4000 blogs staan nu echt online!

4000

Vandaag heb ik het voor elkaar gekregen om blog nummer 4000 online te zetten! Daarvan heb ik er ruim 3700 persoonlijk geschreven.

Meer weten over de 4000 blogs? Klik hier!

Het blijft een belangrijk doel om jou te helpen. Daarom blijf ik ook schrijven. Alles is vraag gestuurd, dus als jij iets wilt weten, laat een reactie achter onder een willekeurige blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie en iedere opmerking is absoluut meer dan welkom. Met 4000 blogs heb ik heel veel informatie over producten en over problemen die jij hebt.

Verdien geld en schrijf ook 4000 blogs! Klik hier!

Mijn grootste doel is jou te blijven helpen. Laat het mij daarom vooral ook weten als je vragen hebt. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag, is absoluut welkom! Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook in de toekomst kan blijven helpen.

Waarom doorgaan bij 4000 blogs?

Ik blijf schrijven omdat er zoveel informatie is. De website van AliExpress blijft ook groeien en op veel punten verbeteren. Een ding wat echt niet vooruit gaat is de klantenservice. Dat wordt steeds meer automatisch. Bij ons blijven we werken met echte mensen. Nu doe ik het nog zelf, binnenkort is de chat 24-uur per dag bemand.

Meer weten? Klik hier!

Er zijn heel veel vragen die gesteld worden. Het is belangrijk dat jij je realiseert dat 4000 blogs niet zomaar geschreven zijn. Er is enorm veel om om te schrijven, heb je inspiratie nodig? Kom langs in Amsterdam!

Bekijk alle 4000 blogs! Klik hier!

Wat ik extreem belangrijk vind is dat jij een duidelijk beeld hebt. Dat jij weet welke vragen jij kunt stellen. Binnenkort komen er nog veel meer blogs, ook over andere bedrijven zoals Amazon.nl.

Originally posted 2020-08-07 19:06:53.

Geef een reactie