Je eigen programmeerbare dansende robot nu bij AliExpress

Je eigen robot waar je iedere dag mee kunt spelen. Met deze robot EX9020 kan het allemaal.

Meer weten over de dansende robot ? Klik hier!

De EX9020 danst niet alleen. Hij loopt en zingt ook nog. Met een afstandsbediening kun jij verschillende coole moves programmeren en deze door de robot laten uitvoeren.

Deze dansende robot reageert op jouw handbewegingen. Zo kun je de robot tegenhouden, laten draaien en naar je toe halen met een paar simpele handbewegingen.

Dansende robot
Dansende robot

Andere robots bekijken? Klik hier!

Leren programmeren is leuk voor kids. Ze leren dat ze met een aantal commando’s de robot kunnen laten doen wat ze willen (uiteraard binnen de parameters van de robot zelf). Bij AliExpress zijn verschillende gave robots te koop die je zelf kunt programmeren.

Waarom moet ik de dansende robot EX9020  kopen?

Leer je kind spelenderwijs werken met de techniek van de toekomst. De wereld veranderd en steeds meer handelingen zullen worden overgenomen door robots. Een robot programmeren is niet alleen leuk, het is ook super leerzaam.

Dansende robotEn niet alleen voor jongens. Ook voor je dochter, nichtje of kleindochter is deze robot fantastisch. Laat ze kennismaken met deze fantastische techniek die onmisbaar is voor de toekomst van een kind.

Je hoeft niet perse de EX9020 te kopen. Er zijn bij AliExpress tal van andere leuke en gave robots te koop. Is het niet voor de Sinterklaas, dan wel voor onder de Kerstboom.

Kijk voor het overzicht op vraagalex.com/bestel.

Kom jij er niet uit en heb jij nog vragen over dit product of een willekeurig ander product op de AliExpress website? Voel je dan natuurlijk altijd vrij om contact op te nemen. Ik help jou via WhatsApp, email en zelfs via chat wanneer ik persoonlijk online ben om jou te helpen.

Wat als de dansende robot toch niet bevalt?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat iets dat je bestelt bij AliExpress niet bevalt. Bij menig Nederlandse webwinkel kun je jouw bestelling vaak probleemloos retour sturen.

Bij AliExpress behoort dit ook tot de opties, maar gaat behoorlijk in de papieren lopen aangezien de kosten voor retourzending voor eigen rekening zijn.

Wanneer een artikel jou niet bevalt, maar het is verder nog goed en functioneert gewoon, dan kun je het beter op Marktplaats aanbieden of iemand in je naaste omgeving cadeau doen.

Ga je de dansende robot EX 9020 kopen of een andere programmeerbare robot en heb je daar vragen over? Neem gerust contact met mij op.

Heb jij een programmeerbare robot gekocht en wil jij jouw mening of reactie geven? Dat kan onder dit artikel.

Geef een reactie