Amsterdam zoekt medewerkers!

Amsterdam

Vandaag plaats ik een compleet afwijkende oproep over vacatures in Amsterdam. Wil jij veel werken en weinig verdienen? Lees dan verder!

Direct weten over de vacatures in Amsterdam? Klik hier!

Natuurlijk vertel ik jou graag meer in een persoonlijk gesprek in Amsterdam. De procedure werkt in ieder geval als volgt:

  • Kom binnen tijdens ons open huis iedere vrijdag van 10:00 tot 18:00.
  • Krijg een rondleiding door het informatiecentrum.
  • Maak een persoonlijkheidstest.
  • Bekijk de film Dianetics.
  • Laat weten of jij voor ons wilt komen werken.

Nu is het zo dat er vacatures zijn op het gebied van sales, marketing en promotie. Wil jij klaar staan voor de medemens? Heel veel leren over jezelf en het leven? Solliciteer dan direct of kom langs!

Bekijk alles over de vacatures in Amsterdam! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is voor het eind van het jaar minimaal 25 nieuwe collega’s te vinden. Het is voor ons heel erg belangrijk dat we elkaar helpen, zo sta ik ook in het leven als budgettrainer.

Waarom schrijf ik over vacatures in Amsterdam?

Je kunt mij spreken in 3 verschillende rollen. Om te beginnen ben ik natuurlijk eigenaar en oprichter van de website AliExpress Nederland. Daar help ik mensen uit heel Nederland en andere landen om de juiste antwoorden te krijgen van AliExpress. Verder werk ik in Amsterdam bij de Scientology kerk. Daarvoor zijn deze vacatures dan ook.

Direct kijken of er iets voor jou te vinden is? Klik hier!

Ben jij klaar om hard te werken en begrijp jij dat een organisatie jou pas kan betalen als er ook genoeg geld binnenkomt? Vind jij het spannend om eens voor een variabel salaris aan het werk te gaan? Reageer dan meteen voor de mogelijkheden om te werken voor Scientology in Amsterdam!

Kom langs of maak een afspraak! Klik hier!

Wil jij nog iets weten voordat je langs komt? Laat een reactie achter onder deze blog. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten.

Originally posted 2019-11-07 20:40:59.

Geef een reactie