App bestuurbare lamp te koop bij AliExpress

App bestuurbare lampEen app bestuurbare lamp, daar gaat deze blog over. Duizenden kleuren en gewoon vanuit jouw luie stoel (of bed) te bedienen. Lees snel verder!

Deze app bestuurbare lamp bekijken? Klik hier!

Het leuke aan een app bestuurbare lamp is dat jij geen lichtknoppen meer nodig hebt. Jij pakt gewoon jouw smartphone en geeft aan welke kleur en lichtsterkte jij wilt hebben. Met die combinatie gaat alles vanzelf. Jij kunt zelfs het licht aan (of uit) doen met de telefoon.

Meer informatie? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een specifiek soort lamp of iets minder moderns? Wellicht iets wat in een lagere prijsklasse valt? Laat het gerust weten en neem contact met mij op. Ik help jou dan graag verder om het juiste product te vinden.

Kopers over deze app bestuurbare lamp

Ik kijk altijd naar kopers die dit product hebben gekocht. Daarbij houd ik rekening met het aantal kopers en het aantal reacties. Met 19 beoordelingen en in totaal 4,8 uit 5 sterren, met slechts 1 beoordeling van 3 uit 5 sterren en 1 van 4 uit 5 sterren verwacht ik veel van dit product.

Wil jij alle beoordelingen bekijken en lezen? Klik hier!

Een Spaanse koper was zo tevreden dat de tweede al is aangeschaft. Een andere Spaanse koper schrijft over de hoge kwaliteit van de lamp. Een koper uit Tsjechië geeft aan dat het hier gaat om een geweldig product.

Zien wie er allemaal blij zijn met de app bestuurbare lamp? Klik hier!

Naast de super positieve reacties zijn er ook een paar die iets minder positief zijn. Zo schrijft een koper uit Frankrijk dat de lamp niet compatibel is met Aqara/Homekit. Nu schrijft de verkoper dat ook niet, dus blijft het naar mijn mening een onterechte beoordeling. De enige negatieve beoordeling (3 uit 5 sterren) kwam uit Rusland. Deze koper klaagt omdat hij een lamp heeft met Chinese handleiding. De verkoper heeft dit netjes opgelost door de Engelse versie na te sturen.

Originally posted 2018-11-27 12:54:56.

Geef een reactie