AliExpress klantenservice gratis bellen?

AliExpress klantenservice gratis bellen

Wil jij de AliExpress klantenservice gratis bellen? Lees deze blog dan nog even verder. In deze blog geef ik jou de uitleg van hoe dat mogelijk is.

Direct de AliExpress klantenservice gratis bellen? Klik hier!

Het is natuurlijk belangrijk om te weten dat aan alles kosten verbonden zijn. Zo krijgt een telefoonbedrijf voor iedere binnenkomende belminuut een klein bedrag. Bij het doorverbinden, bijvoorbeeld naar China, moet het bedrijf weer iets betalen. Ik heb nu een abonnement voor onbeperkt bellen naar vrijwel iedere bestemming, inclusief Nederland, de rest van Europa, USA en dus ook China voor een vast laag jaarbedrag. Daar maak ik dus ook gebruik van om jou door te kunnen verbinden.

Ga de AliExpress klantenservice gratis bellen! Klik hier!

Is er iets wat jij wilt weten over waar ik als VraagAlex.com mee bezig ben? Laat het mij dan gewoon weten. Mijn doel blijft jou een compleet en eerlijk beeld te geven van alles wat jij doet.

Hoe kan jij de AliExpress klantenservice gratis bellen?

Dan leg ik even uit wat jij precies moet doen. Je belt met het telefoonnummer 010 200 6666. Dat is het eigenlijk, dan kies je in het menu voor optie 0 en je krijgt de klantenservice gewoon aan de telefoon. Houd er wel rekening mee dat de service aan de telefoon in het Chinees is of als je geluk hebt in gebrekkig Engels.

Contact via chat? Klik hier!

Heb jij dan vragen, reacties of opmerkingen nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe meer ik voor jou ook kan betekenen. De AliExpress klantenservice gratis bellen is pas het begin van wat de plannen zijn.

Bekijk alle contactmogelijkheden! Klik hier!

Voor alles wat jij dan nog wilt vragen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Ieder bericht, iedere vraag en iedere reactie is ook absoluut van harte welkom. Het doel blijft jou een optimale service en dienstverlening te laten ervaren.

Originally posted 2020-01-18 08:41:58.

Geef een reactie