Berkel-Enschot staat niet in de lijst met woonplaatsen

Berkel-Enschot

Woon jij in Berkel-Enschot en wil jij iets bestellen dan heb jij een probleem. Tenminste, als jij deze blog niet hebt gelezen. Lees daarom snel verder!

Direct jouw adres aanpassen als jij woont in Berkel-Enschot? Klik hier!

Later in deze blog leg ik uit waarom plaatsen als Berkel-Enschot niet in de lijst staan. Voor nu leg ik uit hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij jouw woonplaats wel gewoon kunt invullen. Dat is namelijk veel eenvoudiger dan wat jij mogelijk denkt. Het enige wat jij hoeft de doen is jouw provincie aan te passen. Maar daar in dit geval geen Noord-Brabant van, maar kies voor Other. Onder Other kan jij namelijk wel iedere woonplaats invullen.

Jouw woonplaats aanpassen in Berkel-Enschot? Klik hier!

Laten we dan snel verder gaan. Ik ga uitleg geven over waarom sommige woonplaatsen niet voorkomen in de lijst. Wanneer jij daar begrip voor hebt ga jij ook begrijpen waarom de provincie “Other” geselecteerd moet worden.

Waarom staat Berkel-Enschot niet in de lijst?

Laat ik even starten met excuses dat ik geen echte foto heb van dit prachtige dorp. Woon jij in Berkel-Enschot en kan jij ons een rechtenvrije foto sturen? Doe dat dan, dan plaats ik een echte foto op deze blog.

Direct een foto insturen? Neem contact op!

Dan om antwoord op de vraag te geven. Sinds enkele jaren heeft AliExpress een lijst met provincies toegevoegd voor Nederland. In sommige landen is het namelijk noodzakelijk om de provincie te vermelden in een adres. In Nederland gaat het puur om de woonplaats. De postcode en het huisnummer helpen daar natuurlijk enorm bij. Vanuit China aan een lijst komen van alle woonplaatsen in Nederland blijkt echter lastig. Daarom ontbreken er woonplaatsen uit deze lijst.

Jouw woonplaats direct corrigeren? Klik hier!

Wanneer de postcode en het huisnummer kloppen, maar de woonplaats niet kan het voorkomen dat een postbode een brief weigert. Dit omdat er uiteindelijk een grote fout staat in het adres. Let daarom erg goed op. Ook als jij in Berkel-Enschot woont.

Originally posted 2019-01-06 16:23:43.

Geef een reactie