Duplo dieren voor je kind vind je bij AliExpress

Er is zoveel mooi speelgoed te vinden bij AliExpress voor je kinderen. Zo ook de zeer populaire duplo dieren. Zo’n grote keuze als bij AliExpress heb je nog nergens gezien.

Meer weten over een duplo dieren set? Klik hier!

Onze kinderen zijn ook begonnen met het bouwen van duplo. Dat was de voorloper van waar ze nu mee spelen, Lego. Duplo heeft ook enorm veel keuze en is in de loop der jaren meegaan in de ontwikkeling die Lego ook heeft meegemaakt.

Er zijn veel meer soorten duplo blokken te verkregen dan vroeger met allerlei bijzondere hoeken, kleuren en transparanten. In de thema’s zijn ze ook veel uitgebreider geworden. Als je alleen al kijk naar de duplo dieren dan is dat enorm. Een paar jaar terug hadden we nog een koe en een varkentje. Tegenwoordig heb je zelfs panda’s, krokodillen en ijsberen!

Meer varianten zien van de duplo dieren? Klik hier!

Zijn de duplo dieren nu bij AliExpress zo veel goedkoper?

Ik moet zeggen dat ik zelf heel veel koop bij AliExpress. Simpel om het feit dat de producten hier in Nederland zo duur zijn. Verder vind ik het zeer prettig dat je bij AliExpress meer keuzes hebt dan hier in Nederland.

Er zijn zoveel meer varianten waar je uit kunt kiezen. Je hebt dan al snel een exemplaar te pakken die hier in Nederland helemaal niet verkrijgbaar is.

Daarnaast is het zo dat simpelweg de producten, zoals de duplo dieren, bij AliExpress echt veel goedkoper zijn. Je hoeft ze ook niet set te kopen. Je hebt bij verschillende leveranciers de mogelijkheid om per stuk te kopen. Dus je kunt heel specifiek bepaalde duplo dieren selecteren.

Waar ik ook altijd op let is dat de verzending gratis. Zelfs al komt het helemaal uit China. Vaak heb je bij een bestelling dat je gratis verzending hebt. Nou probeer dat maar eens in Nederland voor elkaar te krijgen! Daar zijn de verzendkosten vaak enorm en zeker niet in verhouding dat de aankoopprijs van je product.

Dat zijn voor mij in ieder geval een paar redenen waarom ik bij o.a. de duplo dieren mijn aankoop doe bij AliExpress.

Wil je direct duplo dieren bestellen? Klik hier!

Het is ook mogelijk dat je de reacties van mensen leest die al een bestelling hebben gedaan van een product. Soms geeft het je meer informatie over de leverancier. Waar ik zelf ook altijd op let is hoe vaak een product besteld is. Bij flinke getallen in de bestelling mag je aannemen dat de leverancier zijn afspraken na komt.

Feedback zien van de verschillende producten? Klik hier!

Uiteindelijk kan alleen jij een oordeel geven over een bepaald product. Ben jij er blij mee, dan kan jij een positieve beoordeling geven. Ben jij er minder blij mee, dan mag jij ook zeker negatieve feedback geven. Uiteindelijk maken wij samen deze site en die van AliExpress tot een prettige winkel om te kopen.

Wat is de levertijd van mijn duplo dieren?

Zoals bij ieder product is het belangrijk om rekening te houden met een levertijd van maximaal 60 dagen. Deze levertijd wordt aanzienlijk langer wanneer jij een adres verkeerd invoert. Helaas komt dat maar al te vaak voor. Dus wil jij dat jouw bestelling snel wordt geleverd en geen vertraging oploopt, let dan goed op de gegevens die jij invult voor de verzending.

Voor meer informatie over wat te doen wanneer een pakket retour gestuurd wordt wegens een verkeerd adres, klik hier.

Geef een reactie