AliExpress Adres Wijzigen: Een handige gids om je verzendadres aan te passen

multi coloured wooden mailbox mounted on door

Bij het winkelen op AliExpress is het essentieel om ervoor te zorgen dat je verzendadres correct is, zodat je bestellingen probleemloos bij je thuis worden afgeleverd. Soms moet je je adres wijzigen, bijvoorbeeld als je verhuist of als je een bestelling naar een ander adres wilt laten verzenden. In deze blog geven we je een handige gids om je verzendadres op AliExpress aan te passen.

Stap 1: Inloggen op je AliExpress-account

Om te beginnen, log je in op je AliExpress-account met je e-mailadres en wachtwoord. Als je nog geen account hebt, maak er dan eerst een aan.

Stap 2: Ga naar “Mijn Adressen”

Nadat je bent ingelogd, klik je op je accountnaam in de rechterbovenhoek van de website. Hier vind je een vervolgkeuzemenu met verschillende opties. Klik op “Mijn Adressen” om toegang te krijgen tot je opgeslagen verzendadressen.

Stap 3: Adres toevoegen of wijzigen

Op de pagina “Mijn Adressen” kun je nieuwe adressen toevoegen, bestaande adressen wijzigen of adressen verwijderen. Als je een nieuw adres wilt toevoegen, klik je op de knop “Nieuw Adres Toevoegen” en vul je de vereiste gegevens in, zoals je naam, adres, telefoonnummer en eventuele aanvullende informatie. Klik vervolgens op “Opslaan” om het nieuwe adres aan je account toe te voegen.

Als je een bestaand adres wilt wijzigen, zoek je het adres dat je wilt aanpassen en klik je op “Bewerken” of het potloodpictogram naast het adres. Je kunt nu de gegevens van het adres wijzigen. Klik na het aanbrengen van de wijzigingen op “Opslaan” om het bijgewerkte adres op te slaan.

Stap 4: Stel het gewenste verzendadres in als standaard

Om ervoor te zorgen dat je toekomstige bestellingen naar het juiste adres worden verzonden, is het belangrijk om het gewenste verzendadres als standaard in te stellen. Om dit te doen, zoek je het adres dat je als standaard wilt instellen en klik je op “Stel in als standaard” of het huispictogram naast het adres. Je ziet nu een label “Standaard” bij het gekozen adres.

Stap 5: Controleer je verzendadres tijdens het afrekenen

Wanneer je een bestelling plaatst op AliExpress, controleer dan altijd je verzendadres tijdens het afrekenproces. Zorg ervoor dat het correcte adres is geselecteerd voordat je je bestelling afrondt. Als je het adres wilt wijzigen, klik je op “Wijzigen” of het potloodpictogram naast het huidige verzendadres en selecteer je het gewenste adres uit je opgeslagen adressen.

Conclusie:

Het wijzigen van je verzendadres op AliExpress is een eenvoudig en snel proces, waardoor je ervoor kunt zorgen dat je bestellingen altijd naar het juiste adres worden verzonden. Door de bovenstaande stappen te volgen, kun je gemakkelijk je verzendadres aanpassen en nieuwe adressen toevoegen aan je account. Vergeet niet om altijd je verzendadres te controleren tijdens het afrekenen om eventuele problemen met de levering te voorkomen. Zo kun je blijven genieten van een soepele winkelervaring op AliExpress en je bestellingen ontvangen op het door jou gewenste adres.

Geef een reactie