Kerstversiering, laat je verrassen bij AliExpress!

De kerst staat weer voor de deur en de kerstversiering mogen we weer ophangen. Misschien heb je nog liggen van vorig jaar, maar het kan dit jaar ook anders! Ga eens kijken bij AliExpress en laat je verrassen met de variatie aan kerstversiering tegen goedkope prijzen!

Meer weten over alle kerstversiering? Klik hier!

Niks is zo gezellig om je huis en tuin weer op te tuigen met een kerstversiering. Allerlei lichtjes die twinkelen en kaarsjes die branden in toch vaak de donkere dagen van het jaar. Heerlijke periode vind ik dat altijd.

Elk jaar probeer ik voor mijn gezin er weer een knus en extra gezellig huis van te maken. Daarbij geholpen uiteraard door verschillende soorten kerstversiering die wij hebben.

Nu ben ik gaan kijken bij AliExpress om eens dit jaar wat anders te gaan doen. Eens een andere kijk en inrichting te geven aan mijn huis. Dus vol enthousiasme op zoek gegaan naar kerstversiering bij AliExpress.

Ik moet zeggen, ik wordt er hebberig van! Wat een keuze en leuke dingen ik allemaal heb gezien. Het is voor mij natuurlijk onmogelijk om alles te kiezen. Er is immers een selectie van meer dan 300.000 artikelen waar ik uit kan kiezen.

Meerdere soorten kerstversiering zien? Klik hier!

Waar moet ik op letten bij een kerstversiering?

Zoals ik al heb aangegeven, is de keuze voor een kerstversiering enorm bij AliExpress. Je kunt je keuze al beperken door te letten op de verzendkosten. Worden er verzendkosten in rekening gebracht of is de verzending naar Nederland gratis, wat bij veel leveranciers wel het geval is.

Verder kijk ik altijd naar het aantal bestellingen dat van een product gedaan is. Hoe meer bestellingen, hoe meer het artikel in trek is, hoe minder ontevreden klanten. Dat zegt namelijk wat over het product en de leverancier.

Verder kijk ik, zeker bij wat grotere bedragen, altijd naar eventuele feedback die geplaatst is onder de producten. Het is de moeite waard om er even naar te kijken.

Uiteraard let ik op de prijs. Veel producten zijn bij AliExpress vele malen goedkoper dan hier in Nederland. En als de verzending dan gratis is, loont het zeker de moeite om je kerstversiering bij AliExpress te bestellen.

Kijk gerust eens rond en laat je verrassen, zodat jij ook dit jaar een bijzonder kerstuitstraling hebt in jouw huis.

Wil je direct kerstversiering bestellen? Klik hier!

Moet ik BTW betalen voor de kerstversiering?

Het antwoord op deze vraag is: Soms! Het ligt er helemaal aan voor hoeveel geld je besteld. De grens voor btw ligt namelijk bij de 22 euro. Zolang jij met een bestelling daar onder blijft, betaal je dus geen btw.

Heb je nu meerdere producten besteld en kom je daarmee boven de 22 euro, maak er dan aparte bestellingen van. Daarmee blijf je per bestelling onder de 22 euro.

Voor de verzending maakt het dan niets uit, mits je producten kiest waar gratis verzending naar Nederland op zit. Gelukkig hebben heel veel producten dat.

Meer weten over BTW en inklaringskosten? Klik hier

Geef een reactie