Vrijwilligerswerk? Of toch goed verdienen?

Vrijwilligerswerk

Ik geloof niet in vrijwilligerswerk. Ik geloof ook niet in een vaste baan. Ik geloof in eerlijke beloningen voor resultaten die jij een organisatie geeft.

Meer weten over mijn kijk op vrijwilligerswerk? Klik hier!

Het grootste doel van deze blog is jou uit het vrijwilligerswerk te krijgen en in de manier van werken die wel goed en eerlijk is. Werk voor een organisatie die iedereen totale vrijheid gunt en die jou ook echt een hoog salaris wil betalen als jij ook echt goed werk doet. Dat is waar het in deze blog over gaat. Spring in het diepe en maar een persoonlijkheidstest om mee te beginnen.

Ontdek mijn kijk op vrijwilligerswerk! Doe de test!

Voor mij is het belangrijk dat jij weet hoe ik kijk naar luie medewerkers. Ik wil alleen mensen helpen die ook bereid zijn om zelf de handen uit de mouwen te steken. Hoe meer jij doet, hoe meer wij samen kunnen bereiken.

Meer over vrijwilligerswerk

Reden dat ik niet voor een vaste baan ben is dat mensen dan vaak per uur betaald krijgen ongeacht de prestaties. Waar ik continu naar kijk is jouw persoonlijke groei. Gaan jouw statistieken en productiecijfers omhoog? Dan gaat het goed. Gaat het omlaag, dan gaat het niet goed.

Maak de test en bekijk de mogelijkheden! Klik hier!

Het is mijn persoonlijke doel om jou een compleet en eerlijk beeld te geven van de wereld. Daarom wil ik jou heel graag binnenkort persoonlijk spreken. Kom je langs in Amsterdam? Je bent iedere dag van de week welkom! Of het nu is om vrijwilligerswerk te bespreken of iets anders, kom gewoon langs!

Direct de persoonlijkheidstest maken? Klik hier!

Mijn ultieme doel is dat jij goed en eerlijk werk weet te vinden. Hoe beter het werk wat jij doet, hoe meer voldoening jij daar ook uit gaat halen.

Originally posted 2020-01-30 14:04:35.

Geef een reactie