Bonuskaart van Albert Heijn nu GRATIS en anoniem!

Bonuskaart

AliExpress Nederland verkocht al een anonieme bonuskaart en gaat daar nu ook 28 gratis van weggeven. In de maand februari 2019 1 per dag.

Direct jouw Albert Heijn bonuskaart aanvragen? Neem contact op!

Jij kunt jouw anonieme bonuskaart natuurlijk ook kopen. De prijs van de kaart is hier te vinden. Bij deze bonuskaart zit 128mb USB opslagruimte, zodat jij jouw noodzakelijke data ook onderweg mee kunt nemen. meer informatie daarover lees jij in het tweede deel van deze blog. Het doel van deze actie is meer bekendheid te geven aan AliExpress Nederland en deze website. Jij krijgt gewoon de normale kortingen en omdat tientallen mensen deze kaart gebruiken ben jij volledig anoniem.

Wil jij de bonuskaart GRATIS krijgen? Neem contact op.

Het leuke van dit product is dat wij het geheel gratis naar jou toesturen. Jij hoeft er dus werkelijk niets voor te betalen. Ons doel is jou van extra kortingen te voorzien.

Meer informatie over de bonuskaart

Omdat de bonuskaart nog altijd werkt met een barcode kunnen wij deze eenvoudig zelf printen. Persoonlijk gebruik ik deze kaart vrijwel dagelijks. Jij kunt deze pagina natuurlijk ook gewoon afdrukken en de barcode scannen bij de kassa. Jij krijgt dan ook jouw kortingen bij de Albert Heijn supermarkt. Voor wie interesse heeft, wij werken ook aan een anonieme Etos en Kruitvat klantenkaart.

Jouw Bonuskaart gratis aanvragen? Neem contact op!

Natuurlijk kopen wij deze bonuskaart via AliExpress. De levertijd is daarmee minimaal enkele weten. Mocht jij de kaart sneller in ontvangst willen nemen? Laat het gerust weten. Laat jouw reactie achter onderaan deze pagina. Bij voldoende reacties zullen wij deze kaart op voorraad nemen en vanuit Nederland gaan versturen.

Andere producten kopen bij AliExpress? Klik hier!

Dan zijn er soms ook nog vragen. Bijvoorbeeld, kan ik mijn Airmiles kaart koppelen? Het antwoord op die vraag is nee. Dat hebben wij al gedaan. Zo verdienen wij een stukje van de kosten van deze gratis kaart terug. Heb jij verder nog andere vragen waar jij antwoord op wilt hebben, laat het ook gerust weten. Wij hebben geen contract met Albert Heijn en zullen dus ook jouw gegevens niet delen. Iedereen krijgt dus ook hetzelfde bonuskaartnummer.

Originally posted 2019-02-01 13:08:53.

Geef een reactie