Wat is een normaal salaris? Hoe kan jij meer krijgen?

Wat is een normaal salaris

Op de vraag: “Wat is een normaal salaris?” ga ik in deze blog antwoord proberen te geven. Ik heb zelf gewerkt voor bedragen tussen de 0 en 800 euro!

Het verschil weten? Klik hier!

Mijn slechtst betaalde baan van de afgelopen jaren is waarschijnlijk bij winkelketen Action. Daar kreeg ik niet alleen een heel erg laag bedrag betaalt per uur, er was ook geen enkele vorm van waardering voor hoge productie en tevreden klanten. Bij IKEA een vergelijkbaar verhaal, ook daar kreeg ik weinig geld en toeslagen op basis van de dagen dat ik werkte, niet de productie wat dat met zich mee nam.

Weten wat ik nu doe naast deze blog? Klik hier!

Dus op de vraag: “Wat is een normaal salaris?” heb ik nog geen duidelijk en concreet antwoord. Wel weet ik dat het niet alleen in geld uitgedrukt kan worden. Naar mijn persoonlijke mening moeten we beloond worden aan de hand van wat wij toevoegen aan de wereld.

Wat is een normaal salaris voor jou?

Het liefst zie ik alles en iedereen groeien. Daarom schrijf ik ook in deze blog over het bereiken van jouw potentieel. Heb jij enig idee waar jij als mens toe in staat kunt zijn? Dat is mogelijk veel meer dan wat jou tot nu toe is verteld.

Jouw potentieel bereiken? Klik hier!

Naast antwoord op de vraag wil ik jou ook helpen om echt iets goeds te doen voor zowel jou als jouw omgeving. Daarom wil ik jou ook uitnodigen om de gratis persoonlijkheidstest online te maken, zodat jij ook weet wat jouw potentieel is.

Ontdek wat is een normaal salaris! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of opmerkingen over dit onderwerp, laat het mij gewoon weten. Mijn doel is jou optimaal verder te helpen. Zo weet jij ook precies wat jij kunt doen en bereiken.

Originally posted 2020-01-18 07:56:24.

Geef een reactie