Veiligheidsschoenen kopen? AliExpress!

veiligheidsschoenen

Deze blog gaat over veiligheidsschoenen die via AliExpress te koop zijn. Het is een goedkoop product die ook zonder BTW gekocht kan worden.

Zelf veiligheidsschoenen kopen? Klik hier!

Ik schrijf dan wel dat het zonder BTW gekocht kan worden, maar bedoel voornamelijk de combinatie van BTW en inklaringskosten. Die kosten kunnen zo 50% bovenop de prijs gooien. Daarom is het altijd verstandig om dit soort producten vanuit Spanje (of een ander EU land) te laten versturen. De overheid vind het namelijk nodig om je te straffen wanneer je producten koopt vanuit buiten de regio. Dat heeft alles met mismanagement te maken, maar kunnen we nu nog weinig tot niets tegen doen.

Bekijk de veiligheidsschoenen online! Klik hier!

Alle vragen over dit product zijn natuurlijk van harte welkom. Weet daarom ook dat je altijd de: “Be More” campagne kunt bekijken om jouw leven te verbeteren. Belangrijk voor dit product is dat je ook contact met mij op kunt nemen voor eventuele vragen.

Kopers over de veiligheidsschoenen

Met 103 beoordelingen krijgt dit product een gemiddeld cijfer van 4,6 uit 5 sterren. Dat is zeker niet hoog. Kopers schrijven onder andere: “Snelle levering”, “Past comfortabel” en “Zachte binnenkant”. Het is natuurlijk goed om die reacties te zien, maar ik wil jou ook wel de minder positieve reacties laten zien.

Wil jij de veiligheidsschoenen ook zelf bekijken? Klik hier!

De minst positieve kopers klagen over de kleur, maat en slechte klantenservice. Natuurlijk mag je altijd vragen blijven stellen over alles wat je wilt weten. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen.

Ga de veiligheidsschoenen online bekijken! Klik hier!

Hier wil ik het voor deze blog bij laten. Als je dan toch nog vragen hebt, weet dat je gewoon een reactie achter kunt laten onder deze blog. Die lees ik ook allemaal zelf en daar help ik jou dus ook heel erg graag mee.

Geef een reactie