Communicatie lost alle problemen op!

communicatie

Ik schrijf de laatste dagen wat vaker over Scientology. Dat doe ik omdat ik merk dat er interesse naar is. Communicatie is de basis van ieder probleem.

Weten hoe jij met communicatie problemen op kunt klossen? Klik hier!

Hoewel het er mogelijk op lijkt dat dit een blog is over een ander onderwerp dan AliExpress is dat het niet. Waar ik heel veel klachten over krijg is van mensen die op eigen initiatief pakketten ‘terug’ sturen naar de Jaap Edendreef in Utrecht of een postbus in Schiedam. Beide adressen zijn onjuist en niet bedoelt als retour adres voor AliExpress. Met een eenvoudige communicatie had jij dat kunnen weten.

Bekijk hoe communicatie jou kan helpen! Klik hier!

Voor mij is er een groter doel dan jouw AliExpress problemen op te lossen. Het grotere doel is jou dichterbij jezelf krijgen. Wist jij dat wij als mensen slechts 10% van ons potentieel gebruiken? De rest kan worden hersteld!

Over de communicatie cursus

De cursus heet succes door communicatie. Deze maakt het voor iedereen mogelijk om echt te communiceren in 2 richtingen. Dus niet alleen zenden, maar ook bereidt zijn om te ontvangen. Ontvangen met een oprechte interesse. Het uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat alle problemen uit het leven worden opgelost.

Direct inschrijven voor de gratis online cursus? Klik hier!

Zoals alles binnen Scientology wordt ook deze cursus op gradient opgebouwd. Dat wil zeggen, er is een hele goede gratis online cursus. Zodra die goed bevalt is er ook een betaalde cursus die jij op locatie in Amsterdam kunt volgen. Het doel is er uiteindelijk voor te zorgen dat jouw communicatie kwaliteiten omhoog gaan.

Bekijk de video over de communicatie cursus! Klik hier!

Heb jij verder nog iets wat jij wilt weten? Laat gerust een reactie achter onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2020-01-23 06:36:56.

Geef een reactie