FIOD blijkt een criminele organisatie te zijn!

FIOD

De Fiscale Inlichtingen en OpsporingsDienst (kortweg FIOD) mag dingen doen die normale bedrijven en organisaties niet mogen doen. Meer in deze blog.

FIOD omzeilen en gewoon bij AliExpress kopen? Klik hier!

De laatste dagen hoor ik meer en meer over de criminele activiteiten die de FIOD en andere overheidsinstanties mee weg proberen te komen. Tot nu toe helaas nog met groot succes. Dat heeft er voor een groot deel mee te maken dat Nederland slaapt. Veel mensen denken nog dat de overheid iets goed met ons voor heeft. Dat is echter de grootste leugen die ons tot nu toe is verteld.

Negeer FIOD en bestel gewoon direct! Klik hier!

Ik weet dat de organisatie deze blog gaat vinden en dat ik daar vast ook een brief over zal krijgen. Wil jij minder in de spotlight staan en toch jouw mening laten horen? Reageer gewoon onder deze blog of neem direct contact met mij op.

Over de criminele acties van FIOD

Goed, wat ik heel belangrijk vind om te benoemen is dat dit de enige organisatie is die helemaal niets hoeft te doen om geld binnen te krijgen. Ga jij naar de supermarkt, dan krijg jij producten terug voor het geld wat je betaald. De FIOD mag gewoon geld afhandig maken zonder tegenprestatie.

Wil jij niets met de FIOD te maken hebben? Bestel direct!

Voor mij is het ook heel belangrijk dat ik duidelijk maak waarom de overheid dit doet. De organisatie moet voorzichtig zijn met het geven van de te veel geld aan mensen. Daarom krijgen mensen die niet met geld om kunnen gaan krankzinnig veel binnen! De FIOD houd dat niet tegen.

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou heel graag verder helpen om op een eerlijke manier in het leven te staan. Om die reden werk ik bij de Scientology Kerk in Amsterdam. Mijn advies, kom daar ook eens kijken.

Geef een reactie