Blog editor gezocht voor deze website!

Blog editor

Om deze website echt te verbeteren zoek ik een blog editor die de berichten op deze website kan updaten met nieuwe, relevante informatie.

Wil jij blog editor worden? Klik hier!

Nu is het wel belangrijk om te weten dat ik niet zomaar iedereen zoek. Om te beginnen moet jij de cursus “Formules voor het bestaan” op zijn minst hebben gedaan. Dat is een cursus ter verbetering van het leven die jou op veel meer vlakken verder zal helpen. Dus zeker niet alleen met dit werkveld, maar ook zeker met andere manieren om te werken en toekomstige banen. De kennis neemt niemand je af.

Meldt je aan als blog editor! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Natuurlijk mag je ook direct contact met mij opnemen. Iedere vraag en iedere reactie is absoluut meer dan welkom.

Wat houdt blog editor in?

Wat een blog editor gaat doen is regelmatig kijken naar de verschillende blogs. Er zijn er al zo’n 3500 die stuk voor stuk bekeken kunnen worden en waar aanpassingen mogelijk zijn. Ik schrijf zelf ergens tussen de 7 en 10 blogs per dag. Dat betekend dat er dus minimaal zoveel blogs per dag bekeken worden.

Meer weten over de functie? Klik hier!

Door de berichten te blijven bewerken komen de oude pagina’s opnieuw hoger in de Google zoekresultaten. Alles wat wij doen heeft te maken met het verbeteren van de levens van mensen. Daarom verwachten wij als blog editor dat jij ook aan jezelf blijft werken.

Neem contact op over deze functie! Klik hier!

Natuurlijk mag jij ook gewoon vragen stellen onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Waar het uiteindelijk om gaat is dat jij gaat doen wat jij wilt doen.

Originally posted 2020-01-31 10:48:41.

Geef een reactie