Adidas Superstar koop je NIET bij AliExpress!

Adidas Superstar

Deze Adidas Superstar schoenen heb ik al gemeld bij AliExpress omdat deze duidelijk namaak zijn. Dat betekend slechte kwaliteit en boetes.

Toch de Adidas Superstar schoenen kopen? Klik hier!

Nu is het zo dat de fabrikant de enige is waar ik ooit het bericht van heb gekregen dat er boetes worden uitgedeeld. Het is namelijk absoluut strafbaar voor zowel koper als verkoper om dit soort producten te kopen. De boete kom je ook niet zomaar onderuit. Lees daarom voordat je koopt het boek: “De Weg naar een Gelukkig Leven“. Daar zie je welke regels je zou moeten volgen om goed in het leven te staan.

Bekijk de Adidas Superstar schoenen zelf! Klik hier!

Het is ook zo dat jij gewoon contact met mij op kunt nemen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Verder help je mij ook om een beter beeld te geven van de vragen die ik voor jou kan beantwoorden.

Kopers over de Adidas Superstar

Ik wil jou wel duidelijkheid geven. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Precies zoals omschreven”, “Erg comfortabel” en “Blij mee”. Toch is het gemiddelde cijfer slechts 4,5 uit 5 sterren, dus er zijn ook genoeg minder positieve kopers van deze Adidas Superstar schoenen.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Mijn doel is jou duidelijkheid te geven over wat jij wilt kopen. Zo schrijven kopers ook: “Geen doos”, “Duurde lang om aan te komen” en “Niets ontvangen”. Bekijk alle informatie die jij wilt weten en zorg dat jij bepaalt wat jij kunt kopen.

Bekijk de beoordelingen hier? Klik hier!

Ik help jou door duidelijkheid te geven. Heb jij daarom nog vragen, laat gewoon een bericht achter onder de blog. Alles wat jij wilt weten mag je gewoon vragen. Wat jij onder deze blog schrijft lees ik ook persoonlijk en kunnen ook andere bezoekers op reageren.

Geef een reactie