Menselijk verstand, hoe werkt dat precies?

Menselijk verstand

Wat is menselijk verstand? Is het iets wat we echt onder controle kunnen hebben? Bestaat er een onderbewustzijn? Dat is waar Dianetics antwoord op geeft!

Dianetics over het menselijk verstand kopen? Klik hier!

Het doel van deze blog is jou een stuk bewustzijn te geven. Ik wil dat jij bewust wordt van jouw verstand allemaal kan. Wist jij bijvoorbeeld dat jouw geboorte invloed kan hebben op de rest van jouw leven? Dat iedere ervaring een invloed (positief of negatief) kan hebben in alles wat je doet? Mijn doel voor deze blog is jou Dianetics te laten kopen en te laten lezen. Het boek kost 20 euro!

Koop Dianetics over het menselijk verstand! Klik hier!

Mijn grootste doel is om te helpen. Ik wil dat jij bewust bent en bewust blijft. Wil jij weten hoe ik bij Dianetics terecht ben gekomen? Bekijk mijn website. Natuurlijk mag je ook altijd gewoon contact met mij opnemen.

Wat is er met het menselijk verstand?

Daar kan ik heel duidelijk over zijn. Er is iets heel erg mis. Het dierlijke instinkt zorgt ervoor dat we allemaal worden beschermt. Die bescherming van toen helpt ons niet meer nu we taal kunnen gebruiken. Dat is wat er op dit moment mis gaat met het menselijk verstand. Logisch nadenken zit er in de basis niet meer in.

Koop Dianetics! Klik hier!

Goed, daarbij wil ik jou graag informeren over wat ik uit dit boek heb weten te halen. Heb jij weleens een pijn ervaren die maar terug blijft komen? Een pijn die ‘tussen de oren’ zit? Vast wel! En daar kan het menselijk verstand iets aan doen middels de therapie uit Dianetics.

Direct een exemplaar bestellen? Klik hier!

Het belangrijkste is dat je het boek niet alleen koopt maar ook echt leest. Heb je vragen, bel mij gerust! Ik ben hier echt om jou te helpen.

Originally posted 2020-08-04 17:40:13.

Persoonlijkheidtest nu ook online te maken!

persoonlijkheidtest

Wil jij een persoonlijkheidtest maken? Kijk dan eens naar deze blog. Hier help ik jou om precies te weten te komen wie jij bent en waarom.

Zelf een persoonlijkheidtest maken? Klik hier!

Mijn doel is jou vooruit te helpen in het leven. Ik kan via de organisatie waar ik werk (Scientology) antwoord geven op alle levensvragen. Jij hoeft geen lid te worden en zit ook nergens aan vast. Kom gewoon eens kijken of kijk naar de website. Iedere vraag is gewoon van harte welkom en ga ik jou ook zo goed als mogelijk mee helpen. Laat het mij ook weten als je vragen hebt.

Bekijk de persoonlijkheidtest online! Klik hier!

Voel je natuurlijk altijd vrij om contact met mij op te nemen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Letterlijk iedere vraag mag worden gesteld en help ik jou ook heel erg graag mee. Ik kijk er naar uit om de informatie met jou te delen die je wilt vinden.

Waarom deze persoonlijkheidtest

Deze vragen laten mij zien hoe jij naar jezelf kijkt diep van binnen. Zo krijg ik een grafiek te zien die het voor mij mogelijk maakt om goed met jou in gesprek te komen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en ook blijven helpen.

Wil jij de persoonlijkheidtest maken? Klik hier!4

Ik ben hier om jou verder te helpen. Heb jij daarom problemen in het leven waar jij direct over wilt praten, kijk dan ook even naar de oplossingen die ik te bieden heb.

Ga de persoonlijkheidtest maken! Klik hier!

Hier wil ik het graag bij laten voor deze blog. Toch hoor ik ook graag van je. Is er iets wat jij wilt delen in het openbaar? Laat jouw reacties gewoon achter onder deze blog. Hoe meer je deelt, hoe makkelijker ik ook kan helpen.

Originally posted 2021-04-16 18:15:56.

Persoonlijkheidstest online maken? Het is GRATIS!

persoonlijkheidstest online

Wil jij een persoonlijkheidstest online invullen en daarna direct de uitslag krijgen? Ik help jou ook graag met een completere uitleg!

Zelf de persoonlijkheidstest online invullen? Klik hier!

Deze blog is niet bedoelt voor AliExpress producten of vragen. De blog is wel bedoelt om jou vooruit te helpen. Ik wil dat jij op ieder gebied in het leven verder wordt geholpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen. Mijn doel is iedereen op een punt te brengen dat ze alles kunnen bereiken. Deze test is de eerste stap om te zien of jij kwalificeert om mijn hulp te kunnen krijgen.

Bekijk de persoonlijkheidstest online! Klik hier!

Mocht jij mij iets willen vragen, neem natuurlijk even contact met mij op. Ik beantwoord alle vragen nog dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag. Enkel email duurt soms wat langer. Hoe dan ook ben ik hier om jou te helpen en help ik jou ook graag.

Waarom een persoonlijkheidstest online?

In deze tijd is het niet meer normaal om bij elkaar te komen. Dat vind ik jammer, maar het is wel een feit. Mensen worden bang en willen elkaar niet meer zien. Alles om een virus. De oorzaak van het virus kan natuurlijk worden gevonden, maar klopt dat wel?

Wil jij een persoonlijkheidstest online maken? Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier uiteindelijk om ervoor te zorgen dat je weet wat je doet. Ik wil jou dan ook vooruit helpen op ieder vlak in het leven. Of jij nu vragen hebt over kinderen, groei, geld, zorg, het maakt niet uit! Ik ben hier om jou te helpen om vooruit te komen en ik heb de antwoorden!

Ga de persoonlijkheidstest online maken! Klik hier!

Daar wil ik het voor nu even bij laten. Als je dan toch nog vragen hebt, voel je vrij om mij te vragen wat je wilt weten. Hoe meer je weet, hoe beter ik ook voor jou kan blijven doen.

Originally posted 2021-04-16 07:37:57.

Psychologietest die echt helpt? Bestaat dat?

psycholietest

Wil jij een psychologietest maken die echt helpt? Lees dan deze blog. Ik leg jou uit waarom het helpt en vooral ook hoe het helpt.

Zelf een psychologietest maken? Klik hier!

Uiteindelijk kijk je naar jezelf. Hoe beter je op de hoogte bent, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is jou duidelijkheid te geven over hoe deze psychologietest jou gaat helpen. Als jij de 200 vragen beantwoord geef jij zelf antwoord. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Uit al die vragen krijg je een grafiek. Die grafiek kan een specialist voor jou beoordelen zodat jij echt vooruit kunt komen in het leven.

Ga de psychologietest maken! Klik hier!

Iedere vraag is natuurlijk van harte welkom. Neem gerust contact op om meer te weten te komen over wat ik doe en hoe ik werk. Mijn doel is jou de duidelijkheid te geven die jij nodig hebt om vooruit te komen in het leven.

Waarom deze psychologietest

Natuurlijk wil ik jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld geven over alles wat je kunt zien, weten en kopen. Alle vragen zijn natuurlijk gewoon van harte welkom en help ik jou mee. Ik kan de grafiek persoonlijk voor jou beoordelen.

Wil jij de psychologietest maken? Klik hier!

De grafiek helpt jou om jezelf te helpen, maar vraagt wel om wat uitleg. Die uitleg kan ik jou mee helpen. Ik kan jou ook helpen aan de oplossingen die nodig zijn om jouw leven echt te verbeteren. Dat kan vaak gratis via online cursussen.

Bekijk de psychologietest! Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk gewoon van harte welkom. Iedere vraag help ik jou mee en de antwoorden zullen jou verbazen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Ik kijk er naar uit om van jou te horen.

Originally posted 2021-04-16 07:24:40.

Mindler psychologen nodig? Lees deze blog!

mindler psychologen

Als jij denkt dat Mindler psychologen jou gaan helpen. lees dan vooral deze blog even door. Ik let jou uit wat de voor- en nadelen zijn.

Zelf een alternatief voor Mindler psychologen vinden? Klik hier!

Vandaag wil ik jou natuurlijk ook duidelijkheid geven over alles wat je wilt zien, weten en kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. In het tweede deel van de blog zal ik over de nadelen praten. Het grote voordeel van een organisatie als deze is dat het jou niets kost en dat ze jou heel snel aan een antwoord helpen.

Ga het Mindler psychologen alternatief bekijken! Klik hier!

Mocht je dan vragen hebben, neem natuurlijk contact met mij op. Weet dat ik er oprecht ben om jou verder te helpen. Daarom ben ik ook zo tegen de organisatie die deze manier van werken in de wereld zet. In het tweede deel van de blog krijg je daar meer over te lezen.

Waarom je beter geen Mindler psychologen kan gebruiken?

Het is heel erg eenvoudig. Ik wil dat jij echt vooruit gaat. Wat deze organisatie doet is antwoord geven op vragen waar jij zelf de antwoorden al op hebt. Daarom helpt het jou op de lange termijn ook totaal niet. Wat het wel doet is jou kleiner maken en dus achteruit helpen.

Wil jij het Mindler psychologen alternatief? Klik hier!

Ik ben hier om jou alle duidelijkheid te geven die je nodig hebt. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Zorg er daarom ook voor dat je volledig op de hoogte bent en dat je ook echt vooruit komt!

Stop met Mindler psychologen! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier om jou te helpen. Deze site gaat in de basis over AliExpress en is er om jou echt vooruit te helpen op ieder gebied in het leven.

Originally posted 2021-04-16 06:43:24.

Hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien?

hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien

Veel mensen zitten met die vraag. Zeker tijdens corona krijg ik dagelijks telefoontjes over hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien.

Het antwoord weten op hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien? Klik hier!

Zolang jij openstaat voor kansen en mogelijkheden kan iedereen vooruit komen. Hoe meer vragen je stelt, hoe beter jij ook geholpen kunt worden. Alles en iedereen mag dan ook vragen stellen. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook vooruit kan blijven helpen. Daarbij is het ook zo dat iedere stap die jij vooruit zet jouw omgeving ook vooruit gaat helpen. Mijn doel is de mensheid een stap vooruit te helpen, te beginnen met jou als individu.

Ga een de slag en kom vooruit! Klik hier!

Als jij mij persoonlijk iets wilt vragen over de groei van mij en mijn bedrijf, voel je vrij om contact met mij op te nemen. Vanaf mei organiseer ik wekelijks spreekuren voor ondernemers om ze vooruit te helpen!

Dus hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien?

In de basis is goed management van essentieel belang. Ik wil dan ook dat jij gaat kijken naar de ethische manier om management uit te voeren voor jouw bedrijf. Dat betekend alles vastzetten op basis van statistiek.

Bekijk het antwoord op al jouw vragen! Klik hier!

Voor mij is het wel erg belangrijk dat je weet wat je koopt en dus ook kunt kopen. Vooral ook dat je weet hoe je kunt verkopen en dus echt vooruit kunt komen en jouw bankrekening dat te laten merken.

Hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien? Klik hier!

Daar wil ik het voor deze blog eigenlijk een beetje bij laten. Vragen zijn natuurlijk wel welkom, dus stel die gewoon door het formulier onder deze blog in te vullen. Alles wat je wilt weten mag je mij ook gewoon vragen.

Originally posted 2021-04-16 06:31:59.

Scientology Amsterdam, wat gebeurt daar?

Scientology Amsterdam

Het grote mysterie wat Scientology Amsterdam heet wordt in deze blog opgelost. Mijn doel is duidelijkheid te geven en vragen te beantwoorden.

Wat is Scientology Amsterdam? Klik hier!

Mijn doel is jou de duidelijkheid te geven die nodig is om vooruit te komen. Dat is precies wat er ook in Amsterdam, aan de Wibautstraat 112 gebeurt. Zelfs tijdens de Corona pandemie ben je welkom om langs te komen. Bel voor de zekerheid wel even om een afspraak te maken. Dan kan ik zorgen dat ik jou vooruit ga helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen.

Kijk naar Scientology Amsterdam! Klik hier!

Erg belangrijk voor mij is dat jij verder komt in het leven. Het gaat mij niet om mij, het gaat mij echt om jou en jouw vooruitgang. Weet daarom ook dat je altijd even contact met mij op mag nemen om vragen te stellen en antwoord te krijgen.

Waarom Scientology Amsterdam?

De betekenis van het woord is afgeleid van de worden Scio en Logos. Feitelijk betekent dat simpelweg weten hoe te weten. Dat kan je leren door de studietechnologie onder de knie te krijgen. Daarover vertel ik jou graag persoonlijk meer. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Zelf Scientology Amsterdam ervaren? Klik hier!

Iedere vraag mag je gewoon stellen. Ik kijk er dan ook naar uit om van jou te horen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou op de hoogte kan brengen en houden. Ik wil dat jij alles weet wat je moet weten om te groeien.

Bekijk Scientology Amsterdam! Klik hier!

Erg belangrijk voor mij is dat ik weet dat ik jou kan helpen. Ik kan jou alleen helpen als jij bereidt bent om hulp te accepteren. Vraag het mij gewoon als je een probleem hebt op welk gebied dan ook in het leven. Dat kan ook anoniem onder deze blog.

Originally posted 2021-04-16 06:17:48.

Scientology corona aanpak! Hoe doen ze dat?

scientology corona

De Scientology corona aanpak draait op preventie. Alles begint uiteindelijk met een zorg voor gezonde mensen. Meer in deze blog.

Zelf de Scientology corona aanpak bekijken? Klik hier!

Mijn doel is iedereen stabiel te krijgen. Door te leren hoe je een pandemie als deze kunt bekijken en daar iets aan kunt doen kan jij jezelf en anderen ook helpen. Hoe meer mensen jij helpt, hoe beter de wereld er uiteindelijk voor komt te staan. Wat jouw standpunt ook is over het virus of het vaccin, je kunt iets doen aan de manier waarop mensen reageren. Dat is ook mijn persoonlijke doel. Hoe meer mensen daadwerkelijk vooruit gaan komen, hoe beter we de wereld helpen.

Bekijk de Scientology corona maatregelen! Klik hier!

Heb jij hulp nodig om jouw bedrijf op gang te houden in deze vreemde tijden? Bel gewoon even met jouw lokale organisatie. Zo kan ik jou ook vooruit blijven helpen en kunnen we samen verder groeien. Je mag ook altijd contact met mij opnemen als je het spannend vind om zo’n organisatie te benaderen.

Waarom heeft Scientology corona aangepakt?

Met de enorme push vanuit de overheid was er wereldwijd geen andere keuze. Het is voor ons belangrijk dat mensen echt vooruit komen in het leven. Ik wil dus ook echt dat je gaat zien dat er hele goede oplossingen zijn en hele eenvoudige antwoorden.

Wil jij de Scientology corona maatregelen toepassen? Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier om jou te helpen. Hoe beter we allemaal uiteindelijk kennis hebben over het leven, hoe meer ik jou ook kan blijven ondersteunen. Ik kijk er dan ook naar uit om al jouw vragen en reacties te horen.

Ga de Scientology corona oplossingen bekijken! Klik hier!

Het maakt niet eens uit of je het er mee eens bent of niet. Wij moeten er met zijn allen voor zorgen dat de wereld weer vooruit wordt geholepn. Zo kunnen we allemaal zo goed mogelijk blijven voorbestaan.

Originally posted 2021-04-16 05:00:03.

Corona, is dat nu echt zo’n ernstig virus?

Corona

Nee! Het corona virus is feitelijk een vorm van verkoudheid. De media dikt het echt flink aan. Feitelijk maken ze AliExpress kopers ook gewoon bang.

Gewoon zonder corona risico bestellen? Klik hier!

Waar het in deze blog om gaat is dat jij een eerlijk beeld krijgt van de media. Ik heb natuurlijk ook een video wat uitleg geeft over waarom de media zich zo gedraagt. De eenvoudige samenvatting is dat de media kijkers moet trekken en ook lezers van kranten en tijdschriften. Daarom ook nu de angst voor het corona virus. Het stelt heel erg weinig voor, maar is weer nodig om mensen bang te houden.

Bekijk hoe de media ons bang maakt voor corona! Klik hier!

Mijn grootste doel voor deze specifieke blog is dat jij ook gewoon jouw vragen kunt stellen. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen om een eerlijk beeld te krijgen vanuit de media. Neem gerust ook contact met mij op.

Meer over het corona virus

Nu is het zo dat het virus enkel een risico is voor de allerzwakste mensen. Zwak wordt je onder andere door je zwak te voelen. Het kijken van nieuws is daar een heel eenvoudig voorbeeld voor. Het corona virus is echt niet zo gevaarlijk als wat jij mogelijk hoort of leest.

Bekijk de waarheid over de media! Klik hier!

Helaas blijft het zo dat er heel erg veel over te zeggen is. Er kan natuurlijk veel verteld worden over eerdere grote virussen. Denk aan BSE en Sars bijvoorbeeld uit de voorafgaande jaren. Het corona virus zal binnen enkele maanden ook wel weer overwaaien. Het stelt simpelweg niet zoveel voor.

Meer weten over de media en corona? Klik hier!

Mijn grootste doel blijft jou eerlijkheid te geven. Ik wil dat jij gaat begrijpen hoe de overheid en de media met ons omgaat.

Originally posted 2020-02-01 22:09:53.

Drugs en medicijnen, zijn die wel goed voor je?

drugs

Dagelijks hoor ik over mensen die aan de drugs zitten. Verslavingen aan illegale producten, of erger. Verslavingen aan wat de psychiatrie voorschrijft!

Direct zien wat de gevolgen van drugs zijn? Klik hier!

Om redenen die later in deze blog duidelijk zullen worden ga ik de psychiatrie niet al te veel aanvallen in deze blog. Dat zal ik later vast nog wel doen, maar ik wil het hier even hebben over drugs in zijn algemeenheid. Heb jij enig idee wat pillen kunnen doen voor jou en jouw kinderen? Weet jij dat er ook echt effectieve manieren zijn om er volledig en voor altijd vanaf te komen?

Bekijk de mogelijkheden voor drugs preventie! Klik hier!

Reden dat ik deze blog schrijf is dat ik iedereen een leven gun. In Nederland hebben we gelukkig een stuk vrijheid wat China niet kent. We hebben hier nog een beetje recht op privacy en leven. Meer volgt in het tweede deel van de blog. Heb jij vragen, neem gerust contact met mij op.

Waarom neemt drugs gebruik toe?

De reden dat steeds meer mensen naar drugs grijpen is omdat we als mensheid steeds verder van onszelf vandaan staan. Reden dat ik voorzichtig ben met wat ik schrijf over de psychiatrie is dat het mogelijk de grootste bron van problemen is.

Weten wat de psychiatrie heeft gedaan? Klik hier!

Mijn doel is iedereen van de drugs af te krijgen. Of het nu iets is wat jou zou moeten helpen of juist niet. Mijn doel is jou een goed en veilig leven te geven.

Bekijk de gevolgen van drugs gebruik! Klik hier!

Voor alle vragen die jij over dit onderwerp hebt nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Het grootste doel blijft jouw leven te verbeteren. Laten we in ieder geval ergens beginnen.

Originally posted 2020-01-27 11:49:33.

Mensenrechten gelden ook in China!

mensenrechten

Omdat ik vaak vragen krijg over de kwaliteit en dienstverlening wil ik in deze blog iets schrijven over mensenrechten. Daarover gaat deze blog.

Weten hoe het zit met mensenrechten? Klik hier!

Mijn doel is duidelijkheid te geven. Weet jij dat een zeer belangrijk deel van mensenrechten is om mensen te geven wat ze nodig hebben? Dat is onder andere onderdak, eten, drinken en eventueel ook medicatie. Helaas hebben we dat in Nederland zelfs niet volledig begrepen. Zelfs in Nederland geven we vaak liever geld dan iets wat mensen echt nodig hebben. Sterker nog, er wordt erg weinig gedaan om iemand van een uitkering (met toeslagen en extra’s) naar een vaste baan te krijgen.

Leer hoe mensenrechten beter kunnen! Klik hier!

Voordat ik verder ga wil ik jou ook even vertellen dat het van groot belang is dat jij precies weet welke mogelijkheden jij hebt. Vragen mogen altijd onder deze blog en natuurlijk ook door gewoon contact op te nemen.

Meer over mensenrechten

Het is echt niet moeilijk, jij hebt als mens recht op wat jij nodig hebt. Wat jij niet nodig hebt valt daarbij dus ook niet onder mensenrechten. In China gelden dezelfde regels, helaas worden deze overal ter wereld overtreden, ook in Nederland!

Wil jij iets doen aan jouw situatie? Klik hier!

Belangrijk om rekening mee te houden is dat het niet alleen anders kan, het moet ook echt anders. Als wij mensen blijven geven wat ze niet nodig hebben en mensen kopen dingen als iPhones en sigaretten in plaats van wat echt nodig is gaat het mis. Mensenrechten zijn er om de mensheid beter te maken, niets anders!

Bekijk de mensenrechten zoals ze er nu zijn! Klik hier!

Voor alle duidelijkheid wil ik jou de kans geven om een eerlijk en compleet beeld te krijgen. Laat jouw vragen dan ook vooral achter onder deze blog.

Originally posted 2020-01-27 09:43:55.

Waarheid vind je niet in het nieuws!

waarheid

In deze blog schrijf ik over waarheid. Wat is dat precies? Een ding is zeker, je vind het niet in het nieuws op radio of televisie. Houd daar rekening mee.

Direct de waarheid weten? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te laten zien hoe het leven echt in elkaar zit. Weet je dat zelfs de oorlogen, aanslagen en andere narigheid best wel meevallen? Dat is iets waar ik zelf aan werk. Mijn doel is jou complete duidelijkheid te geven zodat jij uiteindelijk weet waar jij de waarheid kunt vinden. Als het nog niet te laat is kan jij de waarheid vinden door te stoppen met het nieuws te volgen.

Ga op zoek naar de waarheid! Klik hier!

Waar ik natuurlijk altijd voor open sta is contact. Heb jij iets wat jij wilt weten, stel jouw vraag gerust onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Weten mensen de waarheid niet?

Nee, helaas niet. Het komt er op neer dat je echt goed moet kijken. Ga dingen voor jezelf onderzoeken. Ik ben de laatste dagen bezig geweest om de waarheid te onthullen en merk dat er mensen zijn die er gewoon niet voor open staan. Er zijn zelfs mensen die denken dat de oplossing in een pil kan zitten.

Kijken voor jezelf? Klik hier!

Uiteindelijk is het grootste doel om een vuist te maken tegen de kwade op deze aardbol. Denk hierbij aan de psychiatrie, banken, overheid en de rest van de medische industrie. De waarheid is dat jij precies moet weten waarom dingen anders zijn dan wat jij mogelijk ziet.

Bekijk alles ook voor jezelf! Klik hier!

Nu sta ik natuurlijk open voor vragen. Uiteindelijk weet ik dat die er zijn. Neem daarom contact met mij op zodat ik jou ook persoonlijk kan helpen. Een reactie onder de blog mag natuurlijk ook.

Originally posted 2020-01-24 07:21:29.

Communicatie lost alle problemen op!

communicatie

Ik schrijf de laatste dagen wat vaker over Scientology. Dat doe ik omdat ik merk dat er interesse naar is. Communicatie is de basis van ieder probleem.

Weten hoe jij met communicatie problemen op kunt klossen? Klik hier!

Hoewel het er mogelijk op lijkt dat dit een blog is over een ander onderwerp dan AliExpress is dat het niet. Waar ik heel veel klachten over krijg is van mensen die op eigen initiatief pakketten ‘terug’ sturen naar de Jaap Edendreef in Utrecht of een postbus in Schiedam. Beide adressen zijn onjuist en niet bedoelt als retour adres voor AliExpress. Met een eenvoudige communicatie had jij dat kunnen weten.

Bekijk hoe communicatie jou kan helpen! Klik hier!

Voor mij is er een groter doel dan jouw AliExpress problemen op te lossen. Het grotere doel is jou dichterbij jezelf krijgen. Wist jij dat wij als mensen slechts 10% van ons potentieel gebruiken? De rest kan worden hersteld!

Over de communicatie cursus

De cursus heet succes door communicatie. Deze maakt het voor iedereen mogelijk om echt te communiceren in 2 richtingen. Dus niet alleen zenden, maar ook bereidt zijn om te ontvangen. Ontvangen met een oprechte interesse. Het uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat alle problemen uit het leven worden opgelost.

Direct inschrijven voor de gratis online cursus? Klik hier!

Zoals alles binnen Scientology wordt ook deze cursus op gradient opgebouwd. Dat wil zeggen, er is een hele goede gratis online cursus. Zodra die goed bevalt is er ook een betaalde cursus die jij op locatie in Amsterdam kunt volgen. Het doel is er uiteindelijk voor te zorgen dat jouw communicatie kwaliteiten omhoog gaan.

Bekijk de video over de communicatie cursus! Klik hier!

Heb jij verder nog iets wat jij wilt weten? Laat gerust een reactie achter onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2020-01-23 06:36:56.

IQ verhogen? Is dat nu wel of niet mogelijk?

IQ verhogen

Als ik zeg dat het IQ verhogen mogelijk is, wat is jouw reactie? Mogelijk ben jij al compleet gebrainwasht door het systeem en zit jij nog compleet vast.

Direct jouw IQ verhogen? Begin hier!

Mijn doel voor deze blog is de bekwame mensen te selecteren uit deze blog. Dat zijn de mensen die bereid zijn om te kijken en niet direct uitgaan van wat de nieuwsmedia bijvoorbeeld schrijft. Geloof jij alles wat jij op televisie ziet, dan kan ik jou niet helpen. Ben jij bereidt om verder te kijken, dan wil ik jou allereerst uitnodigen om deze video te bekijken.

Ga jouw IQ verhogen! Klik hier!

Natuurlijk weet ik dat ik vragen ga krijgen. Het antwoord op een veel gestelde vraag beantwoord ik in het tweede deel van deze blog. Daarbij wil ik jou ook graag wijzen op een blog dit ik eerder schreef over totale vrijheid. Dat is namelijk waar ik mensen uiteindelijk wil hebben.

Direct jouw IQ verhogen?

Om het echt mogelijk te maken heb jij kennis nodig. Absolute en totale kennis. Daarom wil ik jou graag laten zien dat er mogelijkheden zijn om alles te leren wat jij wilt leren. Dat op een makkelijkere manier dan wat jij nu mogelijk denkt. Jouw IQ verhogen is daarmee ook een eenvoudige stap.

Zet jouw eerste stap! Klik hier!

Het grotere doel is jou beter te maken. Er is nog een lange weg te gaan om de 3 grootste gevaren op deze wereld aan te pakken. Daarom is het ook zo belangrijk om jou als persoon bekwamer te maken. Het IQ verhogen is daar slechts een begin van.

Bekijk wat jij kunt doen! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een begin te maken en te reageren onder deze blog. Mijn doel blijft jou te helpen,. Op welke manier dan ook.

Originally posted 2020-01-21 09:26:52.

Totale vrijheid is een complete mogelijkheid!

Totale vrijheid

Heb jij enig idee wat totale vrijheid inhoud? In deze blog leg ik de basis uit en hoe ook jij dat kunt bereiken. Er is veel meer mogelijk dan wat jij denkt!

Direct de stap zetten naar totale vrijheid? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is iedereen op het juiste pad te krijgen. Of dat nu gebeurt via de ‘Weg naar een gelukkig leven‘ of een van de andere fantastische manieren die er zijn, ik help jou graag! Mijn grootste doel is dat jij een punt bereikt waarop jij zegt, ik help jou verder. En daar blijft het ook bij.

Zet jouw stap naar totale vrijheid! Klik hier!

Heb jij een vraag waar jij antwoord op wilt hebben, laat het mij dan ook weten. Stel jouw vraag gewoon door een reactie achter te laten onder deze blog of neem direct contact met mij op. Ik ben hier om jou te helpen.

Wat is totale vrijheid?

Totale vrijheid is de manier om te doen wat jij wil, wanneer jij wil en niet meer vast te zitten in de wereld van massa, energie, ruimte en tijd. Mijn doel is jou daarmee te helpen. Wat jij ook wilt bereiken, het begint altijd met het zetten van een eerste stap.

Bekijk de mogelijkheden! Klik hier!

Wat ik wil bereiken gaat veel verder dan wat jij mogelijk denkt. Het gaat mij niet om heel veel geld verdienen. Waar het mij ook niet om gaat is hoe jij betere producten kunt kopen of garantie kunt krijgen. Totale vrijheid gaat veel verder dan dat.

Weten wat het precies is? Klik hier!

Het ultieme doel is minimaal 0,1% van de mensheid naar die totale vrijheid te krijgen. Dat beging bij de eerste stap. Dat is het volledig invullen van een persoonlijkheidstest. Daarmee is ook te zien hoe ver jij nu bent. Je kunt het natuurlijk zelf bekijken of aan de hand van een advies van een ervaren consultant uitleg krijgen.

Originally posted 2020-01-21 08:56:07.

Mental health and why it does not work!

Mental health

Did you know that mental health does not work for most people? In the book Dianetics is explained exactly why that is and how you can solve it!

Want to buy Dianetics yourself? Click here!

Whatever you know about mental health, do realize that healing can never be done with medication. Healing and mental health can be cured by the body itself. That is why psychiatry is a big problem in the modern world. If you would like to know anything on this subject, do please let me know so that you are aware of how the media is bending the truth.

Find out the truth about mental health! Click here!

The most shocking revelation that the book Dianetics reveals is that most diseases can be cured simply by changing the way you think. Not just thinking positively, but taking just a few extra steps. I will help you get this done.

See the true story of mental health

So reading the book Dianetics is a great step. The next step would be seeing why you are getting the wrong information. I have all the information you may like to know. Just let me know by leaving a reply underneath this blog the moment you are ready.

Find the true story of mental health! Click here!

Now that you are aware that something can be done, it is time to really change your mindset. When you are ready, just get in touch to schedule an appointment. I am willing to accept each and every way to fix the problems in this world. Those problems are a lot bigger then what you may think.

Are you ready for the truth? Click here!

So now that you are ready to read the true stories, it is time for me to round off this blog. My goal in the end is to make you a better person. That is my only goal.

Originally posted 2020-01-19 22:35:57.

The Secret gives only half of how to solve problems!

The Secret

The Secret is the book that got me started in self help. It has helped me a great deal, but did not even come close to solving the problems I had in life.

Ready to find out what The Secret missed? Click here!

What is very important to know is that most books will not tell you where problems come from. Most books will not explain what the true end result is of solving problems. Now lets imagine that there is a book that does help you to move forward. That book does indeed exist. It is a worldwide bestseller and has been for over 50 years.

Find out what The Secret did not write! Click here!

It is the goal in the end to help you move forward. The only true way to do that is when you find out what is causing problems and how YOU can solve them. If you have any questions about this subject, just get in touch.

What did The Secret miss?

The idea of the book is fantastic. Think positive thoughts and you will get there. That is true in the end. However, what The Secret does not mention is HOW to get you to thinking positively.

This book does! Click here to buy it!

Now I understand you may not be a reader. That is really okay. We are only looking for the most able people. Someone that is willing to buy a book and able to read through the whole book. It is not as easy to read as The Secret, it is tough!

Ready to prove that you are able? Click here!

For now, that is it for me. When you are ready to move forward, do let me know. I am willing to give you a free consultation in any of our offices around the world. Again, my goal is to help.

Originally posted 2020-01-19 08:31:57.

Self help will not solve all problems!

self help

Did you know that self help does not work? I have read thousands of books and have only ever found 1 book that is truly up to the challenge of helping.

Want to know what self help book does work? Click here!

The goal of this blog is to get you to live a better life. I do now make my money selling this book. Even though over 21 million copies have been sold in over 50 languages, its not my book and all I get is a very small commission on the sale. So its really not for me. The reason for promoting this book is really for you and you alone.

Find out which self help book works! Click here!

Are you interested in really living life and finding out what is causing stress and other problems? I am not joking when I say you have to read the book. Looking to solve a problem right now? Buy the book and then get in touch.

Why self help does not work

In the book there are really 4 parts. The first is the true cause of all problems in life. This part explains completely what the end goal is of a truly free being. Starting on page 63, there is the part about what is causing problems for you. Then from page 111 onward are the solutions to those problems. This is the first self help book that really is able to solve all problems in live.

Find out more about this book! Click here!

Now my real goal is to get you moving forward in life. What I really want is self help to really get you moving forward. This is the only book that will do that for you.

Ready to take the first step? Click here!

The only thing you can do is buy the book, read it and find out what it is all about. Then I can also offer you a free introduction session in any of the buildings of the organisation around the world. You will need to read the book first.

Originally posted 2020-01-19 08:07:28.

Wat is Scientology? En waarom schrijf ik er over?

Wat is Scientology?

Mijn naam is Alexander van Dijl en ik ben een scientoloog. Als antwoord op de vraag: “Wat is Scientology?” zeg ik: Vrijheid! Het heeft mij enorm geholpen.

Wat is Scientology? Klik hier!

Mijn advies is om met mij op ontdekkingsreis te gaan. Kom gewoon kijken voor jezelf. Je bent iedere dag welkom om gewoon binnen te lopen. Wil jij gaan voor de maximale ervaring? Maak dan een gratis persoonlijkheidstest. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn grootste doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven en ook antwoord te geven op de grootste vraag die wordt gesteld naar aanleiding van de blogs.

Wat is Scientology? Ontdek het zelf! Klik hier!

Het is mijn grootste doel om jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Mijn belangrijkste doel is dat jij precies weet waar jij aan begint. Laat gerust contact met mij op of laat een bericht achter onder deze blog.

Wat is Scientology dan precies?

Het grotere doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Als jij gaat kijken naar wat is Scientology, dan heb ik daar best wel wat antwoorden op. Het is een manier om beter en succesvoller te leren communiceren, het is een manier om effectiever te werken, het is heel erg veel.

Zelf alle informatie vinden? Klik hier!

Wat ik natuurlijk ook wil bereiken is dat jij gewoon weet wat je doet. Doe daarom vooral zelf onderzoek. Veel mensen kopen het boek Dianetics bijvoorbeeld. Dat is waar het eerste antwoord in staat op de vraag: “Wat is Scientology?

Bekijk alle antwoorden! Klik hier!

Voor vragen die jij wilt stellen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag is natuurlijk ook meer dan welkom.

Originally posted 2019-12-12 21:27:00.

Cursus om jouw leven te verbeteren!

cursus

Wil jij meer uit het leven halen? Volg dan een cursus die verschillende aspecten uit jouw leven verbeteren. In deze blog leg ik tips uit!

Direct een cursus volgen? Klik hier!

Jij kunt een cursus volgen over onderwerpen als communicatie, stress, moeilijkheden op het werk, eerlijkheid en conflicten. Het advies is de mogelijkheden allemaal bekijken. Alles wat jij online volgt is helemaal gratis. Natuurlijk kan je het ook op locatie volgen, dan betaal je op dit moment 45 euro inclusief alle kosten per cursus. Er is genoeg te doen en jij kunt genoeg leren. Weten wat jij het beste kunt doen? Lees nog even verder.

Bekijk welke cursus bij jou past! Klik hier!

Natuurlijk mag jij mij ook altijd vragen stellen. Neem gewoon contact met mij op of laat een reactie achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag is welkom.

Over de cursus die jij kunt volgen

De keus is uiteindelijk aan jou. Om het makkelijk te maken kan jij nu een gratis persoonlijkheidstest maken. Door dat te doen krijg jij hulp om de beste cursus (gratis of betaald) te bepalen. Alles wat jij doet helpt jou vooruit in het leven.

Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier!

Wat ik dan nog heel erg belangrijk vind om te benoemen is dat de spirituele vrijheid waar Scientology jou heen brengt mij enorm heeft geholpen. Voor alles wat jij weet kan jou niet worden ontnomen. Zorg ervoor dat jij alle kennis krijgt die jij nodig hebt.

Kies de beste cursus voor jou! Klik hier!

Tot slot wil ik jou uitnodigen om jouw successen te delen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag zal door mij persoonlijk worden beantwoord. Daar is geen uitzondering op. Mijn naam is Alexander van Dijl en ik ben Scientoloog.

Originally posted 2019-12-11 14:10:00.