AliExpress ondersteuning nu ook via teamviewer!

Sommige problemen zijn lastig op te lossen. Natuurlijk heb ik vanuit AliExpress Nederland wel voor alles een oplossing. De oplossing voor vandaag, ondersteuning via teamviewer. In deze blog leg ik uit hoe het werkt en wat jij daaraan kunt hebben.

Om te beginnen, teamviewer is een manier om op afstand jouw computer over te nemen. Je kijkt zelf gewoon mee, dus weet precies wat ik doe. Daarbij kan je ook op ieder moment de verbinding met mij verbreken. Geen enkel risico dus.

Teamviewer is gratis (voor consumenten) en heel snel geopend. De rest van deze blog legt uit hoe jij teamviewer opent en wat jij er daarna mee kunt doen.

Hoe installeer ik teamviewer

Om te beginnen ga je naar teamviewer.com en klik je op de knop “Gratis downloaden”. Open het bestand en je kunt verder.

Vervolgens krijg je de vraag of je het programma wilt installeren of enkel wilt openen. Voor ondersteuning is enkel openen voldoende, je mag het natuurlijk ook volledig installeren.

Eenmaal geopend krijg je het volgende scherm te zien. Stuur mij jouw “Your ID” en “Password”. Deze veranderen iedere keer dat je de computer opstart, ik kan hiermee dus slechts eenmalig inloggen.

AliExpress ondersteuning via teamviewerMet die informatie kan ik jouw computer tijdelijk overnemen en kijken waar het probleem ligt en hoe het opgelost kan worden.

Deze service is gratis, op voorwaarde dat jij jouw bestellingen voortaan via vraagalex.com/bestel plaatst. Daarmee krijg ik een paar cent per bestelling van AliExpress, genoeg om deze dienst mee draaiende te houden.

Heb jij al gebruikgemaakt van deze dienst en wil jij daar iets over kwijt? Deel jouw ervaring dan door jouw reactie achter te laten onder dit bericht. Reacties helpen omdat anderen daarmee ook zien wat de toegevoegde waarde is van AliExpress Nederland. Een reactie mag natuurlijk anoniem als je dat wil.

Originally posted 2018-07-17 18:55:32.

Geef een reactie