Zakelijke groei dankzij AliExpress Nederland!

Zakelijke groei

Ben jij op zoek naar zakelijke groei? AliExpress Nederland heeft mij een stap in de juiste richting kunnen duwen. Ik wil jou ook verder helpen.

Zet een stap naar zakelijke groei! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een compleet beeld te geven van wat ik voor jou kan betekenen. Onder andere heeft Scientology mij heel erg geholpen. Er zijn een aantal cursussen en een boek. Het boek gaat over ethiek. Heb jij daar vragen over, laat het gerust weten. Jij kunt gewoon een bericht achterlaten onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Direct het boek over ethiek en zakelijke groei kopen? Klik hier!

Laat ik dan even duidelijk zijn en vermelden dat Scientology mij heeft geholpen naar spirituele vrijheid. Het is de organisatie WISE die mij daadwerkelijk naar zakelijk succes heeft geleid. Dat is ook een organisatie die gelinkt is aan Scientology en mij via die weg enorm helpt!

Meer over zakelijke groei

Persoonlijk ben ik al jaren ondernemer. Een website voor het omzeilen van 0900-nummers, later budgettrainer, wat nu het ding is waar ik mensen mee help. Deze website helpt mij om het gene waar ik mensen echt mee wil helpen verder te helpen.

Direct een afspraak maken voor zakelijke groei? Klik hier!

Het is voor mij van groot belang dat mensen eerlijk zaken doen. Ik heb persoonlijk de fout gemaakt door met oneerlijke mensen zaken te doen. Daar heb ik natuurlijk wel veel van geleerd. Om die reden is de zakelijke groei voor mij nu echt groot.

Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk altijd welkom. Laat die dan ook vooral achter. Of het nu over Scientology gaat, zakelijke groei of manieren om slimmer met geld om te gaan. Ieder bericht kan gewoon achter worden gelaten als reactie onder deze blog. Waar het mij om gaat is dat de mensheid vooruit gaat. Ik ken ook de negatieve nieuwsmedia, ik focus mij echter liever op kansen en mogelijkheden.

Originally posted 2019-10-22 06:26:03.

Communicatie problemen? Lees deze blog!

communicatie problemen

Ooit dingen gehad in het leven die niet gingen zoals ze moesten gaan? Communicatie problemen zijn de basis van alles in het leven!

Direct communicatie problemen oplossen? Klik hier!

Mijn naam is Alexander en ik ben Scientoloog. Ik help mensen om alle dingen die niet goed gaan in het leven op te lossen. Dat is mijn grootste doel in het leven. Ik help jou en blijf jou helpen. Mijn doel is dat ook te blijven doen voor eens en voor altijd. De basis van alle verbetering is studie. Ik wil dat jij kennis hebt van alle oplossingen in het leven.

Los jouw communicatie problemen op! Klik hier!

Wil je meer weten over hoe ik dingen oplos? Neem contact met mij op. Alle vragen zijn absoluut van harte welkom en die mag je ook stellen onder deze blog. Ik wil dat jouw vragen beantwoord worden zodat jij een compleet en eerlijk beeld krijgt.

Hoe los ik communicatie problemen op?

Uiteindelijk heb ik een cursus die ik jou wil verkopen. Die cursus kost 90 euro en is leverbaar in Amsterdam zodra de corona maatregelen voorbij zijn. Tot die tijd zijn er geweldige boeken die je kunt lezen om je voor te bereiden om de communicatie problemen op te lossen.

Direct boeken kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou voor te bereiden voor het beste leven. Ik wil dat jij alleen maar vooruit gaat, zelfs in deze tijd. Ik geef daar webinars over, ik kan jou zelfs uitnodigen bij Scientology in Amsterdam. Voel je ook echt vrij om je alvast aan te melden voor de communicatie problemen cursus.

Bestel de boeken online! Klik hier!

Heb jij vragen over wat er precies gaat gebeuren tijdens deze cursus? Dag leg ik jou dat heel graag uit. Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Alles mag je gewoon vragen als reactie onder deze blog.

Verdienen met AliExpress! Direct en eenvoudig!

Verdienen

Dus, jij bent op zoek naar extra inkomen? Verdienen met AliExpress is makkelijk! In deze blog deel ik tips om dat te doen. Dat om jou te laten groeien.

Zoek jij informatie om te verdienen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een compleet beeld te geven. Wanneer jij je aanmeld als partner kan jij heel snel gaan verdienen. Schrijf net als ik 7 blogs per dag of meer. Ik schrijf over 7 producten, maak 1 blog over onze web hosting partner en schrijf 1 blog om te doen wat ik zelf ook doe. Daarover meer in het tweede deel van deze blog.

Ga verdienen door te doen wat ik doe! Klik hier!

Heb jij vragen over wat ik hier vertel? Laat een bericht achter onder deze blog. Door jouw reactie achter te laten maak jij het voor mij ook weer makkelijker om onderwerpen te bepalen om over te schrijven.

Meer over verdienen met AliExpress

Laat ik dan even zeggen dat ik echt jaren bezig ben geweest om dit alles op te bouwen. Mijn grootste succes is echter wel te danken aan de gratis persoonlijkheidstest die ik zo’n anderhalf jaar geleden maakte. Sindsdien ben ik echt gaan verdienen.

Alles weten over de mogelijkheden? Klik hier!

Natuurlijk sta ik klaar om jou zo goed mogelijk te helpen. Zowel om te verdienen als om te groeien. Mijn doelen gaan veel verder dan alleen deze kleine website. Hoewel de site maandelijks verder groeit blijf ik altijd verder kijken. Daarom werk ik ook bij Scientology in Amsterdam.

Bekijk alles om te verdienen! Klik hier!

Voor verdere vragen nodig ik jou natuurlijk uit om een bericht te plaatsen voor onder deze blog. Iedere vraag die jij wilt stellen mag natuurlijk gewoon onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, stel gewoon de vragen.

Originally posted 2019-10-04 22:33:28.

Bloggers gezocht voor AliExpress Nederland!

bloggers

Voor wie mij al langer volgt weet jij dat we al langer bloggers zoeken. Ondanks dat dat waar is kan ik wel zeggen dat we ver op weg zijn.

Ken jij bloggers? Laat het weten!

Binnen AliExpress Nederland werken onze bloggers volgens de technieken van L. Ron Hubbard. Mocht die naam jou niets zeggen, maak je geen zorgen. Ik ga jou alle uitleg geven die jij nodig hebt. In de basis is het zo dat ik jou vraag om een persoonlijkheidstest te maken. Die test moet er voor zorgen dat jij exact weet wat jij kunt doen om als persoon verder te groeien. Dat heb ik ook gedaan en het heeft mij geholpen om deze blog flink te laten groeien.

Maak de persoonlijkheidstest voor bloggers! Klik hier!

Er zijn altijd vragen over dit onderwerp, laat jouw reactie vooral achter onder deze blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou kan helpen.

Meer informatie voor bloggers

Ik wil er graag voor zorgen dat jij een duidelijk beeld krijgt van wat bloggers doen en hoe daar geld mee te verdienen is. In de basis zorgt meer schrijven voor meer bezoekers. Zo had ik een jaar geleden nog 313 bezoekers op 1 dag, gister had ik 1804 bezoekers op dezelfde dag. Dat is best een significant verschil.

Direct de persoonlijkheidstest voor bloggers maken? Klik hier!

Mijn doel is groei. Ik wil dat jij als persoon groeit en dat jij zo beter weet hoe jij in het leven staat. Ik wil dat jij beseft dat er geen schaarste is aan geld of middelen. Ik wil dat jij beseft dat vrijwel alle ziektes op deze wereld eenvoudig te verhelpen zijn zonder medicatie. Bloggers zijn de mensen die de boodschap kunnen verspreiden.

Maak de persoonlijkheidstest voor bloggers! Klik hier!

Het grootste doel voor deze blog is jouw succes. Ben jij klaar om te starten met jouw eerste berichten? Laat een reactie achter onder deze blog.

Originally posted 2019-10-03 07:52:54.

Vloggers gezocht voor AliExpress Nederland!

Vloggers

Vloggers verdienen nu goed geld. Gewoon vanuit huis! In deze blog schrijf ik hoe wij jou kunnen helpen om met groot succes video’s te maken!

Ken jij vloggers? Meld je aan!

Het systeem werkt super eenvoudig. Jij maakt een video die met AliExpress te maken heeft. Dat kan over een product gaan of over een probleem wat je oplost. In de video gebruik je de link naar het AliExpress product, zodat kopers via jouw link kunnen bestellen. Goede vloggers kunnen eenvoudig honderden abonnees krijgen op het YouTube, Instagram of Facebook account. Hoe meer video’s jij online zet, hoe makkelijker het wordt om geld te verdienen.

Help vloggers verder! Klik hier!

Er zijn een paar stappen die gevolgd moeten worden. Het begint met het aanmelden voor het AliExpress Partnerprogramma. Zodra je daarvoor bent goedgekeurd bekijk je de onderstaande video om jouw links te maken, direct naar de pagina waar jij de bezoeker wilt hebben.

Hoe vloggers geld verdienen

Wat je direct zult zien is dat er onder deze video een link staat. In dit geval verwijst de link naar deze blog. Nu heb ik persoonlijk hier mijn verdiensten inzitten, waardoor ik bezoekers niet direct naar AliExpress stuur. Het is aan jou hoe jij dat wilt aanpakken. Heb jij daar tips bij nodig? Ik heb de oplossing voor alle vloggers.

Meer weten over mijn oplossing? Start hier!

Alles begint bij een gratis persoonlijkheidstest. Deze test maakt het mogelijk om te zien wat voor soort persoon jij bent en hoe jij naar jezelf kijkt. Er komen vaak opmerkelijke en verhelderende inzichten uit. Met deze persoonlijkheidstest heb ik mijn bedrijf kunnen laten groeien naar inmiddels ruim 1800 bezoekers per dag! Over de omzet schrijf ik liever niet in deze blog.

Direct de persoonlijkheidstest voor vloggers maken? Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2019-10-03 05:58:50.

Gratis cursussen hebben mij geholpen!

gratis cursussen

Wist jij dat er gratis cursussen zijn die mij hebben geholpen om deze website te laten groeien? Daarover vertel ik meer in deze blog!

Direct gratis cursussen volgen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te laten zien hoe jij ook makkelijk kunt groeien als persoon en als spiritueel wezen. Dagelijks schrijf ik 7 blogs over producten die gekocht kunnen worden en minimaal 1 blog over een ander onderwerp wat met deze website te maken heeft. Mijn grotere doel is meer mensen te helpen om succesvol door het leven te gaan. Het liefst zonder uitkering of andere vormen van gelegaliseerde diefstal.

Bekijk de gratis cursussen online! Klik hier!

Het wordt mij steeds duidelijker dat iedere vorm van uitkering een vorm van diefstal is. Iedereen kan namelijk verder komen. Of het nu is door leren, door spirituele groei of door het afkomen van drugs of alcohol, iedereen kan groeien!

Meer over de gratis cursussen

Heb jij een idee nodig voor welke van de gratis cursussen bij jou passen? Lees dan ook de blog over de gratis persoonlijkheidstest. Met die test kan jij worden geholpen om de perfecte stappen te zetten om echt een enorme spirituele vooruitgang te boeken en dus ook beter in het leven te staan.

Meer over de mogelijkheden? Klik hier!

Het leuke van de gratis cursussen is dat ze niets kosten. De inhoud is echter wel extreem waardevol. Voor mij heeft het de omzet van mijn bedrijf verhoogd, het heeft ervoor gezorgd dat ik beter kan communiceren en slimmer met mijn tijd om kan gaan. Nu is het ook zo dat er ook betaalde versies zijn die je in Amsterdam kunt volgen. Die bieden nog veel meer voordelen!

Bekijk alle gratis cursussen! Klik hier!

Belangrijk is dat jij iets kiest wat bij jou past. Heb jij daar hulp bij nodig? Laat gewoon een reactie achter onder deze blog. Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen.

Originally posted 2019-09-25 08:03:28.

Dianetics vrijkaarten via WhatsApp!

Dianetics

Vandaag kreeg ik de vraag waarom er Dianetics vrijkaarten worden weggegeven via de WhatsApp contacten. In deze blog geef ik jou antwoord!

Direct Dianetics vrijkaarten aanvragen? Klik hier!

Mocht jij nog geen contact met ons hebben gehad via WhatsApp, zorg er dan even voor dat je contact met ons opneemt. Dianetics is een unieke film wat gaat over het menselijk verstand. Het legt uit hoe wij als menen herinneringen opslaan van dingen die gebeurt zijn tijdens momenten van onbewust zijn of verdriet. Deze momenten kunnen vreemde gevolgen hebben, waar de film een duidelijke uitleg over geeft. Omdat ik voor deze website veel aan die film heb gehad heb ik 150 vrijkaarten kunnen bemachtigen.

Bestel de Dianetics vrijkaarten direct online! Klik hier!

Natuurlijk zijn er meer kritische vragen. Met name de grote vraag, is Dianetics onderdeel van Scientology? Het antwoord daarop geef ik in het tweede deel van deze blog. Voel je ook vrij om jouw vragen te stellen onder deze blog.

Wat hebben Dianetics en Scientology met elkaar te maken?

Dan nu mogelijk het belangrijkste deel van deze blog. Wat hebben Dianetics en Scientology precies met elkaar te maken? Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig. Toen L. Run Hubbard het boek uitbracht is hij verder gegaan met onderzoek. Daar is Scientology uit geboren.

Waarom Scientology soms een slechte naam heeft? Klik hier!

Mijn doel voor de uitnodiging is mensen bekend te maken met de fantastische resultaten die mensen uit Dianetics en Scientology ontvangen. Op basis daarvan is deze blog ook mega succesvol aan het worden!

Direct de vrijkaarten bestellen? Klik hier!

Heb jij nog andere vragen, reacties of opmerkingen? Laat een reactie achter onder deze blog. Iedere reactie helpt mij om meer leuke promotionele acties te verzinnen. Hoe meer vragen, hoe beter ik de blogs en ook de acties kan maken.

Originally posted 2019-08-22 13:14:57.

Schulden door achteraf betalen bij AliExpress!

Schulden

Wie van achteraf betalen gebruikmaakt kan makkelijk in de schulden komen. Daarom ondersteunen wij vanuit onze eigen ethiek deze aankopen niet.

Meer weten over schulden? Klik hier!

Mijn doel is op een eerlijke en open manier met mensen om te gaan. Daarom zullen wij ook geen illegale producten promoten zoals Fox Sport via IPTV van AliExpress of namaak Nike schoenen. Deze blog wordt wel gebruikt voor het waarschuwen voor dat soort producten. Het enige doel is een einde te maken aan deze oneerlijkheid. Het maakt niet uit wat jij wilt kopen. Schulden zijn voor niemand leuk en ook zeker niet noodzakelijk.

Schulden voorkomen? Klik hier!

Natuurlijk help ik jou op meerdere vlakken verder. Heb jij een slechte ervaring met achteraf betalen of met een andere service van AliExpress? Laat het weten door jouw reactie achter te laten. Het is mijn persoonlijke doel om jou zo goed mogelijk te helpen. Reageer daarom vooral ook onder deze blog.

Waarom wil AliExpress schulden?

Net als ieder bedrijf is groei een belangrijke factor. Enkele maanden geleden introduceerde AliExpress de mogelijkheid om jezelf in de schulden te steken om iets te kopen. Achteraf betalen heet dat met een mooi woord. Wie daar gebruik van maakt sluit een persoonlijke lening af en ontvangt de producten thuis.

Schulden voorkomen? Klik hier!

‘Geld lenen kost geld’. Deze welbekende tekst komt altijd aan bod bij iedere vorm van krediet. En het is ook echt waar. Hoe meer geld jij leent, hoe groter de kans dat jij langdurig in de schulden terecht gaat komen. Met deze blog en de andere website verwacht ik dat nu te kunnen gaan voorkomen.

Meer informatie over dit onderwerp? Klik hier!

Ter afsluiting wil ik jou uitnodigen om een bericht te schrijven voor onder deze blog. Iedere reactie is meer dan welkom. Ik ben hier hoe dan ook om jou te helpen.

Originally posted 2019-06-18 09:23:30.

Ethiek van AliExpress Nederland

Ethiek

In deze blog leg ik uit over de ethiek van AliExpress Nederland en waarom ik mij aan die regels blijf houden. Deze website is er om jou te helpen.

Direct ethiek volgen? Klik hier!

Waar het mij om gaat is dat alles op de juiste manier gedaan wordt. Zo doen wij geen zaken met onethische bedrijven en organisaties. Dit zijn bijvoorbeeld bedrijven die mensen op een oneerlijke manier geld afhandig maken. Ik noem hiervoor incassobureau’s, deurwaarders en ook de rijksoverheid met de belastingdienst en vergelijkbare diensten. Daarbij distantiĆ«ren wij ons ook van verkopers van namaak merkartikelen. Hierdoor kunnen wij jou als koper ook niet ondersteunen wanneer jij iets hebt gekocht van merken als: ‘Nike’, ‘Disney’, ‘Adidas’ of ‘Ugg’. Deze merken worden in ieder geval niet verkocht via de AliExpress website.

Krijg jouw ethiek in en bestel goede producten! Klik hier!

Wil jij meer weten over onze ethische manier van zakendoen? Voel je vrij om een keer een afspraak met mij in te plannen. Ik leg jou alles graag tot in de details uit. Neem daarvoor gewoon even contact op.

Meer over de ethiek van AliExpress Nederland

Ik schrijf deze blog omdat ik vind dat ieder bedrijf op een eerlijke en ethische manier zaken moet doen. Zo zullen wij nooit een product promoten wat mogelijk illegaal is. Wij plaatsen ethiek en menselijke waardes ver boven die van onze wettelijke plicht.

Vragen over ethiek? Neem contact op!

Een belangrijk onderdeel van ethiek is service. Daarom ondersteunen wij diensten als Klarna en Afterpay momenteel ook niet. Wij zijn in gesprek met deze bedrijven om te kijken of we deze ook in een ethische vorm kunnen gieten zodat we die in ieder geval wel kunnen ondersteunen.

Weet alles over ethiek! Neem contact op!

Tot slot, wil jij met mij in gesprek komen om de mogelijkheden te bespreken en problemen op te lossen? Laat dan een bericht achter onder deze blog.

Originally posted 2019-06-15 20:01:13.

Scientology, heeft dat met deze website te maken?

Scientology

Om deze website te laten groeien maak ik gebruik van enkele Scientology technieken. Onder andere het organiseerbord en de formules voor het leven.

Meer weten over Scientology? Klik hier!

Natuurlijk is dit geen Scientology blog. Dit is een blog die gaat over AliExpress. In het tweede deel van deze blog zal ik uitleggen waarom deze website zo enorm is gegroeid en hoe jij vergelijkbare resultaten kunt bereiken in jouw leven. Wist jij bijvoorbeeld dat ik slechts 2,5 uur per dag aan deze website hoef te besteden om er een fulltime inkomen uit te halen? Wist jij ook dat ik deze site vanuit overal ter wereld kan onderhouden?

Bekijk alle informatie over Scientology! Klik hier!

Voordat ik verder ga, heb jij iets om te vragen, laat het weten! Ik ben hier om jou een duidelijk beeld te geven van wat de technologie voor mij heet gedaan. Wil jij daar meer over weten, laat een reactie achter onder deze blog.

Wat heeft Scientology gedaan?

Er is veel over te zeggen. Toen ik voor het eerst binnenstapte bij de Scientology Kerk in Amsterdam was ik bang. Ik wist niet wat ik kon verwachten en liet alles maar een beetje op mijn pad komen. Na het bekijken van een aantal video’s werd ik wakker geschud en dacht ik, hier zit wat in! Eerst wat verbeteringen door mensen te leren herkennen, later ook de stappen om slimmer met geld om te gaan.

Meer weten over de cursussen van Scientology? Klik hier!

Nu heb ik een deel kunnen schrijven over wat ik zoal uit Scientology heb kunnen halen. Wat ik echter veel belangrijker vind is dat jij er het maximale uit weet te halen. Jouw groei is waar het mij uiteindelijk om gaat. Ben jij nieuwsgierig geworden naar aanleiding van deze blog? Neem dan gewoon even contact op met Scientology Amsterdam en bel 020 320 2230 voor het maken van een afspraak.

Vragen over AliExpress of Scientology? Klik hier!

Het is mijn persoonlijke missie om het leven van alle goede mensen te verbeteren. Ben jij een goed mens of kan jij een goed mens worden? Voel je dan altijd vrij om met mij contact op te nemen.

Originally posted 2019-06-12 09:04:39.

Menselijk verstand, hoe werkt dat precies?

Menselijk verstand

Wat is menselijk verstand? Is het iets wat we echt onder controle kunnen hebben? Bestaat er een onderbewustzijn? Dat is waar Dianetics antwoord op geeft!

Dianetics over het menselijk verstand kopen? Klik hier!

Het doel van deze blog is jou een stuk bewustzijn te geven. Ik wil dat jij bewust wordt van jouw verstand allemaal kan. Wist jij bijvoorbeeld dat jouw geboorte invloed kan hebben op de rest van jouw leven? Dat iedere ervaring een invloed (positief of negatief) kan hebben in alles wat je doet? Mijn doel voor deze blog is jou Dianetics te laten kopen en te laten lezen. Het boek kost 20 euro!

Koop Dianetics over het menselijk verstand! Klik hier!

Mijn grootste doel is om te helpen. Ik wil dat jij bewust bent en bewust blijft. Wil jij weten hoe ik bij Dianetics terecht ben gekomen? Bekijk mijn website. Natuurlijk mag je ook altijd gewoon contact met mij opnemen.

Wat is er met het menselijk verstand?

Daar kan ik heel duidelijk over zijn. Er is iets heel erg mis. Het dierlijke instinkt zorgt ervoor dat we allemaal worden beschermt. Die bescherming van toen helpt ons niet meer nu we taal kunnen gebruiken. Dat is wat er op dit moment mis gaat met het menselijk verstand. Logisch nadenken zit er in de basis niet meer in.

Koop Dianetics! Klik hier!

Goed, daarbij wil ik jou graag informeren over wat ik uit dit boek heb weten te halen. Heb jij weleens een pijn ervaren die maar terug blijft komen? Een pijn die ‘tussen de oren’ zit? Vast wel! En daar kan het menselijk verstand iets aan doen middels de therapie uit Dianetics.

Direct een exemplaar bestellen? Klik hier!

Het belangrijkste is dat je het boek niet alleen koopt maar ook echt leest. Heb je vragen, bel mij gerust! Ik ben hier echt om jou te helpen.

Corona, is dat nu echt zo’n ernstig virus?

Corona

Nee! Het corona virus is feitelijk een vorm van verkoudheid. De media dikt het echt flink aan. Feitelijk maken ze AliExpress kopers ook gewoon bang.

Gewoon zonder corona risico bestellen? Klik hier!

Waar het in deze blog om gaat is dat jij een eerlijk beeld krijgt van de media. Ik heb natuurlijk ook een video wat uitleg geeft over waarom de media zich zo gedraagt. De eenvoudige samenvatting is dat de media kijkers moet trekken en ook lezers van kranten en tijdschriften. Daarom ook nu de angst voor het corona virus. Het stelt heel erg weinig voor, maar is weer nodig om mensen bang te houden.

Bekijk hoe de media ons bang maakt voor corona! Klik hier!

Mijn grootste doel voor deze specifieke blog is dat jij ook gewoon jouw vragen kunt stellen. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen om een eerlijk beeld te krijgen vanuit de media. Neem gerust ook contact met mij op.

Meer over het corona virus

Nu is het zo dat het virus enkel een risico is voor de allerzwakste mensen. Zwak wordt je onder andere door je zwak te voelen. Het kijken van nieuws is daar een heel eenvoudig voorbeeld voor. Het corona virus is echt niet zo gevaarlijk als wat jij mogelijk hoort of leest.

Bekijk de waarheid over de media! Klik hier!

Helaas blijft het zo dat er heel erg veel over te zeggen is. Er kan natuurlijk veel verteld worden over eerdere grote virussen. Denk aan BSE en Sars bijvoorbeeld uit de voorafgaande jaren. Het corona virus zal binnen enkele maanden ook wel weer overwaaien. Het stelt simpelweg niet zoveel voor.

Meer weten over de media en corona? Klik hier!

Mijn grootste doel blijft jou eerlijkheid te geven. Ik wil dat jij gaat begrijpen hoe de overheid en de media met ons omgaat.

Originally posted 2020-02-01 22:09:53.

Drugs en medicijnen, zijn die wel goed voor je?

drugs

Dagelijks hoor ik over mensen die aan de drugs zitten. Verslavingen aan illegale producten, of erger. Verslavingen aan wat de psychiatrie voorschrijft!

Direct zien wat de gevolgen van drugs zijn? Klik hier!

Om redenen die later in deze blog duidelijk zullen worden ga ik de psychiatrie niet al te veel aanvallen in deze blog. Dat zal ik later vast nog wel doen, maar ik wil het hier even hebben over drugs in zijn algemeenheid. Heb jij enig idee wat pillen kunnen doen voor jou en jouw kinderen? Weet jij dat er ook echt effectieve manieren zijn om er volledig en voor altijd vanaf te komen?

Bekijk de mogelijkheden voor drugs preventie! Klik hier!

Reden dat ik deze blog schrijf is dat ik iedereen een leven gun. In Nederland hebben we gelukkig een stuk vrijheid wat China niet kent. We hebben hier nog een beetje recht op privacy en leven. Meer volgt in het tweede deel van de blog. Heb jij vragen, neem gerust contact met mij op.

Waarom neemt drugs gebruik toe?

De reden dat steeds meer mensen naar drugs grijpen is omdat we als mensheid steeds verder van onszelf vandaan staan. Reden dat ik voorzichtig ben met wat ik schrijf over de psychiatrie is dat het mogelijk de grootste bron van problemen is.

Weten wat de psychiatrie heeft gedaan? Klik hier!

Mijn doel is iedereen van de drugs af te krijgen. Of het nu iets is wat jou zou moeten helpen of juist niet. Mijn doel is jou een goed en veilig leven te geven.

Bekijk de gevolgen van drugs gebruik! Klik hier!

Voor alle vragen die jij over dit onderwerp hebt nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Het grootste doel blijft jouw leven te verbeteren. Laten we in ieder geval ergens beginnen.

Originally posted 2020-01-27 11:49:33.

Mensenrechten gelden ook in China!

mensenrechten

Omdat ik vaak vragen krijg over de kwaliteit en dienstverlening wil ik in deze blog iets schrijven over mensenrechten. Daarover gaat deze blog.

Weten hoe het zit met mensenrechten? Klik hier!

Mijn doel is duidelijkheid te geven. Weet jij dat een zeer belangrijk deel van mensenrechten is om mensen te geven wat ze nodig hebben? Dat is onder andere onderdak, eten, drinken en eventueel ook medicatie. Helaas hebben we dat in Nederland zelfs niet volledig begrepen. Zelfs in Nederland geven we vaak liever geld dan iets wat mensen echt nodig hebben. Sterker nog, er wordt erg weinig gedaan om iemand van een uitkering (met toeslagen en extra’s) naar een vaste baan te krijgen.

Leer hoe mensenrechten beter kunnen! Klik hier!

Voordat ik verder ga wil ik jou ook even vertellen dat het van groot belang is dat jij precies weet welke mogelijkheden jij hebt. Vragen mogen altijd onder deze blog en natuurlijk ook door gewoon contact op te nemen.

Meer over mensenrechten

Het is echt niet moeilijk, jij hebt als mens recht op wat jij nodig hebt. Wat jij niet nodig hebt valt daarbij dus ook niet onder mensenrechten. In China gelden dezelfde regels, helaas worden deze overal ter wereld overtreden, ook in Nederland!

Wil jij iets doen aan jouw situatie? Klik hier!

Belangrijk om rekening mee te houden is dat het niet alleen anders kan, het moet ook echt anders. Als wij mensen blijven geven wat ze niet nodig hebben en mensen kopen dingen als iPhones en sigaretten in plaats van wat echt nodig is gaat het mis. Mensenrechten zijn er om de mensheid beter te maken, niets anders!

Bekijk de mensenrechten zoals ze er nu zijn! Klik hier!

Voor alle duidelijkheid wil ik jou de kans geven om een eerlijk en compleet beeld te krijgen. Laat jouw vragen dan ook vooral achter onder deze blog.

Originally posted 2020-01-27 09:43:55.

Waarheid vind je niet in het nieuws!

waarheid

In deze blog schrijf ik over waarheid. Wat is dat precies? Een ding is zeker, je vind het niet in het nieuws op radio of televisie. Houd daar rekening mee.

Direct de waarheid weten? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te laten zien hoe het leven echt in elkaar zit. Weet je dat zelfs de oorlogen, aanslagen en andere narigheid best wel meevallen? Dat is iets waar ik zelf aan werk. Mijn doel is jou complete duidelijkheid te geven zodat jij uiteindelijk weet waar jij de waarheid kunt vinden. Als het nog niet te laat is kan jij de waarheid vinden door te stoppen met het nieuws te volgen.

Ga op zoek naar de waarheid! Klik hier!

Waar ik natuurlijk altijd voor open sta is contact. Heb jij iets wat jij wilt weten, stel jouw vraag gerust onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Weten mensen de waarheid niet?

Nee, helaas niet. Het komt er op neer dat je echt goed moet kijken. Ga dingen voor jezelf onderzoeken. Ik ben de laatste dagen bezig geweest om de waarheid te onthullen en merk dat er mensen zijn die er gewoon niet voor open staan. Er zijn zelfs mensen die denken dat de oplossing in een pil kan zitten.

Kijken voor jezelf? Klik hier!

Uiteindelijk is het grootste doel om een vuist te maken tegen de kwade op deze aardbol. Denk hierbij aan de psychiatrie, banken, overheid en de rest van de medische industrie. De waarheid is dat jij precies moet weten waarom dingen anders zijn dan wat jij mogelijk ziet.

Bekijk alles ook voor jezelf! Klik hier!

Nu sta ik natuurlijk open voor vragen. Uiteindelijk weet ik dat die er zijn. Neem daarom contact met mij op zodat ik jou ook persoonlijk kan helpen. Een reactie onder de blog mag natuurlijk ook.

Originally posted 2020-01-24 07:21:29.

Communicatie lost alle problemen op!

communicatie

Ik schrijf de laatste dagen wat vaker over Scientology. Dat doe ik omdat ik merk dat er interesse naar is. Communicatie is de basis van ieder probleem.

Weten hoe jij met communicatie problemen op kunt klossen? Klik hier!

Hoewel het er mogelijk op lijkt dat dit een blog is over een ander onderwerp dan AliExpress is dat het niet. Waar ik heel veel klachten over krijg is van mensen die op eigen initiatief pakketten ‘terug’ sturen naar de Jaap Edendreef in Utrecht of een postbus in Schiedam. Beide adressen zijn onjuist en niet bedoelt als retour adres voor AliExpress. Met een eenvoudige communicatie had jij dat kunnen weten.

Bekijk hoe communicatie jou kan helpen! Klik hier!

Voor mij is er een groter doel dan jouw AliExpress problemen op te lossen. Het grotere doel is jou dichterbij jezelf krijgen. Wist jij dat wij als mensen slechts 10% van ons potentieel gebruiken? De rest kan worden hersteld!

Over de communicatie cursus

De cursus heet succes door communicatie. Deze maakt het voor iedereen mogelijk om echt te communiceren in 2 richtingen. Dus niet alleen zenden, maar ook bereidt zijn om te ontvangen. Ontvangen met een oprechte interesse. Het uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat alle problemen uit het leven worden opgelost.

Direct inschrijven voor de gratis online cursus? Klik hier!

Zoals alles binnen Scientology wordt ook deze cursus op gradient opgebouwd. Dat wil zeggen, er is een hele goede gratis online cursus. Zodra die goed bevalt is er ook een betaalde cursus die jij op locatie in Amsterdam kunt volgen. Het doel is er uiteindelijk voor te zorgen dat jouw communicatie kwaliteiten omhoog gaan.

Bekijk de video over de communicatie cursus! Klik hier!

Heb jij verder nog iets wat jij wilt weten? Laat gerust een reactie achter onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2020-01-23 06:36:56.

IQ verhogen? Is dat nu wel of niet mogelijk?

IQ verhogen

Als ik zeg dat het IQ verhogen mogelijk is, wat is jouw reactie? Mogelijk ben jij al compleet gebrainwasht door het systeem en zit jij nog compleet vast.

Direct jouw IQ verhogen? Begin hier!

Mijn doel voor deze blog is de bekwame mensen te selecteren uit deze blog. Dat zijn de mensen die bereid zijn om te kijken en niet direct uitgaan van wat de nieuwsmedia bijvoorbeeld schrijft. Geloof jij alles wat jij op televisie ziet, dan kan ik jou niet helpen. Ben jij bereidt om verder te kijken, dan wil ik jou allereerst uitnodigen om deze video te bekijken.

Ga jouw IQ verhogen! Klik hier!

Natuurlijk weet ik dat ik vragen ga krijgen. Het antwoord op een veel gestelde vraag beantwoord ik in het tweede deel van deze blog. Daarbij wil ik jou ook graag wijzen op een blog dit ik eerder schreef over totale vrijheid. Dat is namelijk waar ik mensen uiteindelijk wil hebben.

Direct jouw IQ verhogen?

Om het echt mogelijk te maken heb jij kennis nodig. Absolute en totale kennis. Daarom wil ik jou graag laten zien dat er mogelijkheden zijn om alles te leren wat jij wilt leren. Dat op een makkelijkere manier dan wat jij nu mogelijk denkt. Jouw IQ verhogen is daarmee ook een eenvoudige stap.

Zet jouw eerste stap! Klik hier!

Het grotere doel is jou beter te maken. Er is nog een lange weg te gaan om de 3 grootste gevaren op deze wereld aan te pakken. Daarom is het ook zo belangrijk om jou als persoon bekwamer te maken. Het IQ verhogen is daar slechts een begin van.

Bekijk wat jij kunt doen! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een begin te maken en te reageren onder deze blog. Mijn doel blijft jou te helpen,. Op welke manier dan ook.

Originally posted 2020-01-21 09:26:52.

Totale vrijheid is een complete mogelijkheid!

Totale vrijheid

Heb jij enig idee wat totale vrijheid inhoud? In deze blog leg ik de basis uit en hoe ook jij dat kunt bereiken. Er is veel meer mogelijk dan wat jij denkt!

Direct de stap zetten naar totale vrijheid? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is iedereen op het juiste pad te krijgen. Of dat nu gebeurt via de ‘Weg naar een gelukkig leven‘ of een van de andere fantastische manieren die er zijn, ik help jou graag! Mijn grootste doel is dat jij een punt bereikt waarop jij zegt, ik help jou verder. En daar blijft het ook bij.

Zet jouw stap naar totale vrijheid! Klik hier!

Heb jij een vraag waar jij antwoord op wilt hebben, laat het mij dan ook weten. Stel jouw vraag gewoon door een reactie achter te laten onder deze blog of neem direct contact met mij op. Ik ben hier om jou te helpen.

Wat is totale vrijheid?

Totale vrijheid is de manier om te doen wat jij wil, wanneer jij wil en niet meer vast te zitten in de wereld van massa, energie, ruimte en tijd. Mijn doel is jou daarmee te helpen. Wat jij ook wilt bereiken, het begint altijd met het zetten van een eerste stap.

Bekijk de mogelijkheden! Klik hier!

Wat ik wil bereiken gaat veel verder dan wat jij mogelijk denkt. Het gaat mij niet om heel veel geld verdienen. Waar het mij ook niet om gaat is hoe jij betere producten kunt kopen of garantie kunt krijgen. Totale vrijheid gaat veel verder dan dat.

Weten wat het precies is? Klik hier!

Het ultieme doel is minimaal 0,1% van de mensheid naar die totale vrijheid te krijgen. Dat beging bij de eerste stap. Dat is het volledig invullen van een persoonlijkheidstest. Daarmee is ook te zien hoe ver jij nu bent. Je kunt het natuurlijk zelf bekijken of aan de hand van een advies van een ervaren consultant uitleg krijgen.

Originally posted 2020-01-21 08:56:07.

Mental health and why it does not work!

Mental health

Did you know that mental health does not work for most people? In the book Dianetics is explained exactly why that is and how you can solve it!

Want to buy Dianetics yourself? Click here!

Whatever you know about mental health, do realize that healing can never be done with medication. Healing and mental health can be cured by the body itself. That is why psychiatry is a big problem in the modern world. If you would like to know anything on this subject, do please let me know so that you are aware of how the media is bending the truth.

Find out the truth about mental health! Click here!

The most shocking revelation that the book Dianetics reveals is that most diseases can be cured simply by changing the way you think. Not just thinking positively, but taking just a few extra steps. I will help you get this done.

See the true story of mental health

So reading the book Dianetics is a great step. The next step would be seeing why you are getting the wrong information. I have all the information you may like to know. Just let me know by leaving a reply underneath this blog the moment you are ready.

Find the true story of mental health! Click here!

Now that you are aware that something can be done, it is time to really change your mindset. When you are ready, just get in touch to schedule an appointment. I am willing to accept each and every way to fix the problems in this world. Those problems are a lot bigger then what you may think.

Are you ready for the truth? Click here!

So now that you are ready to read the true stories, it is time for me to round off this blog. My goal in the end is to make you a better person. That is my only goal.

Originally posted 2020-01-19 22:35:57.

The Secret gives only half of how to solve problems!

The Secret

The Secret is the book that got me started in self help. It has helped me a great deal, but did not even come close to solving the problems I had in life.

Ready to find out what The Secret missed? Click here!

What is very important to know is that most books will not tell you where problems come from. Most books will not explain what the true end result is of solving problems. Now lets imagine that there is a book that does help you to move forward. That book does indeed exist. It is a worldwide bestseller and has been for over 50 years.

Find out what The Secret did not write! Click here!

It is the goal in the end to help you move forward. The only true way to do that is when you find out what is causing problems and how YOU can solve them. If you have any questions about this subject, just get in touch.

What did The Secret miss?

The idea of the book is fantastic. Think positive thoughts and you will get there. That is true in the end. However, what The Secret does not mention is HOW to get you to thinking positively.

This book does! Click here to buy it!

Now I understand you may not be a reader. That is really okay. We are only looking for the most able people. Someone that is willing to buy a book and able to read through the whole book. It is not as easy to read as The Secret, it is tough!

Ready to prove that you are able? Click here!

For now, that is it for me. When you are ready to move forward, do let me know. I am willing to give you a free consultation in any of our offices around the world. Again, my goal is to help.

Originally posted 2020-01-19 08:31:57.