Blogs die nu online staan: 2500!

Blogs

Heb jij al mijn blogs gelezen? Dat zijn er met deze meegerekend op dit moment 2500. Met iets meer dan 10% extra blogs geschreven door bezoekers.

Ook blogs schrijven? Klik hier!

Natuurlijk ga ik iets meer vertellen dan alleen het feit dat er 2500 blogs online staan. Op dit moment is het namelijk zo dat iedere blog ruim 1 dollar per maand oplevert. Dat betekend op dit moment minimaal 2500 dollar wat er binnenkomt omdat er zoveel berichten zijn geschreven. Natuurlijk deel ik ook mijn strategie, zodat jij precies hetzelfde kunt doen. Voor meer informatie daarover, kijk naar de ‘Formules voor het bestaan‘.

Kom meer te weten over de blogs! Klik hier!

Mijn doel met deze specifieke blog is jou te helpen een beeld te krijgen van wat ik de hele dag doe. Daarmee kom jij ook te weten komen over hoe ik dit systeem heb opgezet en waarom het zo goed koopt.

Meer over de blogs

Het mooie van een website als deze is dat alles wat ik schrijf bijdraagt aan de hoeveelheid bezoekers. Daar komt bij dat ik een online specialist aan dit systeem mee heb laten bouwen die ervoor zorgt dat de website sneller wordt naarmate er meer bezoekers op komen.

Zelf een snelle website maken? Klik hier!

Dankzij de fantastische service van onze website groeit deze website enorm snel. Naar verwachting verwelkomen wij nog voor het einde van het jaar meer dan 50.000 bezoekers per maand! Er zijn weinig blogs die ons dat nadoen met 0 marketing budget. Het enige waar wij als AliExpress Nederland geld in investeren is het sneller en betrouwbaarder maken van deze website.

Betrouwbare blogs maken? Klik hier!

Voor vragen die jij nog hebt over dit onderwerp nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten. Iedere vraag is welkom en helpt mij ook weer om jou beter te kunnen helpen.

Originally posted 2019-10-12 17:02:55.

Geef een reactie