Coronavirus, feit of fictie? Wie maakt jou bang?

Coronavirus

Heb jij vertrouwen in de overheid? Geloof jij in de Nederlandse Propaganda Omroep of heb jij ook twijfels bij het Coronavirus? Deze blog gaat daarover.

Bekijk de video over waarom het Coronavirus bestaat! Klik hier!

Juist! Angst creëren! En om de paar jaar komt er weer een nieuw virus bij. Weet je nog de varkensgriep van 2009? Bisphenol A (BPA) van 2000? Of wellicht het gevaar van Chinees speelgoed uit 2007? Natuurlijk transvetten, vogelgriep, SARS en ik kan nog wel even doorgaan. Wat komt overeen in al deze angsten? Ze zijn gecreëerd door de nieuwsmedia! Er is geen Coronavirus, net als dat er geen Sars, vogelgriep of varkensgriep is geweest.

Weten waar het Coronavirus vandaan komt? Bekijk deze video!

Wil jij hier iets aan toevoegen? Voel je vrij! Iedere reactie mag geplaatst worden onder deze blog en helpt mij om meer en betere inhoud te kunnen schrijven waar jij blij van wordt. Mijn doel is jou te helpen. Voel je daarom ook altijd vrij om contact met mij op te nemen.

Wat is het Coronavirus?

Volgens de nieuwsmedia (en Wikipedia) is het Coronavirus iets wat gevaarlijk is voor dieren en in extreme gevallen mogelijk zelfs dodelijk voor mensen. Dat je dit in het nieuws hoort is logisch. Nieuws verkoopt door onder andere mensen bang te maken.

Weten waarom het nieuws vaak negatief is? Klik hier!

Volgens de nieuwsmedia komt het Coronavirus uit China. Net als voorgaande jaren is het hier weer iets wat vanuit een ver land zou moeten komen. Dit wordt gedaan om het moeilijk te maken om het daadwerkelijk te kunnen bevestigen.

Leer hoe het nieuws lezers en kijkers trekt! Klik hier!

Heb jij iets wat jij toe wilt voegen over dit onderwerp? Laat gewoon een reactie achter onder deze blog. Iedere vraag en iedere reactie is welkom.

Originally posted 2020-01-26 21:52:44.

Geef een reactie