AliExpress verwijderen: hoe doe je dat?

AliExpress is een online winkelplatform waar je allerlei producten kunt kopen tegen zeer lage prijzen. Hoewel het een populaire bestemming is voor shoppers, kan het soms nodig zijn om je AliExpress-account te verwijderen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je de website niet meer wilt gebruiken, of omdat je privacyredenen hebt om je account te verwijderen. In dit blogartikel leer je hoe je jouw AliExpress-account snel en gemakkelijk kunt verwijderen.

Stap 1: Log in op je account

Om je account te verwijderen, moet je eerst inloggen op de AliExpress-website. Als je al ingelogd bent, kun je deze stap overslaan. Ga anders naar de AliExpress-website en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2: Ga naar de accountinstellingen

Nadat je bent ingelogd, zie je rechtsboven op de pagina jouw naam en profielfoto. Klik hierop en selecteer vervolgens “Mijn AliExpress” in het vervolgkeuzemenu. Dit brengt je naar jouw accountpagina.

Stap 3: Verwijder je account

Op de accountpagina zie je aan de linkerkant van het scherm een ​​menu met verschillende opties. Klik op “Accountinstellingen”. Op deze pagina vind je de optie “Account opheffen”. Klik op deze optie en volg de instructies op het scherm. Je moet bijvoorbeeld aangeven waarom je jouw account wilt verwijderen en bevestigen dat je begrijpt dat dit permanent is.

Nadat je deze stappen hebt voltooid, ontvang je een e-mail ter bevestiging van de verwijdering van je account. Let op dat als je nog openstaande bestellingen hebt, je deze moet annuleren voordat je jouw account kunt verwijderen.

Kortom, het verwijderen van je AliExpress-account is een vrij eenvoudig proces. Als je om welke reden dan ook jouw account niet langer wilt gebruiken, volg dan de hierboven beschreven stappen en je kunt snel en gemakkelijk je account verwijderen.

Originally posted 2023-03-15 18:24:09.

Geef een reactie