PS4 skin in alle soorten bij AliExpress

Een PS4 skin voor je Playstation is helemaal in. Zeker als het van een populair spel is als Fortnite. Veel kinderen willen dan ook graag hun helden op de controllers en de console terugzien.

Meer weten over een PS4 skin? Klik hier!

Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten in de PS4 skin te vinden. AliExpress heeft een enorme collectie aan skins waar je uit kan kiezen.

Ben je meer een film fan of juist een voetbalfan, dan kun je hier ook je hart ophalen. Ik heb een supergave ps4 skin gezien van Ronaldo. Ook The Joker van Batman is populair, er zijn verschillende soorten van te vinden.

 Nog meer keuzes van PS4 skins zien? Klik hier!

Geef je Playstation een unieke uitstraling met deze PS4 skin

Spellen spelen met de PS4 is natuurlijk al supergaaf, maar je kunt je spelervaring helemaal compleet maken met deze gave PS4 skin set. De skins worden gemaakt met een professionele printer met een hoogwaardig dun vinyl.

Mocht je de skin die je hebt gekozen niet meer leuke vinden en willen veranderen, dan is de speciale laag heel gemakkelijk te verwijderen. Het mooie is dat het ook geen lijmresten achter laat.

De afbeeldingen op de PS4 skin zijn super scherp en hebben een mooie diepe kleur, waardoor ze van je console en controller als het ware ‘afspringen’. De skin beschermt je controller ook tegen vuil en krassen.

De pluspunten van een PS4 skin

De skin is gemaakt van een licht, dun maar toch zeer krachtig materiaal. Het zal niet scheuren of rimpelen.

De skin beschermt je controller tegen stof, krassen en vuil. Doordat de skin met precisie is gesneden, sluit de skin naadloos aan op je controller en console.

De skin is voor iedereen zeer simpel te plakken en gelukkig ook weer gemakkelijk om te verwijderen. Het laat dus geen lijmresten achter op je controller of console.

Wat ook niet onbelangrijk is dat de touchpad van je controller perfect blijft functioneren.

Wil je direct een skin set bestellen? Klik hier!

Wat als je aankoop bij AliExpress toch niet bevalt?

Is het product zoals omschreven, maar bevalt deze toch niet, dan kan jij bij een Nederlandse webwinkel het product terugsturen. Bij AliExpress gaat dat niet zo gemakkelijk. Terug sturen kan vaak wel, maar dan wel op eigen kosten.

Aangezien de verzendkosten voor het retour zenden veelal hoger zijn dan de oorspronkelijke aankoopprijs heeft dat feitelijk geen zin.

Overweeg jij een PS4 skin te kopen bij AliExpress en heb jij daar verder vragen over? Neem gerust contact met mij op.

Geef een reactie