Bonuskaart aanvragen zonder persoonsgegevens!

Bonuskaart barcode

In deze blog leg ik uit hoe een bonuskaart aanvragen niet nodig is. Jij kunt namelijk gewoon een streepjescode downloaden om zo korting te krijgen!

Direct jouw bonuskaart aanvragen en uitprinten? Klik hier!

Mijn doel is jou duidelijkheid te geven van wat jij kunt doen met deze kaart en wat de voordelen zijn van het gebruik van mijn streepjescode. Dat voordeel leg ik uit in het tweede deel van de blog. Natuurlijk wil ik jou dit niet gaan verplichten, ik doe dit omdat ik jou wil helpen om zonder gegevens korting te kunnen krijgen bij de grootste supermarkt van Nederland.

Ga nu jouw bonuskaart aanvragen! Klik hier!

Samen staan we hoe dan ook sterker. Heb jij vragen over dit onderwerp of waarom ik dit doe? Voel je vrij om contact op te nemen. Ieder bericht, ieder contact, iedere mogelijkheid is absoluut meer dan welkom. Wat ik wil bereiken is dat jij slimmere keuzes gaat maken.

Waarom hier de bonuskaart aanvragen?

Een belangrijk doel voor deze blog is meer mensen verzamelen. Hoe meer mensen namelijk deze streepjescode gebruiken, hoe hoger de korting. En dat is waarom ik dit doe. Als we bijvoorbeeld duizend mensen hebben die dit gaan doen komen er meer persoonlijke bonussen. En hoewel je niet weet waar je korting op krijgt weet je wel dat je korting gaat krijgen.

Direct downloaden? Klik hier!

Heel belangrijk is dat jij weet dat een bonuskaart aanvragen niet nodig is. Je kunt de code ook op jouw mobiele telefoon scannen en via die weg gebruiken. Natuurlijk help jij mij ook door het digitaal sparen van zegels. Zo help je deze site zelfs in leven te houden met de bonuskaart aanvragen.

Download meteen! Klik hier!

Voor vragen die jij nog hebt over dit onderwerp, neem gerust contact met mij op. Wil jij jouw eigen logo op de kaart? Laat het ook gerust weten.

Wat heb ik aan een bonuskaart?

AH bonus

Het is de manier om korting te krijgen bij de AH supermarkt. Reden om onze bonuskaart te gebruiken is dat jij zo ook voor extra ‘persoonlijke’ bonus in aanmerking komt.

Natuurlijk is het vooral handig om te blijven kijken naar waar de producten die jij wilt kopen het beste gekocht kunnen worden.

Waarom een bonuskaart via ons?

AH bonus

Omdat je extra korting krijgt! Zo simpel is het eigenlijk. Verder help je mij ook om de website draaiende te houden, omdat ik natuurlijk zelf ook van de extra kortingen profiteer.

Heb jij dan nog vragen? Kijk op de website! Ik help jou hoe dan ook graag verder!

Is deze bonuskaart echt anoniem?

AH bonus

Absoluut! De kaart staat gekoppeld aan mij persoonlijk, wat betekend dat jouw aankopen aan mij gekoppeld zijn. Aangezien er nog honderden anderen zijn die deze bonuskaart gebruiken zijn we dus allemaal anoniem.

Vragen? Bezoek de website.

Originally posted 2020-05-30 09:39:15.

Geef een reactie