AliExpress is Officieel Partner van het EK 2024: Een Unieke Samenwerking

Met trots kondigt AliExpress hun exclusieve partnerschap aan met het UEFA EURO 2024! Deze samenwerking markeert een mijlpaal, aangezien AliExpress de eerste e-commerce platformpartner is voor een UEFA Europees Kampioenschap voor mannen. Dit partnerschap biedt voetbalfans ongekende mogelijkheden en voordelen tijdens het toernooi dat plaatsvindt van 14 juni tot 14 juli 2024 in tien gaststeden in Duitsland.

AliExpress zal een breed scala aan speciale aanbiedingen en kortingen aanbieden op populaire producten via AliExpress Choice. Daarnaast worden er interactieve spellen en competities georganiseerd, waarbij fans kans maken op fantastische prijzen, waaronder wedstrijdtickets voor het EK 2024. Deze acties zijn ontworpen om de digitale fanervaring naar een hoger niveau te tillen en een gevoel van saamhorigheid en opwinding te creëren onder voetbalfans over de hele wereld​ (uefa)​​ (insideworldfootball)​.

Gary Topp, de Europese Commercieel Directeur van AliExpress, verklaarde: “We zijn verheugd om als officiële partner van UEFA EURO 2024 op te treden. Terwijl de voetbalgekte door Europa trekt, zullen we fans nog dichter bij de actie brengen met geweldige deals op een breed scala aan populaire en trending producten, evenals interactieve spellen en de kans om fantastische prijzen te winnen”​ (Australian Associated Press)​.

Dit partnerschap benadrukt de toewijding van AliExpress om wereldwijd consumenten te verbinden en hen te ondersteunen, zodat ze hun team kunnen ondersteunen tijdens UEFA EURO 2024. AliExpress heeft miljoenen euro’s geïnvesteerd in deze samenwerking om consumenten te belonen met kortingen, deals en betrokkenheid tijdens het toernooi​ (technode)​.

Het toernooi zelf belooft een spectaculaire gebeurtenis te worden met 24 nationale teams die strijden in 51 wedstrijden, verspreid over tien Duitse steden. De verwachting is dat ongeveer 2,7 miljoen fans de stadions zullen bezoeken, wat dit een van de grootste sportevenementen van het jaar maakt​ (technode)​.

Wil je profiteren van deze geweldige aanbiedingen en de kans krijgen om fantastische prijzen te winnen? Bestel dan nu via mijn link hier. Door via deze link te bestellen, krijg je niet alleen toegang tot exclusieve deals, maar ook mijn persoonlijke support, zodat je altijd de beste koopervaring hebt en de nodige hulp bij eventuele vragen.

Laten we samen het EK 2024 vieren met de beste producten en de spannendste wedstrijden! Deel je ervaringen en laat ons weten hoe jij je voorbereidt op dit geweldige toernooi. Bestel nu en maak je klaar voor een onvergetelijk EK!

Geef een reactie