Menselijk verstand, hoe werkt dat precies?

Menselijk verstand

Wat is menselijk verstand? Is het iets wat we echt onder controle kunnen hebben? Bestaat er een onderbewustzijn? Dat is waar Dianetics antwoord op geeft!

Dianetics over het menselijk verstand kopen? Klik hier!

Het doel van deze blog is jou een stuk bewustzijn te geven. Ik wil dat jij bewust wordt van jouw verstand allemaal kan. Wist jij bijvoorbeeld dat jouw geboorte invloed kan hebben op de rest van jouw leven? Dat iedere ervaring een invloed (positief of negatief) kan hebben in alles wat je doet? Mijn doel voor deze blog is jou Dianetics te laten kopen en te laten lezen. Het boek kost 20 euro!

Koop Dianetics over het menselijk verstand! Klik hier!

Mijn grootste doel is om te helpen. Ik wil dat jij bewust bent en bewust blijft. Wil jij weten hoe ik bij Dianetics terecht ben gekomen? Bekijk mijn website. Natuurlijk mag je ook altijd gewoon contact met mij opnemen.

Wat is er met het menselijk verstand?

Daar kan ik heel duidelijk over zijn. Er is iets heel erg mis. Het dierlijke instinkt zorgt ervoor dat we allemaal worden beschermt. Die bescherming van toen helpt ons niet meer nu we taal kunnen gebruiken. Dat is wat er op dit moment mis gaat met het menselijk verstand. Logisch nadenken zit er in de basis niet meer in.

Koop Dianetics! Klik hier!

Goed, daarbij wil ik jou graag informeren over wat ik uit dit boek heb weten te halen. Heb jij weleens een pijn ervaren die maar terug blijft komen? Een pijn die ‘tussen de oren’ zit? Vast wel! En daar kan het menselijk verstand iets aan doen middels de therapie uit Dianetics.

Direct een exemplaar bestellen? Klik hier!

Het belangrijkste is dat je het boek niet alleen koopt maar ook echt leest. Heb je vragen, bel mij gerust! Ik ben hier echt om jou te helpen.

Originally posted 2020-08-04 17:40:13.

Geef een reactie