Schoenen bestellen bij Aliexpress en waar je op moet letten

Het is geen geheim dat vrouwen van schoenen houden. Hoewel mannen kunnen er ook wat van. Het is gewoon leuk om steeds weer anderen schoenen te kunnen aantrekken die echt passen bij de kleding die je die dag draagt.

Schoenen bestellen bij Aliexpress is zo leuk. Ze hebben zoveel soorten die je in Nederland en zelfs bij Zalando niet kunt krijgen.

Toch is er een aantal zaken waar je op moet letten als je schoenen gaat bestellen bij Aliexpress.

Let op de aanbieder

Schoenen bestellen bij Aliexpress is en blijft leuk als je ook let op de aanbieder. Zorg dat je een aanbieder hebt die veel positieve reviews heeft.

Hoe meer hoe beter.

Scroll ook even naar foto’s, dan zie je meteen hoe een product eruit ziet op een “gewone” foto en niet op een gelikte product foto op Aliexpress.

Let op de reviews

Hoe meer reviews dus hoe beter. Scroll ook naar de eventuele Nederlandse of Belgische reviews. De vertaling die staat bij overige landen is vaak slecht en dan kun je er nog geen touw aan vast knopen.

Let op de kleur

Wanneer je schoenen bestelt bij Aliexpress die in verschillende kleuren worden aangeboden let dat op de kleur en kies de juist kleur.

Bij meerdere kleuren zijn er ook foto’s met de kleurnamen, die weer overeenkomen met de kleurnamen die je tijdens de bestelling moet aangeven. Soms staan er cijferstjes.

Bij de meeste aanbieders staan alle kleuropties gewoon als foto die je tijdens de bestelling kunt aanklikken, om het jou gemakkelijk te maken.

Zorg dat je de juiste kleur aanklikt!

Let op de maat

Hoe je het ook wendt of keert, Chinezen zijn kleiner en hebben ook kleinere voeten. Let dus goed op de maat. Een maat 39 komt niet altijd overeen met de Europese maat 39, ook al staat het erbij dat het wel zo is.

Ga naar de maattabel van Aliexpress of de maattabel van de aanbieder (soms bieden die zelf ook nog een maattabel aan). Deze is meestal te vinden bij de foto’s.

Meten is weten en twee keer meten is zeker weten.

Zo heeft mijn vriendin een keer sportschoenen besteld, maat 39, die vervolgens toch te klein waren.

Schoenen bestellen bij Aliexpress, have fun!

Wil je net even een apartere schoen dan je vrienden, dan moet je zeker op Aliexpress gaan kijken. Dan weet je zeker dat je opvalt met je nieuwe schoenen.

Ook voor kinderen zijn er zulke leuke schoenen te vinden op Aliexpress, zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

 

 

Originally posted 2018-07-20 14:28:37.

Één gedachte over “Schoenen bestellen bij Aliexpress en waar je op moet letten

  1. M Beantwoorden

    Vallen schoenen van AliExpress ook smaller dan Nederlandse schoenen? Ik heb hele smalle voeten namelijk en schoenen in de (betaalbare) Nederlandse winkels pas ik nooit. Alles is te wijd.

Geef een reactie