Betaald maar geen ontvangst bevestiging en geen bestellingen zichtbaar

Betaald via Ideal naar de verkopende partij Bij overzicht bestelling totaal niets zichtbaar.

Originally posted 2019-09-26 14:23:53.

7 gedachten over “Betaald maar geen ontvangst bevestiging en geen bestellingen zichtbaar

 1. Lieke Beantwoorden

  Ja dit is bij mij het geval ik heb op 28-08 een bestelling geplaatst en betaald via ideal. Mijn order is gesloten en ik heb geen artikelen ontvangen. Ik heb contact gezocht via de chat met de verkopers die geven aan dat mijn order is geannuleerd en ik niet betaald heb. Ik heb een ticket aangemaakt en na 3-5 werkdagen zou ik iets horen. We zijn nu 4 dagen verder en ik heb nog niets gehoord zelfs niet eens een bevestiging gehad van het ticket wat is aangemaakt.

 2. Jeroen van Wijk Beantwoorden

  Dit schijnt normaal te zijn. Ik heb ook betaald via creditcard, maar er is nooit een order in hun systeem of op hun site geplaatst. Dit lijkt op fraude. En die Alexander van Dijl komt dan met een standaard email, dat ik mijn woonplaats wel eens niet goed zou ingevuld hebben. En dat ik de order dan moet annuleren en opnieuw moet bestellen. Maar hoe kan ik een order annuleren, als er geen order is …. hahahahahaha.

 3. Ro Beantwoorden

  Ik heb op 18 feb een dekbedovertrek betaald €40,92. Maar ik heb geen bevestiging van mijn betaling gehad. Ook geen bevestiging van de bestelling. Het bedrag is wel afgetrokken. De bestelling staat ook niet in mijn account.

 4. Isaac Beantwoorden

  Ik heb ook een dergelijke ervaring, via AE een lens besteld kreeg daarop met een voucher nog korting
  alles stond er duidelijk bij mbt gratis verzending e.d het bedrag overgemaakt.
  Maar geen bevestiging en bestelorder is niet meer zichtbaar geen enkele info meer, dus weet niet
  waar ik nog iets op kan verhalen.

 5. Rodrigo Cortes Beantwoorden

  ik heb hetzelfde gehad, betaald , geen bevestiging , geen overzicht van mijn bestelling op mijn account en uiteraard geen product ontvangen , geld is wel van mijn rekening afgeschreven, kunnen concluderen dat ALIEXPRESS en OPLICHTER is?

  • Alexander van Dijl Beantwoorden

   Mooie vraag! AliExpress werkt voor iDEAL betalingen samen met PPRO. Helaas werkt iDEAL anders dan andere betaalmethodes. Het is dus geen bewuste keus, dus geen oplichting. Het is een fundamentele fout in het systeem van iDEAL.

   Dat neemt niet weg dat het vervelend is.

Geef een reactie