkel aangaan wanneer er mensen in de buurt zijn.

Meer weten over deze lamp? Klik hier!

Er zijn verschillende formaten van deze brede waterdichte buitenlamp op zonne energie. Op de pagina met uitleg over deze lamp zie jij wat de verschillen zijn.

Kopers over de brede waterdichte lamp op zonne energie

Met 127 bestellingen zullen de beoordelingen nog volgen. De eerste 3 zijn in ieder geval binnen, 1 daarvan heeft daar ook een tekst bij geplaatst. Alle kopers gaven 5 uit 5 sterren, het absolute maximum. De geschreven reactie is: “Prima als beschreven, snel aangekomen”.

Deze brede waterdichte lamp op zonne energie kopen? Klik hier!

Heb jij vragen over hoe dit product precies werkt of wil jij weten wat de verschillen zijn tussen de opties? Neem contact met mij op zodat ik jou verder kan helpen. Ik neem graag namens jou contact op met de verkoper om de informatie te achterhalen. Jij kunt ook jouw reactie achterlaten onder deze blog, zodat ook anderen jouw vraag kunnen lezen en direct antwoord krijgen wanneer de vraag is beantwoord.

Weten hoe groot deze brede waterdichte lamp op zonne energie is? Klik hier!

Wat kost deze brede waterdichte lamp op zonne energie?

De prijs op het moment van schrijven van deze blog is 17,96 voor de grootste versie. De kleinere versies van deze lamp kosten vanaf 8,67 met nog een paar tussenmaten.

Weten wat er mogelijk is? Klik hier!

Kom jij er nog niet helemaal uit? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog zodat ik jou verder kan helpen.

 

Geef een reactie