Kan ik bestellen bij Aliexpress zonder creditcard?

Tegenwoordig lijkt een creditcard een must om online bij buitenlandse webshops te bestellen. Eigenlijk ligt dat niet aan de vraag of het wel of niet kan. Het ligt meer aan de webshop zelf en wat zij bereid zijn te bieden aan hun klanten. Dat geldt ook voor Aliexpress. Bestellen bij Aliexpress zonder creditcard was is het begin eigenlijk onmogelijk.

Maar de webshop werd wereldwijd steeds populairder. En als je veel klanten wilt bedienen, is het ook noodzakelijk als ondernemer om daar op in te spelen.

Bestellen bij Aliexpress zonder creditcard, HOERA!

Het is wel degelijk mogelijk om nu bij Aliexpress te bestellen ZONDER creditcard. Sinds tijden is het mogelijk om gebruik te maken van iDeal. Gemakkelijk en snel via je eigen bank een betaling regelen. Hoe veilig wil je het hebben?

Veilig bestellen bij Aliexpress

Belangrijk bij iedere online betaling is een beveiligde website, zodat niet zomaar iedereen mee kan kijken terwijl jij een betaling doet online.

In de beginjaren van betalen via Internet werd je gewaarschuwd dat je te maken had met een beveiligde pagina. Dat kon je herkennen door de HTTPS://  voor de URL in plaats van https://. De S in https staat dan ook voor secure. Het is een online veiligheidsprotocol dat voor iedere domein uniek is.

bestellen bij Aliexpress zonder creditcard
bestellen bij aliexpress zonder creditcard

Altijd Secure op Aliexpress

Google is anno 2018 een stuk strenger geworden. Wanneer je Chrome gebruikt en op een site komt die niet beveiligd is, dan gooit Google je er ter bescherming weer af.

En ook Aliexpress is beveiligd met een https protocol. Dat is een pak van mijn hart, dus je kunt met een gerust hart bestellen bij Aliexpress zonder creditcard.

Een secure website is niet alleen belangrijk bij betalingen. Het is op iedere website een prettig gevoel dat de site beveiligd is. Geen phising, spam of andere scams waar je bang voor hoeft te zijn.

Tot slot

Bestellen bij Aliexpress zonder creditcard maakt het shoppen op de online Chinees een stuk gemakkelijker.

Lange tijd had ik geen creditcard en soms denk ik wel eens, waarom heb ik dat ding eigenlijk. Maar goed, het komt altijd wel van pas, zolang je het saldo van je bankrekening maar goed in de gaten houdt.

Happy Aliexpressing!

Originally posted 2018-07-10 19:57:32.

Geef een reactie